NCC som arbejdsplads

I NCC kan vi tilbyde en varieret hverdag med unikke byggeprojekter og spændende udfordringer. Du bydes velkommen til en virksomhedskultur baseret på klare værdier og en stærk holdånd. Hos os er der alle muligheder for at forme din karriere og vælge nye veje.

NCC er en stor nordisk virksomhed med aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Når du arbejder i NCC Danmark, bliver du derfor en del af en stor koncern med mange forskellige kompetencer og fagligheder samlet - og endnu flere forskellige typer opgaver og funktioner. 

Et stærkt fællesskab

Hos NCC er det en holdindsats, når vi sammen bygger fremtiden. Her arbejder du sammen med inspirerende og engagerede kolleger mod fælles mål. Du står dagligt over for nye udfordringer, men med teamet og supportfunktioner med specialistviden bag dig, er slutresultatet større end summen af enkeltdelene. 

Mød nogle af vores medarbejdere 

Gode karrieremuligheder

I NCC arbejder du med nogle af de dygtigste kolleger i branchen og møder situationer og udfordringer, hvor du kan udvikle dig professionelt. For at sikre langsigtet kompetenceudvikling er der mulighed for at deltage i netværk og interne uddannelses- og udviklingsprogrammer. 

Læs mere om karriere og udvikling

Balanceret arbejdsliv

Arbejdslivet er langt, og vi ønsker, at du holder hele vejen. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og du skal kunne være dig selv. NCC opfordrer til balance i hverdagen, og som medarbejder får du både pensions og sundhedsordning og adgang til medarbejderdrevne foreningsaktiviteter fra sport til kunst. Vi har trygge ansættelsesforhold og arbejder aktivt med sikkerhed på vores arbejdspladser.

Læs mere om hvordan vi arbejder med sikkerhed- og arbejdsmiljø

Læs mere om vores forskellige sociale aktiviteter

NCC tager ansvar

NCC tager samfundsansvar ved at deltage i initiativer, der på forskellig vis hjælper udsatte mennesker i job og tilskynder unge til at få en en erhvervs- eller STEM uddannelse. Vi har fokus på at øge diversiteten, da vi ved, at det skaber et dynamisk arbejdsklima, hvor vi kan finde innovative løsninger og lære af hinanden. 

Læs mere om hvordan vi gør en forskel