Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

VDC_NCC56644

Ledige jobs i NCC:

Praktikant som projektkoordinator hos NCC Danmark

Har du styr på koordinering? Er du omstillingsparat? Kan du lide at have ansvar og arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med en stejl indlæringskurve?  - Så er det dig vi leder efter! Om os Vi er nordens største entreprenørvirksomhed og er i øjeblikket i gang med et stort renoveringsprojekt af Falkoner Centret, som består af både ombygning og udbygning af centret.

Administrativ medarbejder til asfaltafdeling – Område Øst

Er du kendt for dit skarpe administrative overblik? Og trives du med at være den, dine kolleger går til, når de skal have hjælp med administration eller økonomi? Hos NCC bliver du en del af en afdeling, som er kendt for sin uformelle stemning og gode miljø.

NCC Industry i Herning søger nye asfaltarbejdere

Vi søger nye asfaltarbejdere til snarlig tiltrædelse Vores nye asfaltarbejdere: Har kørekort til personbil (også gerne til lastbil, men ikke et krav) Lægger vægt på kvalitet og samarbejde Trives med at arbejde i den frie natur Har kendskab til asfaltudlægning – ellers vil vi sørge for oplæring Er fyldt 18 år   Vil du høre mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte Entreprisechef Lene Gerlach på mobil 27 88 21 28.

Tilbudsleder

Tilbudsleder til NCC’s Infrastrukturenhed, Søborg Har du teknisk indsigt og en skarp pen, der kan udforme tilbudsbeskrivelser på en bred vifte af spændende og komplicerede infrastruktur- og anlægsopgaver? Som tilbudsleder får du en koordinerende rolle med en stor berøringsflade i tilbudsafdelingen og produktionen.

Kalkulatører til NCC, Søborg

Kalkulatører til Infrastrukturenheden, Søborg Er du en erfaren kalkulatør, og har du tjek på anlægsopgaver? Vil du gerne være en del af en af Danmarks førende virksomheder inden for anlægsarbejde og beton? Som kalkulatør i NCC’s Infrastrukturenhed kan du se frem til en stejl læringskurve, når du udregner tilbud på en bred vifte af anlægsopgaver.

Studentermedhjælper til NCC i Søborg

Vi mangler en studentermedhjælper   Til dig, der har lyst til at arbejde med administration i en HR-support-afdeling   Afdelingen er HRS, som er den del af vores HR-funktion, der giver support i forbindelse med udarbejdelse af løn og løsning af diverse HR-administrative opgaver på tværs af NCC i Danmark.

VVS-ingeniør til stilling som projekteringschef i NCC

Vil du være med til at projektere spektakulære byggerier, der står frem i de største danske byer? Hvis du er uddannet VVS-ingeniør eller tilsvarende og har erfaring med projektering af VVS- og ventilationsanlæg, kan du nu blive projekteringschef i NCC Engineering og varetage store projekter i stil med Portland Towers, Krøiers Plads og Siloen på Islands Brygge.

Effektive og idérige formænd til maskinudlægning af asfalt

Vil du være en del af en af Nordeuropas førende virksomheder inden for asfalt? Er du stærk i dit håndværk og er du parat til at forny branchen igennem effektiviteten og nye bæredygtige løsninger? Så er du muligvis en af vores nye formænd.

Elingeniør til profilerede projekter i NCC

Vil du være med til at projektere spektakulære byggerier, der står frem i de største danske byer?   Hvis du er udannet elingeniør, -installatør eller tilsvarende, og du har erfaring med projektering af elinstallationer, kan du nu blive elingeniør i NCC Engineering og varetage store projekter i stil med Portland Towers, Krøiers Plads og Siloen på Islands Brygge.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, El-installationer, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for El-installationer.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, VVS-installationer, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for VVS-installationer.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V