Postgården i Købmagergade er eksemplarisk for sin overbevisende transformation fra posthus til attraktive erhvervsarealer.

Renovering er en af vores spidskompetencer

Vi tilbyder renovering, teknik, byggeteknik, projektering og udførelse. Så behøver du kun én samarbejdspartner

Renovering er en disciplin, der på en række områder adskiller sig væsentligt fra nybyg. Der er allerede et bygværk, og der er ofte også allerede brugere af bygningen. Bygherren har nogle idéer, og entreprenøren byder ind med løsninger til, hvordan det kan gennemføres.

”Vi elsker at være dér, hvor kompleksiteten er høj. Vi har mange mennesker med stor erfaring, som har været hos NCC i mange år, og som er dedikeret til netop renovering af den eksisterende bygningsmasse,” siger direktør Dennis Nielsen. ”De komplekse projekter er dem, hvor vi virkelig kan bringe alle vores kompetencer og erfaringer i spil. Den tidlige inddragelse på projekterne betyder, at vi bringer kompetencerne ind helt fra begyndelsen, ikke på bagkant. Det er den måde, vi skaber allerstørst værdi på.”

Hvordan fremtidssikrer man en bygning

Når du står over for en ombygning eller renovering, er det altid en god idé at overveje, hvordan du bedst fremtidssikrer bygningens værdi og brugsfunktioner. Det kan være lejeværdi, levetid, indeklima og energiforbrug. Her er både tekniske installationer og klimaskærm – og samspillet imellem dem – afgørende faktorer.

Vi kan hjælpe dig med begge dele. Samlet eller hver for sig.I kraft af vores erfaring fra mere end 50 år på det danske renoveringsmarked ved vi efterhånden, hvad der skal til, for at både byggeprocessen og det færdige resultat bliver en succes. Vi kan tilbyde et samarbejde baseret på engagement og gensidig tillid, og vi ved, hvad der kræves af os for at udføre en renovering samtidigt med opretholdelse af dagligdagen i ejendommen.

Bygningsrenovering er ikke kun at sikre ældre bygninger mod forfald. Vi skaber et bedre indeklima og øger bygningens værdi i årene fremover.

“Bygningsrenovering er ikke kun at sikre ældre bygninger mod forfald. Vi skaber et bedre indeklima og øger bygningens værdi i årene fremover.”

- Dennis Nielsen, direktør, NCC Energirenovering

Dennis Nielsen (5)
Dennis Nielsen

Direktør, Renovering, NCC Building Nordics