Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Vi søger løbende nye medarbejdere

Er du på udkig efter nye udfordringer, er der gode chancer for, at du kan finde dem hos os. Vi ansætter løbende nye medarbejdere, så hvis du tror, at NCC er stedet for dig, så hold øje med ledige stillinger her på siden eller registrer dit cv i vores database for uopfordrede ansøgninger. 

Ledige jobs i NCC:

Senior projektchef til renoveringsprojekter i Aarhus

Ansøgningsfrist: 02-01-2017 - Alle

Vil du være med til at præge udviklingen og kulturen i en nyere afdeling i NCC og skabe resultater inden for et strategisk vigtigt fokusområde? Bliv en del af et ambitiøst vækstområde i Renovering Vest Her er der en mulighed for at sætte din solide erfaring fra branchen i spil og få det overordnede ansvar for renoveringsprojekter i Region Midt og Syd.

Laboratorietekniker til NCC Industry, Råstoffer

Ansøgningsfrist: 23-12-2016 - København

Laboratorietekniker til NCC Industry, Råstoffer Er du en erfaren laborant med et godt overblik og flair for kommunikation? Og vil du være med til at udvikle bæredygtige materialeløsninger for en af Danmarks førende virksomheder inden for bygningsindustrien? Så bliv en del af NCC Industry, Råstoffer.

Driftsleder til NCC's asfaltfabrik i Maribo

Ansøgningsfrist: 16-12-2016 - Alle

Til vores asfaltfabrik i Maribo søger vi snarest en ny faglig stærk driftsleder, som kan være med til at lede og udvikle produktionsaktiviteterne.   Driftslederen vil indgå i produktionsteamet, således at der udover administrative opgaver også er en stor andel af produktionsrelaterede opgaver tilknyttet funktionen.

Senior Projektchefer til byggesager og ledelse - NCC Kolding

Ansøgningsfrist: 15-12-2016 - Alle

Vi søger to projektchefer, som har lyst til at bringe deres erfaring i spil i en stor koncern, hvor vi vil mere end bare bygge. Hos NCC tager vi et direkte samfundsansvar, investerer i nytænkning og arbejder med de helt store byggerier.

VVS-ingeniør til Teknik Rådgivning

Ansøgningsfrist: 15-12-2016 - Alle

Er du udannet VVS-ingeniør eller tilsvarende, og har du erfaring med projektering af VVS og ventilationsanlæg? Kunne du tænke dig en udfordrende stilling i en dynamisk afdeling, hvor du varetager alle aspekter af VVS-projekteringen fra start til slut? Så bliv projekterende VVS-ingeniør i NCC Engineering.

Projektchef - Byggeri Øst

Ansøgningsfrist: 09-12-2016 - Alle

Vil du udvikle dine kompetencer og bruge din erfaring på store projekter, hvor du kommer hele den faglige og tekniske pallette rundt? Du får et stort ansvar og indflydelse på hele projektprocessen i en solid virksomhed, hvor vi lægger vægt på medarbejdertrivsel.

Entrepriseleder - Byggeri Øst

Ansøgningsfrist: 09-12-2016 - Alle

Vil du spille en central rolle i den daglige koordinering på byggepladsen i store projekter, som udfordrer dine kompetencer? Din planlægning af ressourcer og entrepriser er en uundværlig brik i vores projekters succes.

Senior projektchef - Byggeri Øst, Offentligt

Ansøgningsfrist: 08-12-2016 - Alle

Vil du være med til at skabe vækst i enheden Byggeri Øst, Offentligt? Dine projektlederkompetencer, handlekraft og sympatiske personlighed vil være af stor betydning for, hvilke byggesager vi skal arbejde med.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

Senior HR Partner

gitgre4
Githa Greve

Senior HR-partner

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

Senior HR-partner

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne Bryrup

Senior HR-partner

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V