Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Aarhus

På kontoret i Århus har vi brug for en erfaren ankermand som tovholder for konstruktionsprojektering. Kan du lave statiske beregninger og sikre at produktionsgrundlaget på byggeprojekter er i orden? Så er der her en stilling, der byder på ansvaret for eget område, og hvor du er med fra idéstadie til færdigt byggeri.

Projektchef til funderingsprojekt i den trecifrede millionklasse

Vi du styre projekter i den trecifrede millionklasse, og vil du være en vigtig spiller i en ung afdeling med stor vækst og en stærk pionerånd? Hvis du har solid erfaring med projektledelse og kendskab til fundering, har du nu chancen for at styre vores absolut største projekt.

Områdechef til NCC Asfalt

Vil du være med til at omsætte vores 2020 strategi til praksis? Vil du være med til at optimere vores forretning og bidrage til at sikre, at vi forsat er den største asfaltleverandør i Danmark og kundernes foretrukne samarbejdspartner? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Som områdechef for Asfalt Øst får du ansvar for at lede og udvikle vores forretning for udlægning af asfalt på Sjælland, Øerne og Bornholm.

Effektive og idérige formænd til maskinudlægning af asfalt

Vil du være en del af en af Nordeuropas førende virksomheder inden for asfalt? Er du stærk i dit håndværk og er du parat til at forny branchen via effektive og bæredygtige løsninger? Så er du muligvis en af vores nye formænd.

Fræserfører/sjakbajs til NCC Industry A/S i Herlev

Vi har travlt og søger nye kollegaer til vores fræserhold. Her er dit nye job, hvis:  du vil arbejde i en virksomhed, der fokuserer på trivsel og sikkert arbejdsmiljø du har lyst til et varierende arbejde, hvor du fortrinsvis er på Sjælland og Storkøbenhavn du vil være en del af en afdeling, hvor gode, dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring du vil have ansvaret for udførslen af det daglige arbejde En hverdag med gode kolleger Som fræserfører/sjakbajs møder du på arbejdsstedet og du har lastbilen med hjem, så du kan transportere dig selv.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Udviklingsdirektør, NCC Danmark

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V
lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest

Jupitervej 4, 6000 Kolding