Kontorværket i Valby

I et af hovedstadens stærke vækstområder, Valby, er vi netop gået i gang med projekteringen af et nyt projekt - Kontorværket. Kontorværket åbner sig for omverdenen, hvor bygningerne centreres om åbne pladser og skaber sammenhæng til resten af bydelen

Den nye indgang til København

Den sydlige del af Valby er under kraftig forandring. Området har tidligere været synonym med industrivirksomhed, men gennemgår i disse år en rivende udvikling, der giver plads til andre typer erhverv.

En række markante virksomheder og offentlige instanser har allerede adresse i området, der rummer spændende historie såvel som et stort potentiale for nye, attraktive byrum.

Unik projektmulighed

Grunden ligger placeret på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej og har gennem tiden været anvendt til forskellige former for industri. Fx har den været hjemsted for Althuon & Nielsens Maskinfabrik, der blandt andet fremstillede kassevaskemaskiner til Tuborg og tappemaskiner til Carlsberg. I nyere tid har medicinalkoncernen H. Lundbeck A/S anvendt grunden til lager og administration.

Infrastruktur i særklasse

Grunden er placeret blot 100 m fra Ny Ellebjerg station, som med udvidelsen af metroen, den kommende Ringstedbane og hyppige busafgange bliver et knudepunkt for offentlig transport med særdeles gode lokale, regionale, nationale og internationale forbindelser. Desuden er det let at komme til og fra motorvejsnettet, og Københavns Lufthavn kan nås på blot 20 minutter.

Få mere at vide
Du er meget velkommen til at kontakte os for en dialog om mulighederne på grunden.

Ulrik Gram Meiner-3
Ulrik Gram Meiner

Direktør, Udlejning & Marketing, NCC Property Development

NICLAU_lille
Nick Ragnar Lautrup

Udlejningschef, NCC Property Development