Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Unikt projekt på Papirøen fejrer rejsegilde

Det første tårn, Operatårnet, er oppe i fuld højde, og det blev anledningen til at fejre byggeriet og håndværkerne, der udfører arbejdet.

NCC-fabrik klar til asfaltsæsonen

Asfaltsæsonen er skudt i gang, og NCC’s nyrenoverede asfaltfabrik i Glostrup står toptunet og klar til at forsyne veje i Københavnsområdet med masser af asfalt

Rejsegilde på nyt domicil til Genmab i Valby

En milepæl blev nået på byggeriet af det nye kontorhus, da det sidste betonelement blev monteret, og det blev fejret med rejsegilde og stor tak til især håndværkerne på pladsen.

NCC har vundet en del af entreprisen ”Grønne etablissementer” på Aalborg Kaserne

NCC skal opføre byggeprojektet for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Ordren er på cirka 120 mio. danske kroner.

Rejsegilde på ny Københavner-skole på Amager

Forleden blev håndværkerne fejret på byggeriet af den nye skole på Nordøst Amager, hvor NCC netop har lagt det sidste betonelement i råhuset. Dermed kunne Københavns Kommune invitere til rejsegilde.

Det sker i NCC

Holdbare veje til Greve Golfklub

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil<br /><br />

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Bentonit membran til udvidelse af deponi i Norge

Den norske producent af rustfrit stål, Eramet, har endnu en gang sat Dantonit på en spændende opgave.

Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

NCC har afleveret Rederi- og logistikvirksomhedens nye hovedsæde. Det er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark og DFDS.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark