Sorgenfrivang II: Renovering af 429 almene boliger fordelt på tre boligblokke.

Med over 30 års erfaring fører vi vores kunder trygt gennem komplekse renoverings- og ombygningsprojekter

Vi tilbyder renovering, teknik, byggeteknik, projektering og udførelse. Inddrag os tidligt og lad os sammen skabe et bygbart projekt  – så behøver du kun én samarbejdspartner

Renovering er en disciplin, der på en række områder adskiller sig væsentligt fra nybyg. Der er allerede et bygværk, og der er ofte også allerede brugere af bygningen. Bygherren har nogle idéer, og entreprenøren byder ind med løsninger til, hvordan det kan gennemføres.

Tiltrukket af de store, komplekse projekter

”Vi elsker at være dér, hvor kompleksiteten er høj. Vi har mange mennesker med stor erfaring, som har været hos NCC i mange år, og som er dedikeret til netop renovering af den eksisterende bygningsmasse,” siger direktør Dennis Nielsen. ”De komplekse projekter er dem, hvor vi virkelig kan bringe alle vores kompetencer og erfaringer i spil. Den tidlige inddragelse på projekterne betyder, at vi bringer kompetencerne ind helt fra begyndelsen, ikke på bagkant. Det er den måde, vi skaber allerstørst værdi på.”

Energirenovering er altid et element

Der bliver talt meget om energirenovering, men al renovering er energirenovering, fordi en renovering altid vil involvere tanker om klimaskærm, indeklima og fremtidigt energiforbrug.

Renovering kræver tillidsbaseret samarbejde

Når du står over for en ombygning eller renovering, er det altid en god idé at overveje, hvordan du bedst fremtidssikrer bygningens værdi og brugsfunktioner. Det kan være lejeværdi, levetid, indeklima og energiforbrug.

Tekniske installationer og klimaskærm – og samspillet imellem dem – er afgørende faktorer.

Vi kan hjælpe dig med begge dele. Samlet eller hver for sig. I kraft af vores erfaring fra mere end 50 år på det danske renoveringsmarked ved vi rigtig meget om, hvad der skal til, for at både byggeprocessen og det færdige resultat bliver en succes.

Vi tilbyder et tæt samarbejde baseret på åbenhed, engagement og gensidig tillid, og vi ved, hvad der kræves af os for at udføre en renovering samtidigt med opretholdelse af dagligdagen i ejendommen.

Bygningsrenovering er ikke kun at sikre ældre bygninger mod forfald. Vi skaber et bedre indeklima og øger bygningens værdi i årene fremover. Dennis Nielsen, direktør, NCC Energirenovering