Mød vores medarbejdere

Mød nogle af vores medarbejdere i forskellige roller.

Mikkel_mød en kollega_lille
Det bedste er når et projektteam tager digitaliseringen til sig

Mikkel Nygaard Rønne er 36 år, og har arbejdet i NCC siden april 2015. Hans titel er Lead VDC manager. Mikkel er uddannet som bygningsingeniør og med en far, der er tømrermester, har han selv en håndværker i maven. Han havde bygget sit første hus før sin 18-års fødselsdag.

”Jeg har altid været forelsket i feltet mellem digitaliseringens muligheder og byggepladsen. Min kæphest er at udvikle branchen, og lige nu føler jeg, at jeg gør det bedst i NCC. Fordi vi ligger i toppen blandt de entreprenører, der satser på det digitale. Når Dansk Byggeri skal fortælle om digitalisering i byggebranchen, tager de folk hertil for at vise, hvad man kan i dag.”

Casper
Annemette Monnelly
Bæredygtighedschef i NCC, Anna-Mette Monnelly

Er en ildsjæl, der brænder for at øge bæredygtigheden i NCC og gøre verden til et bedre sted at leve.
For Anna-Mette er intet for småt og intet for stort til at fortjene hendes indsats, der rummer tiltag, der minimerer det daglige forbrug i NCC’s hovedsæde på Tobaksvejen i Søborg, ligesom hun kæmper for, at NCC i samarbejde med leverandører vælger de mest bæredygtige materialer, når de bygger.
”Det er helt afgørende for udviklingen af en sand bæredygtig fremtid, at vi forstår vores ressourcer – materialer og energi – og at vi bruger dem ansvarligt.”

Iysin_mød en kollega
Vi er ikke en virksomhed der bare gør som vi plejer

Iysin Shino er 34 år og entrepriseleder i NCC’s Nybyg afdeling i Byggeri Øst. Han er uddannet diplomingeniør i 2011 og har læst civilingeniør som overbygning i byggeledelse og projektøkonomi på City University of London.

”Det er fantastisk, at man er med til at udvikle en by, ikke kun det rent byggetekniske, men helheden i hvordan vi lever, og måden samfundet udvikler sig på. For mig er der også et socialt aspekt i det,” siger han. ”Man er en del af en koncern, hvor man ser, at der er brug for skoler, lejligheder, lufthavn, og så er man med til at udføre det. Jeg får en forståelse af, hvorfor vi bygger det, og så ser jeg den værdi, det har for kunden og for samfundet.”

Lene_mød en kollega
Lone Sand, Lead VDC manager med ansvar for primært IKT-ledelse på projekter og i tilbudsprocesserne

"Vi skal løfte og forny branchen. Hvis man er en type, der gerne vil forandre og løfte branchen et andet sted hen, så digitale værktøjer kan være med til at skabe værdi og forbedringer i byggeriet, så er NCC det rigtige sted at være,” siger hun.

”Jeg synes, det er vigtigt, at blive i en virksomhed længe og engagere sig i den. Efter fire år har jeg stadig mange ting at lære om NCC, da det er en stor organisation i forandring, hvor nye arbejdsprocesser kommer til, og et marked, der ændrer sig. Hvis man ikke bliver længe i en virksomhed, kan man ikke få skabt den viden og indsigt i sin virksomhed, som bør ligge til grund for at være en dygtig medarbejder.”