Medier

Velkommen til vores NCC. Pressemeddelelser og nyheder om vores projekter og aktiviteter.

Pressetelefon: +45 41 70 49 09
Mail: trilet@ncc.dk

Pressemeddelelser

Topplacering: NCC er den mest attraktive entreprenør blandt ingeniørstuderende

Blandt ingeniørstuderende i Danmark er NCC den mest attraktive entreprenørvirksomhed at arbejde for. Det fremgår af magasinet Ingeniørens profilanalyse 2017.

Læs mere
Langsigtet planlægning giver holdbare veje

Prisen har ofte en indvirkning på valg af belægning, når kommuner og vejejere skal have fornyet deres veje. Valget falder på tynde lag asfalt for at få så mange m2 for pengene som muligt. Men det kan have kritiske konsekvenser for den nye belægnings holdbarhed og dermed koste dyrt på den lange bane.

Læs mere
Sunde medarbejdere er en god investering

Der er store gevinster at høste på både den økonomiske og menneskelige bundlinje ved at gøre en aktiv indsats for at fremme sundhed på arbejdspladsen. Derfor sætter NCC yderligere fokus på sundhed under koncernens fælles arbejdsmiljøuge. 

Læs mere
Ny forretningsområdedirektør i NCC

Flemming Carlsen er udnævnt til forretningsområdedirektør for Civil Engineering i NCC’s forretningsområde Infrastructure i Danmark. Med udnævnelsen får Flemming ansvaret for NCC’s store anlægsopgaver i Danmark. 

Læs mere
NCC ruster sig til fremtidig vækst

Ny organisation og krav om specialisering skal sikre NCC et endnu tættere forhold til sine kunder. Det sker som led i en ambitiøs vækststrategi.

Læs mere

Det sker i NCC

NCC opstiller mobile værn som de første i Norden

Ny metode skal lette trafikken for tusindevis af borgere, mens der udføres vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen. Mobile værn sørger for, at der hele tiden er flest åbne spor der, hvor den trafikale belastning er størst. Samfundet kan spare millioner.

Læs mere
Rejsegilde for ny bydel i Aarhus

På torsdag er der rejsegilde for en helt ny bydel i Aarhus: Frederiks Plads. Rejsegildet er en milepæl i byggeriet, der ændrer et industriområde til en levende bydel. "Frederiks Plads bidrager til at gøre Aarhus smukkere og mere harmonisk", fortæller bygherren, der ser frem til at fejre både byggeri og håndværkere til rejsegildet, hvor borgmester Jacob Bundsgaard er blandt talerne.

Læs mere
25-års jubilæum hos NCC

Arbejdsleder Scott Hamilton Brown er født og opvokset i Skotland men valgte at forlade sit fødeland for at følge kærligheden til Danmark. Via sit arbejde på Lammefjorden og den lokale løbeklub kom han i kontakt med Jørgen Madsen, der var sjakbajs for et betonsjak i det daværende Rasmussen og Schiøtz. Det blev starten på en lang og succesrig karriere i byggebranchen.

Læs mere
Unge efterlyser mere bæredygtig byudvikling i Århus

40 unge professionelle med 24 forskellige fagligheder ønsker at sætte mere skub i den bæredygtig byudvikling. Derfor har de lavet et manifest for fremtidens bæredygtige og robuste by, som overdrages til Aarhus Kommune på Building Green.

Læs mere
Danmarks største bæredygtige event kommer til Aarhus!

Aarhus kommer til at boble af grønne oplevelser og innovative løsninger, når Danmarks største bæredygtige event Building Green for første gang slår dørene op til Centralværkstedet i Aarhus den 29. og 30. marts 2017.

Læs mere
trilet
Trine Leth

Kommunikationschef, NCC Group

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg