DFDS hovedkvarter opført for PensionDanmark

Vi fører vores kunder trygt gennem hele processen fra idé til færdigt projekt

NCC arbejder med alle former for bygge- og renoveringsopgaver for både offentlige og private bygherrer og bidrager med at skabe gode, bygbare projekter

Den stærke urbanisering og væksten i de store byer vil fortsætte med at drive efterspørgslen efter moderne og attraktivt byggeri - et område, hvor NCC er på forkant.

Vi kan tilbyde vores kunder at udvikle, bygge og renovere boliger, erhvervsejendomme, industribygninger og offentlige bygninger som skoler, hospitaler og sportshaller, ligesom vi bygger forretninger og lagerfaciliteter.

Tidlig involvering

NCC bringer vores viden og lange erfaring som nordisk entreprenør inden for større bygge- og renoveringsprojekter i spil allerede fra de tidlige faser i byggeprojektet. Vi har fokus på bygherrens behov og solide bygbare løsninger i alle byggeriets faser. Gennem en kvalificeret rådgivning og kompetent udførsel, sikrer vi vores kunder en tryg proces og mest værdi for pengene.

Størst mulig totalværdi i nyt byggeri

NCC er optaget af at skabe størst mulig værdi for vores kunder, brugere og i sidste ende for samfundet. Derfor arbejder vi ikke alene med udviklingen og opførelsen af et byggeri, men indtænker også driften. 

Vi tager ansvar for de bygninger, vi skaber, men også for det behov de fysiske rammer skal imødekomme for vores kunder og brugere – det gælder, om det er optimering af et sygehuspersonales arbejdsgang, udviklingen af boliger, der sikrer høj livskvalitet eller et byområde, der fremmer mangfoldighed og diversitet.

Kompetent renovering

Med mere end 50 år på det danske renoverings-
marked ved vi, hvad der skal til, for at både byggeprocessen og det færdige resultat bliver en succes. Vi kan tilbyde et samarbejde baseret på engagement og gensidig tillid, og vi ved, hvad der kræves af os for at udføre en renovering samtidigt med opretholdelse af dagligdagen i ejendommen. Du kan læse mere om renovering her.

Beton og råhus

NCC har i mange år leveret en konkurrencedygtig produktion af beton-, træ og stålkonstruktioner samt råhusarbejder i alle størrelser. Gennem vores høje faglighed og fleksible organisation får du en sikker og økonomisk produktion i høj kvalitet til tiden. Du kan læse mere om beton og råhus her.

Alle entrepriseformer

Uanset hvad vores kunders behov er, mestrer NCC alle former for entrepriser og arbejder gerne som både:

  • totalentreprenør
  • hovedentreprenør
  • fagentreprenør