Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Projektassistent

Har du det forkromede overblik? Og kunne du tænke dig at være dén på holdet, der holder hånd i hanke med de afgørende detaljer, der holder hele projektet flyvende?  Uanset hvilken baggrund du har, får du her muligheden for at komme ind i projekt- og byggeverden.

Vi søger 2 nye asfalt-medarbejdere hos NCC Industry A/S

Kunne du tænke dig at: arbejde i en virksomhed, der passer på sine medarbejdere og har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø? blive en del af vores hold, vi behandler hinanden godt og sørger for, at du bliver grundigt oplært? arbejdsområdet hovedsageligt er Sydsjælland, Lolland og Falster? Vi søger derfor en: asfaltmedarbejder til et mellem maskinhold der har minimum kørekort B der gerne har erfaring med håndtering af maskiner samkørsel Rønnede/Mogenstrup/Næstved der kan srtarte op til sæsonstart (efter påskeferien)  Interesseret? Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte formand Henryk Krzaczkowski på mobil tlf.

Senior projekteringschef – konstruktionsingeniør

Har du solid erfaring med projektering af bærende konstruktioner? Og kunne du tænke dig at arbejde for interne kunder, hvor du samarbejder med produktionen om udførelsesbetingelserne? Så bliv senior projekteringschef i NCC Engineering.

Konstruktionsingeniør til ny projekteringsafdeling i Aarhus

Har du erfaring med projektering af bærende konstruktioner? Og kunne du tænke dig at arbejde selvstændigt og se dine projekter blive til virkelighed i tæt samarbejde med produktionen? Så bliv konstruktionsingeniør i NCC Engineering.

NCC søger en håndværker til Asfaltfabrikken i Odense

Til asfaltfabrikken i Odense søger vi snarest en serviceminded og erfaren håndværker til at indgå i vort produktionsteam. Din primære opgaver bliver reparation og vedligehold af fabrikken, men derudover skal du deltage i selve produktionen af asfalt.

DGNB-ansvarlig – certificer Danmarks største byggerier

Kunne du tænke dig at udvikle dig inden for DGNB-certificering og tage ejerskab på NCC’s processer på området? Og vil du have en fleksibel arbejdsplads, der altid sætter din udvikling og trivsel først? I NCC udfører vi store byggeprojekter i Danmark, og du kommer derfor til at bruge din DGNB-kompetencer til at sætte dit præg på fremtidens bæredygtige byggeri.

Entrepriseleder til anlægsprojekter hos Jakobsen & Blindkilde A/S – En del af NCC

  Vil du spille en central rolle i vores anlægsprojekter, samt være fagligt ansvarligt for vand-, afløbs- og kloakområdet. Så bliv entrepriseleder hos Jakobsen & Blindkilde, og få et team af erfarne og kompetente kolleger.

Praktikant til NCC Råhus, Jylland Syd, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, Structural Design, Efterår 2019

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Formand med potentiale til entrepriseleder til NCC Vejservice – Jylland/Fyn

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice. Til vores nyoprettede afdeling indenfor trafikafspærring i Jylland/Fyn, søger vi en formand, som kan arbejde selvstændig og lide at arbejde med planlægning og ledelse, og samtidig være en del af det daglige udførende team.

Produktionsleder

Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på kabel- og ledningsarbejder? Og kunne du tænke dig at være daglig leder ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?  Så bliv produktionsleder i NCC.

Praktikanter til NCC, Civil Engineering, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, Byggeri, Renovering, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Brænder du for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 6 praktikantstillinger i efteråret 2019 i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, VDC, Efterår 2019

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter? Byg fremtiden hos os.

Servicetekniker søges til NCC Industry i Kolding

Til vores Maskinafdeling i Kolding søger vi en servicetekniker. I samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, deltager du i arbejdet med at vedligeholde, servicere og reparere virksomhedens asfalt – og entreprenørmaskiner.

Asfaltformand til NCC Industry, Kolding

Har du gode ledelses- og samarbejdsevner og en faglig baggrund fra bygge- og anlægsindustrien? Og brænder du for et job som formand for et af vores lille maskinhold? Så har vi et job til dig, hvor der er højt til loftet under åben himmel.

Lærlinge og elever 2019

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Manager, NCC Building Nordics

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development, NCC Group

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building Nordics

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building Nordics

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry