Medier

Velkommen til vores NCC. Pressemeddelelser og nyheder om vores projekter og aktiviteter.

Pressetelefon: +45 41 70 49 09
Mail: trilet@ncc.dk

Pressemeddelelser

NCC sponserer struktørfagene ved DM i Skills

Torsdag den 18. januar åbner dørene til dette års udgave af DM i Skills. NCC er med som sponsor for struktørfagene.

Læs mere
Vejene kalder på service efter våd vinter

Det vådeste efterår i 33 år og de massive regnmængder i december har efterladt store huller i mange af landets veje. Det er derfor nu, der skal tages ansvar for infrastrukturen, da det koster dyrt, hvis ikke vejnettet vedligeholdes under og efter vintersæsonen.

Læs mere
Rejsegilde på Frederiks Plads

Byggeriet af NCC’s nye Company House® på Frederiks Plads i det centrale Aarhus er godt i gang. Det markeres med rejsegilde torsdag den 11. januar 2018 kl. 14.

Læs mere

Det sker i NCC

NCC udvikler og sælger hotelprojekt til PensionDanmark

Det voksende erhvervsområde omkring Skejby sygehus har nu fået bekræftet et hotelprojekt. Det er Zleep Hotels, der skal åbne sit andet hotel i Aarhusområdet. Denne gang i samarbejde med NCC og PensionDanmark. Hotellets 100 værelser forventes at stå klar i maj 2019.

Læs mere
Hercules Fundering opruster digitalt med ny hjemmeside

Hercules Fundering, som er en del af NCC, giver deres digitale profil en ansigtsløftning. Ud over lanceringen af en hel ny hjemmeside, er Hercules Fundering nu også at finde på Facebook med en profil, som bl.a. skal medvirke til at tiltrække flere, dygtige medarbejdere til virksomheden.

Læs mere
NCC på Building Green 2017

Building Green 2017 skydes i gang den 1. og 2. november i FORUM. Den grønne event tilbyder to dage spækket med aktiviteter, debatter og bæredygtige løsninger. Som udstiller på messen og topaktuelle indlæg på scenerne står NCC-holdet klar til at udfordre branchen og vise tyngden af vores bæredygtige løsninger på tværs af hele forretningen.

Læs mere
trilet
Trine Leth

Kommunikationschef, NCC Group

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg