Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Så er der gang i 2. etape af Thyhallen

Jakobsen & Blindkilde har taget første spadestik til centeret, der bliver et idræts- og sundhedscampus for Thy

Jakobsen & Blindkilde genskaber sammenhæng ved Flade Sø i Thy

Projektet skal hjælpe med at sænke kvælstofudledningen til Limfjorden med 78 ton per år. Arbejdet er i fuld gang, og ordren fra Naturstyrelsen beløber sig til 11 mio. danske kr.

NCC bygger Cobot & AMR Hub domicil i træ i Odense

NCC skal i totalentreprise for Mobile Industrial Robots og Universal Robots bygge et Cobot & AMR Hub-domicil i træ. Byggeriet er skabt af 3XN/GXN, MOE og Henrik Jørgensen Landskab. Ordren beløber sig til 324 mio. danske kroner.

NCC bygger boligkvarter i Herlev ved København

NCC skal på vegne af et joint venture bestående af Catella, Nordkranen og DWS, bygge ca. 440 lejeboliger i Herlev i Storkøbenhavn. Entreprenørkontrakten er på ca. 600 mio. danske kr. Boligerne bygges på en grund på Hørkær, hvor NCC tidligere har haft asfaltvirksomhed.

NCC skal renovere 383 lejemål i Hyldespjældet for Vridsløselille Andelsboligforening

NCC skal udføre renovering og ombygning af Hyldespjældet i Albertslund. Ordren er på cirka 231 mio. danske kroner.

Det sker i NCC

Holdbare veje til Greve Golfklub

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil<br /><br />

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Bentonit membran til udvidelse af deponi i Norge

Den norske producent af rustfrit stål, Eramet, har endnu en gang sat Dantonit på en spændende opgave.

Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

NCC har afleveret Rederi- og logistikvirksomhedens nye hovedsæde. Det er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark og DFDS.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark