Asfaltarbejde

Hos NCC Asfalt fremstiller vi alle typer asfalt og er specialist i at udlægge asfaltbelægninger på alle veje og arealer. Fra de største motorveje til de mindste cykelstier. Fra lufthavne og P-pladser til broer. Fra fabriks- og lagerhaller til staldgulve.

 • NCC Microholdet - stor ekspertise til lille entreprise

  Vores Microhold er skabt til at løse de mindre asfaltreparationer på den mest enkle og økonomiske måde. Holdene består af 2 erfarne medarbejdere, der er specialister i udførelse af mindre asfaltopgaver og er udrustet med det helt rigtige grej til at løse netop din opgave.

 • Asfaltering af gader, veje og pladser

  Hos NCC udfører vi asfaltarbejde på pladser og veje for både kommuner, stat, entreprenører, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og private husejere. Sådan har det været i over 100 år, så du kan være helt sikker på, at du er på rette vej med NCC som samarbejdspartner.

 • test i alt tekst
  Asfalt til landbruget

  Asfalt er et stærkt, fleksibelt og økonomisk belægningsmateriale, der egner sig perfekt til en lang række arealer i landbruget - såvel til kørsel som i stalde og siloer. NCC har gennem mange år udviklet produkter specielt til disse formål, og vi finder fortsat på nye løsninger.

 • Alt tekst
  Overfladebelægning - En stensikker løsning til dine veje og stier

  En overfladebelægning er en fleksibel løsning, der kan udføres på utallige måder på mange typer underlag af varierende styrke. Den kan udføres med forskellige visuelle effekter ved bl.a. brug af perlesten, lys granit eller forskellige farvenuancer.

 • Broer, P-dæk, fuger og forsegling

  NCC udfører tætte belægninger på betonkonstruktioner, fugtisolering med membran, asfalt, støbeasfalt og fuger. Derudover udfører vi revneforseglinger og forseglinger, der vedligeholder og forlænger levetiden af asfaltbelægninger og betonoverflader.

 • Fræsning

  NCC råder over Danmarks største fræserafdeling. Vi kan derfor løse alle former for fræseropgaver i hele landet.