Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Arbejdsleder, Sjælland

Arbejdsleder  Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på kabel- og ledningsarbejder? Og kunne du tænke dig at være daglig leder ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?  Så bliv arbejdsleder i NCC.

NCC Industry søger en maskinfører til asfaltfabrikken i Glostrup

Til vores asfaltfabrik i Glostrup søger vi snarest en medarbejder til at indgå i vort produktionsteam. Din primære arbejdsopgaver bliver at køre gummiged og holde orden på pladsen.

NCC Industry søger procesmedarbejder til asfaltfabrik på Bornholm

Til vores asfaltfabrik på Bornholm søger vi snarest en serviceminded procesmedarbejder (blandemand) til at indgå i vort produktionsteam. Hovedopgaven i jobbet er at betjene vort processtyringsanlæg til asfaltfabrikken.

NCC Industry søger en ny asfaltarbejder/tromlefører

Da én af vore dygtige tromlefører, er blevet alvorlig syg, søger vi en erstatning på et af vores asfalthold. Du bliver tilknyttet vores asfaltafdeling i Trige nær Århus, men din bopæl må meget gerne være i Randers/Djurslandområdet af hensyn til samkørsel.

Tekniker til prøveudtagning og målinger i felten hos NCC Industry

  Hos NCC Industry søger vi en dygtig og ambitiøs medarbejder, der vil arbejde i felten, men som også ønsker at opbygge viden og kompetencer omkring asfaltprodukter og deres egenskaber.

Teknisk tegner til store byggeprojekter

Teknisk tegner til store byggeprojekter Brænder du for at tegne store byggeprojekter i AutoCAD? Og kunne du tænke dig at være det centrale bindeled mellem vores tekniske designere, tilbudsgiverne og produktionen? Så bliv teknisk tegner hos Hercules Fundering, hvor du bliver en del af projektteamet på Kronløbssøen i Københavns Nordhavn.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2019

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Lærlinge og elever 2019

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Manager, NCC Building Nordics

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development, NCC Group

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building Nordics

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building Nordics

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry