Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC er nået til rejsegilde på robothovedkvarter i Odense

Siden begyndelsen af marts 2022 har NCC været i gang med at bygge et nyt, fælles domicil i træ for Universal Robots og Mobile Industrial Robots.

NCC afleverer Skole- og Kulturcenter Jetsmark

Børn og voksne i Moseby, Kaas og Pandrup i Jammerbugt Kommune kan godt glæde sig, for nu står deres nye samlingspunkt klar. Byggeriet af det nye Skole- og Kulturcenter Jetsmark er afleveret til tiden og venter nu bare på, at der kommer liv i de funklende nye lokaler.

NCC’s asfaltforretning starter foråret med nye ordrer

Sæsonen for asfaltarbejde er skudt i gang, og NCC’s asfaltforretning lægger godt fra land med et højt aktivitetsniveau.

Arbejdet skrider godt fremad for NCC på Vendelbo Plejecenter i Sindal

I Sindal bygger NCC et nyt ældrecenter for Hjørring Kommune på kanten af Vendsyssels markante bakkeøer med nær kontakt til Sindal by. Her kan centret på én gang drage fordel af landskabets kvaliteter og den bynære placering.

NCC-renoveringen af Hyldespjældet går støt fremad

NCC’s arbejde med at renovere de 383 lejemål på Hyldespjældet i Albertslund er godt i gang, og første etape af byggeriet nærmer sig sin afslutning. Sidste hånd lægges på værket i april næste år.

Det sker i NCC

Praktikanter er måske vores fremtidige kolleger

Et nyt semester er i fuld gang og her hos NCC betyder det et velkommen til 36 nye praktikanter i både Øst og Vest. Vi er som altid glade for at byde de studerende velkomne til NCC.

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark