NCC i Danmark

NCC's produkter og tjenester skaber værdi i mange sektorer af vores samfund. Vores bidrag bygger på vores evne til at styre komplekse byggeprocesser baseret på vores erfaring og ekspertise. Vores projekter er mangfoldige med det overordnede mål at skabe et positivt resultat for vores interessenter.

NCC er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri og ejendomsudvikling med en omsætning på cirka 53 mia. svenske kroner og 13.000 medarbejdere i 2021. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.

NCC i Danmark er en af Danmarks største anlægs- og entreprenørvirksomheder med eget ejendomsudviklingsselskab. I 2021 havde NCC i Danmark en omsætning på ca. 6,6 milliarder kroner og omtrent 2.000 medarbejdere. Selskaberne i Danmark er datterselskaber af NCC AB.

NCC i Danmark er opdelt i fire forretningsområder:

Vores historie

NCC har over 100 års erfaring i at udvikle og bygge det danske samfund. Forretningen i Danmark er opstået gennem fusioner i årene 1996-99 mellem entreprenør­selskaberne Rasmussen & Schiøtz, Armton, Superfos Construction og asfaltfirmaet Phønix.