Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 13 ledige stillinger i NCC i Danmark

Geoteknisk designer til Hercules

Vil du med på holdet hos en af landets førende funderingsentreprenører? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på de største og mest udfordrende bygge- og anlægsprojekter i landet? Så søg denne stilling som geoteknisk designer i Hercules.

Entrepriseleder til Midtsjælland

Vil du stå i spidsen for planlægning og udvikling af vores asfaltudlægning? Som entrepriseleder følger du opgaverne fra første kundekontakt til udførelse, fakturering og aflevering af det endelige resultat til kunden.

Salgs- og entrepriseleder til asfalteringsprojekter i NCC Industry

Vil du være med til at sikre, at Midtsjælland har branchens bedste underlag? Og vil du byde ind på opgaver i alle størrelser – fra den helt store motorvej til hr. og fru.

Praktikanter til NCC Forsyning, Forår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, VDC, Forår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter? Byg fremtiden hos os.

Salgs- og entrepriseleder til asfalteringsprojekter i NCC Industry

Vil du være med til at sikre, at Nordjylland har branchens bedste underlag? Og vil du byde ind på opgaver i alle størrelser – fra den helt store motorvej til hr. og fru. Jensens indkørsel? Et team med humor og ærlig snak Du bliver en del af Asfalt Danmarks kontor i Aalborg, hvor teamet for Udlægning holder til, og hvor vi håndterer hele processen op til selve udførslen af et asfalteringsprojekt.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Tilbudsingeniører til Hercules i Århus og Søborg

Få en unik mulighed for at være med helt fra start, når vi prissætter nye projekter til Hercules. I denne rolle skaber du prisfundamentet for funderingsprojekter, som du følger helt til dørs.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Forår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Hercules, Forår 2021

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Teknisk designer

Har du sans for detaljen? Og kunne du tænke dig at få selvstændigt ansvar for 3D-projekteringer? Så bliv teknisk designer i NCC’s konstruktionsafdeling. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

Lærlinge og elever 2020

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marbre sort_hvid
Maria Brenaa

HR Manager, Byggeri Øst og supportfunktioner

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry