Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Ledige jobs i NCC:

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Formand for afspærringsopgaver til NCC Vejservice – Midt- og Vestjylland

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice og afspærringer. Til vores Herning-afdeling, der har speciale indenfor trafikafspærring og mindre entreprenøropgaver i Jylland, søger vi en formand, der kan arbejde selvstændigt og lide at arbejde med afspærring, planlægning og ledelse.

Formand for afspærringsopgaver til NCC Vejservice – Østjylland

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice og afspærringer. Til vores Trige-afdeling, der har speciale indenfor trafikafspærring og mindre entreprenøropgaver i Jylland, søger vi en formand, der kan arbejde selvstændigt og lide at arbejde med afspærring, planlægning og ledelse.

NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som formand på vores store maskinhold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Praktikant til NCC, VDC, Vest, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, Structural Design, Efterår 2020

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige projekteringsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC Råhus, Jylland Syd, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Lærlinge og elever 2020

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Erfaren tilbudsingeniør til NCC Byggeri & Råhus Øst - Søborg

Jobbet Som tilbudsingeniør / kalkulatør i NCC Byggeri & Råhus Øst kommer du til at være en del af en stor faglig organisation, som beskæftiger sig med beton og montage opgaver samt mindre hovedentrepriser på Sjælland.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry