Vi er NCC, og sammen er vi stærkest.

Vi er en af Nordens førende entreprenørvirksomheder med over 16.000 medarbejdere, og i Danmark har vi været til stede i over 100 år.

Sammen har vi stor erfaring i at opføre og renovere bæredygtige bygninger, der skaber værdi både i samfundet, for vores kunder og dem, der skal leve i dem. Vi producerer råstoffer, anlægger veje og udvikler nye, grønne løsninger til Danmarks infrastruktur. Under jorden binder vi vores bygninger sammen med kabler til fjernvarme, vand og el, og vi laver klimasikring af byområder.

Vi er en virksomhed med stolte traditioner for at bidrage til udviklingen af Danmark. På tværs af vores forretning skaber vi løsninger, der kommer os alle til gode. Sammen sætter vi aftryk på Danmark.

Tag med på en flyvetur rundt i vores forretning og se nogle af vores mange spændende projekter. 

Dronestafet_2
Mød NCC-teamet fra Hercules, Industry

Som en del af vores kampagne for vinderkultur har vi sat en Drone Stafet i gang. Dronen har nu været en tur forbi Hercules-teamet på Lyngbyvejen i Gentofte.

Mød vores seje kolleger fra Hercules, som er i fuld gang med at renovere Lyngbyvejens spunsvægge. Entreprisen omfatter forstærkning af den eksisterende spuns, hvor Lyngbymotorvejen krydser Dyssegårdsvej i Gentofte. Hercules Fundering udfører opgaven primært i form af traditionelle jordankre, som skal sikre, at motorvejen kan holde mange år endnu.

Se videoen, hvor produktionsleder Frederik Rebenstorff Abildtrup fortæller om det tætte samarbejde med medarbejderne på pladsen og om fordelene ved at være ansat i en stor virksomhed som NCC: "Selvom man er et lille hjul i et stort maskineri, føler man sig altid vigtig og værdsat [...] Man kan trække på utrolig mange kompetencer og altid få den hjælp og feedback, som man har brug for", siger Frederik.