Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

NCC Afvanding – Jylland søger en ny medarbejder til kørsel med specialbygget lastbil

Er du klar til nye og spændende udfordringer? Vores primære opgaver består i vedligeholdelse af vejrabatter og grusveje for bl.a. grundejerforeninger, kommuner og for staten. Din bopæl er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du bor i det Nord-/Midtjyske.

NCC Industry Midtsjælland søger nye asfaltarbejdere

Vi søger nye asfaltarbejdere/tromleførere til et af vores asfalthold. Vores nye asfaltarbejdere: Har kørekort til personbil (også gerne til lastbil, men ikke et krav) Lægger vægt på kvalitet og samarbejde Trives med at arbejde i den frie natur Har kendskab til asfaltudlægning – ellers vil vi sørge for oplæring Er fyldt 18 år Din bopæl skal helst være i Midt-Sjællandsområdet.

NCC Industry i Herning søger nye asfaltarbejdere i Vestjylland

Vi søger nye asfaltarbejdere til primært at være tromlefører Vores nye asfaltarbejdere: Har kørekort til personbil (også gerne til lastbil, men ikke et krav) Lægger vægt på kvalitet og samarbejde Trives med at arbejde i den frie natur Har kendskab til asfaltudlægning – ellers vil vi sørge for oplæring Er fyldt 18 år Du kommer helst fra Herning, Ringkøbing, Spjald området.

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du elektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise. Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

Medarbejder til "Styret boring"

NCC, søger medarbejder til ”Styret boring”   Kunne du tænke dig at arbejde med "styret boring" i NCC og blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø? Vi har brug for en person med faglig indsigt og gerne med erfaring i Styret boring.

Entrepriseleder til NCC Asfalt, Herlev

Vil du have et job med stor frihed og masser af samarbejde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Hvis overblik, koordinering og godt købmandsskab er din stærke side, har du nu muligheden for at blive entrepriseleder hos NCC Asfalt i Storkøbenhavn.

Lærlinge og elever til NCC, 2018

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Erfaren projekteringschef til nybyggeri

Kan du være med til at sikre, at vi når sikkert i mål med store byggeprojekter i størrelsesordenen kr. 50 mio. til 1 mia.? Og vil du være en del af en visionær virksomhed, der vil være first mover på at udvikle byggebranchen – både i forhold til bæredygtige løsninger og ved at gøre tingene på en ny og anderledes måde? NCC’s vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR direktør, NCC Danmark

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest