Renovering

Vi tilbyder renovering, teknik, byggeteknik, projektering og udførelse. Så behøver du kun én samarbejdspartner

Når du står over for en ombygning eller renovering, er det altid en god idé at overveje, hvordan du bedst fremtidssikrer bygningens værdi og brugsfunktioner. Det kan være lejeværdi, levetid, indeklima og energiforbrug. Her er både tekniske installationer og klimaskærm – og samspillet imellem dem – afgørende faktorer.

Vi kan hjælpe dig med begge dele. Samlet eller hver for sig.I kraft af vores erfaring fra mere end 50 år på det danske renoveringsmarked ved vi efterhånden, hvad der skal til, for at både byggeprocessen og det færdige resultat bliver en succes. Vi kan tilbyde et samarbejde baseret på engagement og gensidig tillid, og vi ved, hvad der kræves af os for at udføre en renovering samtidigt med opretholdelse af dagligdagen i ejendommen.

Bygningsrenovering er ikke kun at sikre ældre bygninger mod forfald. Vi skaber et bedre indeklima og øger bygningens værdi i årene fremover.

“Bygningsrenovering er ikke kun at sikre ældre bygninger mod forfald. Vi skaber et bedre indeklima og øger bygningens værdi i årene fremover.”

- Dennis Nielsen, direktør, NCC Energirenovering

Dennis Nielsen (5)
Dennis Nielsen

Direktør, Renovering, NCC Building Nordics