Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Chauffør til Jylland

NCC DK A/S søger chauffør til fejemaskine i Nord-/Østjylland Kunne du tænke dig at være chauffør på en NCC- fejemaskine og blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kolleger og et godt arbejdsmiljø? Vi har brug for en person med faglig indsigt, og gerne med erfaring fra tilsvarende funktion.

NCC Asfalt – Kolding søger nye asfaltmedarbejdere

Er du klar til nye og spændende udfordringer? Vi har rigtig travlt og søger derfor 2-3 nye medarbejdere til udlægning af asfalt med udgangspunkt fra Kolding. Som baggrund skal du gerne have erfaring i kørsel med tromle og/eller strygejern.

Vejserviceassistenter til NCC Danmark A/S

Står du ved en skillevej i arbejdslivet? NCC bevæger sig fremad, og vi er netop nu på udkig efter dygtige folk. NCC Vejservice søger vejserviceassistenter til vores ViaSafe-afdelinger i Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg.

Landmåler og assisterende landmåler til NCC Danmark A/S

Er du landmåler, eller kunne du tænke dig at blive det i en af Nordens største bygge- og anlægsvirksomheder? Og vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens danske byggeri som en del af et stærkt team med 10 erfarne landmålerkolleger?  I vores landmålingsafdeling i Søborg søger vi lige nu 2 nye medarbejdere til landmålingsarbejde på bygge- og anlægsprojekter.

Landmåler og assisterende landmåler til NCC Danmark A/S

Er du landmåler, eller kunne du tænke dig at blive det i en af Nordens største bygge- og anlægsvirksomheder? Og vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens danske byggeri som en del af et stærkt team med 10 erfarne landmålerkolleger? I vores landmålingsafdeling i Søborg søger vi lige nu 2 nye medarbejdere til landmålingsarbejde på bygge- og anlægsprojekter.

Er du vores nye asfaltformand…

Vil du have friheden som selvstændig og trygheden i en fast løn? Har du tjek på asfaltering, flair for forretning og sans for salg og service? Så er du måske parat til at blive microholdsformand hos os, hvor du driver din egen forretning med sikkerheden i det gode bagland hos NCC, Kolding.

NCC Industry i Kolding søger en vejasfaltørelev

Forløbet som asfaltørelev Uddannelsen starter den primo september 2018 og afsluttes ultimo august 2020. I løbet af uddannelsen er der 24 ugers skoleophold på Byggetek i Ulfborg ved Holstebro og godt 70 ugers praktikperiode hos NCC Industry.

Dantonit A/S søger procesmedarbejder til fabrikken i Odense

Til Dantonit i Odense søger vi snarest en serviceminded og erfaren medarbejder til at indgå i vort produktionsteam. Dantonit er et selvstændigt forretningsområde i NCC koncernen, og forarbejder bentonit, der er en plastisk ler, inden for 4 hovedområder: Membraner og bassiner Brønde og boringer Varmeafledning Tætninger  Hovedopgaven i jobbet er at betjene og vedligeholde dette produktionsudstyr.

Fagligt stærk studentermedhjælper til NCC Property Development A/S

Vores studentermedhjælper skal læse videre i udlandet, så har du forretningsforståelse, skarpe analytiske evner og et højt ambitionsniveau? Vil du udfordre din faglighed i et studiejob med en stejl læringskurve og gode fremtidsperspektiver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, der skal hjælpe os med research, analyse og salgsplanlægning på udlejningsområdet.

Fagligt stærk studentermedhjælper til NCC Industry A/S

Vi søger en skarp studentermedhjælper med forretningsmæssigforståelse, skarpe analytiske evner og et højt ambitionsniveau til vores asfaltudlægning. Vil du udfordre din faglighed i et studiejob med en stejl læringskurve og gode fremtidsperspektiver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, der bl.

Projekterings- og udviklingschef

Vil du sikre høj faglighed på NCC’s største projekter? Hos NCC arbejder vi altid på at optimere de tekniske løsninger og øge sikkerheden på vores byggerier.

Salgs- og Entrepriseleder til Kolding

Vil du have et job med stor frihed og masser af samarbejde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Hvis overblik, koordinering og godt købmandskab er din stærke side, har du nu muligheden for at blive salgs- og entrepriseleder hos NCC Asfalt i Kolding.

Arbejdsleder til drift af anlægs- og LAR-projekter i NCC

Kan du lide blandingen af at gå forrest og samtidig deltage i det praktiske arbejde i samarbejde med dine kolleger? Som arbejdsleder har du vejen som arbejdsplads, og samtidig er du et helt centralt led ledelsen af produktionen i NCC’s miljøvenlige og innovative klima- og LAR-projekter.

Erfaren tilbudskalkulatør til NCC's afdeling i Herlev

Har du solid erfaring som kalkulatør eller tilbudsberegner? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en af Danmarks førende virksomheder inden for asfalt? Og vil du arbejde med komplekse og udfordrende opgaver samt have et stort netværk af kvalificerede kollegaer i en stærk virksomhedskultur med gode udviklingsmuligheder? Så bliv en del af NCC’s asfaltafdeling i område Øst, og få din daglige gang på vores hovedkontor i Herlev.

Senior produktionschef til store anlægs-, ledningsarbejder og LAR-projekter

Vil du være med til at sætte standarden i en afdeling med særligt fokus på miljøvenlige og innovative klima- og LAR-løsninger?I NCC bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor, og hvor ”fun at work” er noget, vi mener og hele tiden arbejder for.

Projektchef til anlægs-, lednings- og LAR-projekter i NCC

Har du solide tekniske evner, og vil du spille en central rolle i driften af projekter inden for miljøvenlige og innovative klima- og LAR-projekter? I NCC bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor, og hvor ”fun at work” er noget, vi mener og hele tiden arbejder for.

Produktionsleder til anlægs-, lednings- og LAR-projekter i NCC

Har du teknisk erfaring med anlægsprojekter, og vil du stå for produktionen i miljøvenlige og innovative klima- og LAR-projekter?I NCC bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en stor faktor, og hvor ”fun at work” er noget, vi mener og hele tiden arbejder for.

Entrepriseleder til NCC Asfalt, Herlev

Vil du have et job med stor frihed og masser af samarbejde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Hvis overblik, koordinering og godt købmandsskab er din stærke side, har du nu muligheden for at blive entrepriseleder hos NCC Asfalt i Storkøbenhavn.

Business Controller til NCC Industry A/S, Sektor Asfalt

Du har et par år på bagen som controller i en større virksomhed. Nu er du parat til at smøge ærmerne op og blive den nye Business Controller i Sektor Asfalt Velkommen til Sektor Asfalt’s områdekontor i Herlev Sektor Asfalt i Herlev er omdrejningspunktet for NCC’s asfaltudlægning i Østdanmark.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR direktør, NCC Danmark

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest