Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Er du vores nye asfaltformand...

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som asfaltformand for et af NCC's asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

DGNB-konsulent/-auditor til nye tiltag inden for projektering, NCC Søborg

Har du erfaring med DGNB-certificering? Og kunne du tænke dig at være med til at præge NCC’s processer på området? Så er her chancen for at: bruge din faglige viden i en stilling, hvor du gør en forskel for samfundet og det bebyggede miljø blive eksperten på et nyt tiltag inden for projektering og et område i rivende udvikling træde ind i en rådgivende enhed, hvor du får en bred berøringsflade og følger dine projekter hele vejen til dørs.

Studentermedhjælp 15 – 20 timer/uge

Er du under uddannelse og vil have en stilling med stort selvstændigt ansvar i en af Danmarks førende industrivirksomheder? Og arbejde for en virksomhed, der virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv en del af NCC.

Sikkerhedsleder

Vil du styrke sikkerhedsniveauet hos NCC? Som sikkerhedsleder er din vigtigste kompetence dine ambitioner på sikkerhedsområdet og din drivkraft til hele tiden at øge sikkerheden i NCC – både langsigtet og ude på projekterne.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, El-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for El-installationer.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, VVS-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for VVS-installationer.

Praktikanter til NCC Structural Design, Forår 2018

Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde en praktikantstilling i vores projekterende konstruktionsafdeling i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark og projekterer en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Praktikanter til NCC Byggeri Øst, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Byggeri Øst-sektion i Storkøbenhavn. Byggeri Øst er en del af NCC Danmark A/S.

Praktikanter til NCC Energirenovering, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S, og du bliver en del af en enhed, der består af ca.

Praktikanter til NCC Energirenovering Vest, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 1 praktikantstilling hos Energirenovering Vest. I Energirenovering Vest udfører vi alle former for renovering i fag-, hoved– og totalentrepriser med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget.

Praktikanter til NCC Civil Engineering, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende? Har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Så bliv praktikant i NCC Civil Engineering.

Projektdesigner til NCC Skakt, Søborg

Vil du være med til at revolutionere og fremtidssikre byggebranchen? Og har du lyst til en hverdag, der jævnligt tager dig fra skrivebordet til både byggepladser og mødelokaler, når du taler med kunder, ingeniører, håndværkere og arkitekter?   Som projektdesigner udarbejder du 3D-designs i Solid Edge.

Virksomhedsjurist til NCC Industry

Har du god erfaring med miljø-ret og stor interesse for entrepriseret? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med specialister inden for netop disse områder? Så giver vi dig muligheden for at opbygge solid viden gennem specialiserede kurser og sparring med et erfarent, nordisk hold af jurister.

Projektudvikler til erhvervsprojekter

NCC Property Development, Gladsaxe Kom indenfor hos en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg. Her får du mulighed for at udvikle store og spændende erhvervsprojekter, og samtidig være en del af et stærkt fagligt miljø.

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du elektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise. Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Udviklingsdirektør, NCC Danmark

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V
lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest

Jupitervej 4, 6000 Kolding