Danske Kontorhuse

Et moderne kontorbyggeri skal fungere i praksis. Danske Kontorhuse er energirigtige og fleksible og udført på basis af viden og gennemtestede løsninger.

Med NCC Danske Kontorhuse kombinerer vi vores mangeårige erfaring og ekspertise med nye, gennemtestede metoder og løsninger. Derfor kan vi tilbyde moderne og miljørigtige kontorhuse, der opfylder de krav, som bliver stillet i dag og mange år frem.

Kontorbyggerier der fungerer i praksis

Vi har i løbet af de seneste år opført over 125.000 m2 kontorarealer inden for konceptet, og vi ved fra praksis, at NCC Danske Kontorhuse fungerer. Derfor behøver du ikke forholde dig til alle tekniske detaljer i byggeriet, men kan fokusere på, hvordan kontorhuset skal se ud, og hvordan det skal indrettes.

Klar til drift

Vi sikrer, at byggeriet bliver opført, så det overholder alle krav og specifikationer og sikrer naturligvis også, at kontorhuset er klar til drift, når du overtager det.

Bygget og indrettet efter jeres behov

For at sikre, at du får et kontorhus, der er attraktivt både i dag og i fremtiden, er det afgørende, at bygningen fungerer optimalt i dagligdagen. Derfor lægger vi vægt på at kunne tilbyde kontorhuse, som er bygget og indrettet på en måde, så de er optimale for din virksomhed.

Stor valgfrihed ved udformning

Vores kontorhus koncept er fleksibelt. Det betyder, at du har mulighed for at bygge et kontorhus, som både i form, materialer og kvadratmeter lever op til dine forventninger. Derfor vælger du selv, om du ønsker f.eks. et atriumhus, et længehus eller et vinkelbyggeri og hvordan byggeriet skal se ud både inde og ude.

Konceptets fleksibilitet betyder bl.a. at:

 • Facadeudtryk og form kan varieres efter jeres ønsker og kan tilpasses så det opfylder evt. lokale myndighedskrav
 • Højden kan varieres fra tre etager og opefter
 • Antal og størrelse af de enkelte lejemål kan varieres fra 350m2 og opefter
 • Kontorarealerne kan indrettes som storrumskontorer, projektkontorer eller cellekontorer – eller en kombination af alle tre
 • Bygningen tager hensyn til bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere.

Lavenergibyggeri

NCC Danske Kontorhuse er et lavenergibyggeri. Vi kombinerer den nyeste viden inden for installationer, konstruktioner, kvalitetsordninger og miljøstandarder med gennemprøvede løsninger og processer. På den måde sikrer vi, at det enkelte kontorhus lever op til de krav og forventninger, der er til energirigtigt kontorbyggeri.

Inddrag alternative energikilder

Konceptet giver naturligvis også mulighed for at inddrage alternative energikilder som for eksempel solenergi. NCC Danske Kontorhuse er bygninger med lavt energiforbrug og dermed lavere driftsomkostninger.

Mulighed for certificering

Kontorhusene bliver som udgangspunkt projekteret, så de både opfylder de danske energikrav og kan certificeres efter miljøstandarden DGNB. Certificeringen indikerer, at det enkelte byggeri kan leve op til skærpede krav inden for en lang række områder. Danmarks første DGNB platin certificerede kontorhus, Gladsaxe Company House, er et Danske Kontorhus. 

Kontormiljø og trivsel er vigtig

Kontormiljøet og trivslen i bygningen er vigtig, da det både påvirker arbejdsglæden og effektiviteten. Ved at udnytte den nyeste viden om indretning og indeklima kan vi tilbyde et kontorhus med moderne og energirigtige løsninger, der samtidig tager højde for, at både muligheder og krav ændres i de kommende år.

Danske Kontorhuse sikrer bl.a.:

 • Bedst mulige temperatur året rundt
 • Et afstemt og tilstrækkeligt luftskifte i bygningen
 • God akustik
 • Regulering af lysstyrken i bygningen i forhold til dagslyset
 • Effektiv styring af energiforbrug og god driftsøkonomi
 • Optimal indretning
 • Velafprøvede byggetekniske løsninger
 • Overholdelse af nuværende miljøkrav og mulighed for fremtidig tilpasning. 

Få ideer og udnyt vores erfaringer

Vi bidrager gerne med erfaringer og ideer allerede i de indledende planlægningsfaser, og vi kan også naturligvis også rådgive om form, materialer og indretning.