Betonarbejde og råhus-byggeri

NCC har i mange år leveret en konkurrencedygtig produktion af beton-, træ- og stålkonstruktioner samt råhusarbejder i alle størrelser. Gennem vores høje faglighed og fleksible organisation får du en sikker og økonomisk produktion i høj kvalitet til tiden.

Med vores fleksible organisation og høje faglighed kan vi tilbyde en konkurrencedygtig produktion af beton-, træ- og stålkonstruktioner samt råhusarbejder i alle størrelser og kompleksitet.

Vores erfaring med alle typer entrepriser betyder, at du får en professionel samarbejdspartner, der lever op til dine forventninger uanset hvilken samarbejdsform, du vælger. 

NCC har en egenproduktion med kompetente håndværkere og kan derfor tilbyde en fleksibel organisation, der i sidste ende sikrer dig projekter i høj kvalitet til tiden og med den bedst mulige økonomi.

Vi bygger og renoverer alle slags konstruktioner:

Tæt dialog og rådgivning

For et sikre, at du får indfriet dine forventninger og krav til byggeriet, er det ofte væsentligt med en tæt dialog. Derfor er det vigtigt for at os at levere en kompetent rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til de rette bygbare løsninger.

Høj kvalitet og kompetent planlægning

Som kunde får du en høj og ensartet kvalitet. NCC har mere end 100 års erfaring som entreprenør og med vores omfattende viden, klare kvalitetsprocesser og kompetente planlægning får du optimerede og kompetente løsninger.