Medier

Velkommen til vores NCC. Pressemeddelelser og nyheder om vores projekter og aktiviteter.

Pressetelefon: +45 41 70 49 09
Mail: trilet@ncc.dk

Pressemeddelelser

NCC skal vedligeholde vejnettet i Jylland

NCC har vundet en fire-årig rammeaftale med Vejdirektoratet og skal servicere vejnettet i store dele af Jylland. Aftalen har en værdi af 190 millioner kroner.

Læs mere
NCC sætter skybrudssikring på dagsordenen

Klimaforandringerne markerer sig i Danmark, hvilket særligt ses på de mange skybrud. Og selvom regnmængden forårsager store oversvømmelser og ødelæggelser, får skybrud ikke tilstrækkelig opmærksomhed. Når regnvandet er væk igen glemmes problemet nemlig ligeså hurtigt, som det opstod.  

Læs mere
Kurs mod vækst i Kalundborg Havn

Første sten blev kastet i vandet i går ved den kommende Ny Vesthavn for at markere, at udvidelsen af Kalundborg Havn for alvor er i gang. Med udbygningen af 330.000 ekstra kvadratmeter bliver projektet det største vandbygningsprojekt for NCC, Hercules Fundering.

Læs mere

Det sker i NCC

NCC nomineret til eftertragtet CSR-pris

NCC har gennem mange år arbejdet aktivt med socialt ansvar i forhold til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det har – ud over mange gode, engagerede medarbejdere - nu sikret os en finaleplads i årets udgave af CSR People Prize.

Læs mere
Sjælden døgnflue fundet i Løng Grusgrav

Overraskelsen var stor, da nettet var fyldt med sprællende larver af Sø-majfluen (Ephemera vulgata). Arten er meget sjælden på Sjælland, men blev fundet i en af søerne i NCC´s Grusgrav ved Løng på råstofdagen midt i september. Deltagerne i naturvandringen i området blev ikke mindst klar over, at her var noget helt særligt, da de oplevede biologens overraskelse og glæde ved at finde arten her.

Læs mere
Arkitektonisk design afprøvet som 3D betonprint

Et eksempel på 3D printet betonkonstruktion er netop blevet opstillet i Aarhus Havn

Læs mere
trilet
Trine Leth

Kommunikationschef, NCC Group

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg