Overfladebelægning

NCC's afdeling for overfladebelægning (OB) har været en markant aktør på markedet i mere end 40 år, hvor udvikling af miljørigtige, holdbare og økonomisk attraktive løsninger inden for vejvedligeholdelse har været i fokus.

Vi er den seriøse, certificerede samarbejdspartner, som sikrer, at kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er i højsædet i hele processen.

Gennem vores mange engagerede og dygtige medarbejdere, der løbende efteruddannes og udstyres med det bedst tænkelige materiel, kan du tillade dig at forvente lidt mere – både når det drejer sig om traditionelle OB-opgaver eller krævende specialopgaver.

Fleksibel og effektiv løsning

OB er en effektiv og fleksibel løsning, der kan udføres på utallige måder – på forskellige underlag af varierende styrke alt efter anvendelse også med forskellige visuelle effekter ved brug af f.eks. perlesten. Denne belægning bruges i stigende grad, når cykelstier eller fortove skal tydeliggøres i forhold til kørebanen for at øge sikkerheden.

Man kan bl.a. opleve veje i sommerhus- og kolonihaveområder, hvor man som OB-løsning har valgt perlesten eller granit i brunlige nuancer, så den minder om en naturlig grusvej – blot uden ulemper som specielt huller og støvgener.

Det danske vejnet vedligeholdes med OB

Omkring 25% af det danske vejnet vedligeholdes med OB. Det er en teknik, der kræver dygtighed, omhu og erfaring – vi ved, hvad vi taler om i kraft af de mange år, vi har været på markedet.

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi med stor sikkerhed kan fastlægge og udlægge den helt rigtige mængde bindemiddel og sten, hvilket minimerer overforbruget af stenmateriale – og dermed også prisen!

Entreprisen tilrettelægges og udføres rationelt og hurtigt med mindst mulig gene for trafikken. Med de moderne bindemidler er det faktisk muligt at udføre overfladebehandling og tage belægningen i brug umiddelbart efter.

Også mange af landets kirkegårde og golfklubber har anvendt spændende og kreative OB-løsninger.

 

sandwich