Medier

Velkommen til vores NCC. Pressemeddelelser og nyheder om vores projekter og aktiviteter.

Pressetelefon: +45 41 70 49 09
Mail: trilet@ncc.dk

Pressemeddelelser

Digitalt hospitalsbyggeri er godt nyt for borgere i Region Hovedstaden

Når NCC opfører ’Nyt Hospital Herlev’ sker det med fuld brug af en digital model over byggeriet. Den nye måde at arbejde på forbedrer kommunikationen og arbejdsprocesserne på byggepladsen og har bidraget til et byggeri til tiden.     

Læs mere
Danmark får sin første klimavej med indbygget rensningsanlæg

Hver sommer skaber kraftig regn og skybrud problemer i Danmark. Særligt de tæt bebyggede boligområder mærker følgerne, når vandmasserne rammer Danmark. Nu indvies landets første ”AkvaVej”, som er en klimasikret vej, der også renser vandet.    

Læs mere
Nu er NCC klar med Budolfi Plads

NCC sætter gang i det prestigefyldte byggeri i Aalborg. Lokalplanen er vedtaget, og halvandet års planlægning er afsluttet. Pladsen forventes færdig i 2019.

Læs mere
Kommuner går den grønne vej med miljøvenlige vejbelægninger fra NCC

De danske kommuner har fået øjnene op for de grønne løsninger på vejnettet. En af dem er Skanderborg Kommune, hvor NCC er i gang med at udlægge 84.000 m² nye vejbelægninger baseret på vegetabilske olier frem for miljøbelastende opløsningsmidler.   

Læs mere
NCC's startup Loop Rocks lanceres i Danmark

NCC's virtuelle markedsplads Loop Rocks, som matcher udbud og efterspørgsel efter sten og jord mellem byggepladser, lanceres nu i Danmark. Loop Rocks' åbne platform og app har efter et år fået mere end 4.000 brugere i Sverige, og NCC ser et lignende behov for at effektivisere bæredygtig materiale-håndtering i Danmark.

Læs mere

Det sker i NCC

25 års jubilæum hos NCC

Produktionsdirektør Jesper Gaarde kan fejre sit 25 års jubilæum i bygge- og projektudviklingsvirksomheden NCC Danmark fredag den 9. juni 2017

Læs mere
NCC opstiller mobile værn som de første i Norden

Ny metode skal lette trafikken for tusindevis af borgere, mens der udføres vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen. Mobile værn sørger for, at der hele tiden er flest åbne spor der, hvor den trafikale belastning er størst. Samfundet kan spare millioner.

Læs mere
Rejsegilde for ny bydel i Aarhus

På torsdag er der rejsegilde for en helt ny bydel i Aarhus: Frederiks Plads. Rejsegildet er en milepæl i byggeriet, der ændrer et industriområde til en levende bydel. "Frederiks Plads bidrager til at gøre Aarhus smukkere og mere harmonisk", fortæller bygherren, der ser frem til at fejre både byggeri og håndværkere til rejsegildet, hvor borgmester Jacob Bundsgaard er blandt talerne.

Læs mere
25-års jubilæum hos NCC

Arbejdsleder Scott Hamilton Brown er født og opvokset i Skotland men valgte at forlade sit fødeland for at følge kærligheden til Danmark. Via sit arbejde på Lammefjorden og den lokale løbeklub kom han i kontakt med Jørgen Madsen, der var sjakbajs for et betonsjak i det daværende Rasmussen og Schiøtz. Det blev starten på en lang og succesrig karriere i byggebranchen.

Læs mere
Unge efterlyser mere bæredygtig byudvikling i Århus

40 unge professionelle med 24 forskellige fagligheder ønsker at sætte mere skub i den bæredygtig byudvikling. Derfor har de lavet et manifest for fremtidens bæredygtige og robuste by, som overdrages til Aarhus Kommune på Building Green.

Læs mere
trilet
Trine Leth

Kommunikationschef, NCC Group

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg