Planlagt

Kontorværket i Valby

Hello opportunity! Få helt nye muligheder tæt på alt. Gør det let at bygge relationer udadtil og indadtil. Kontorværket er et planlagt kontorbyggeri med alt I har brug for — tæt på det hele.

Den nye indgang til København

Den sydlige del af Valby er under kraftig forandring. Området har tidligere været synonym med industrivirksomhed, men gennemgår i disse år en rivende udvikling, der giver plads til andre typer erhverv. I nyere tid har medicinalkoncernen H. Lundbeck A/S anvendt grunden til lager og administration.

En række markante virksomheder og offentlige instanser har allerede adresse i området, der rummer spændende historie såvel som et stort potentiale for nye, attraktive byrum.

Unik projektmulighed

Kontorværket består af to bygninger (en H- og en kubeformet bygning).

Bygning H har et stort potentiale som domicil for en større virksomhed men er samtidig oplagt som Company House, der kan huse flere forskellige virksomheder på grund af muligheden for fleksibel indretning. 

Bygning H kan rumme ca. 14.000 m2.

Den kube-formede bygning er opført som nyt domicil til den dansk-amerikanske biotek-virksomhed Genmab A/S.

Samtidig er der opført et P-hus efter NCC’s eget koncept med plads til 250 biler. Læs evt. mere her.

Infrastruktur i særklasse

Grunden ligger placeret på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej - blot 100 m fra København Syd, som med udvidelsen af metroen, den kommende Ringstedbane og hyppige busafgange bliver et knudepunkt for offentlig transport med særdeles gode lokale, regionale, nationale og internationale forbindelser. Desuden er det let at komme til og fra motorvejsnettet, og Københavns Lufthavn kan nås på blot 20 minutter.

Få mere at vide
Du er meget velkommen til at kontakte os for en dialog om mulighederne på grunden.