Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

VDC_NCC56644

Vi søger løbende nye medarbejdere

Er du på udkig efter nye udfordringer, er der gode chancer for, at du kan finde dem hos os. Vi ansætter løbende nye medarbejdere, så hvis du tror, at NCC er stedet for dig, så hold øje med ledige stillinger her på siden eller registrer dit cv i vores database for uopfordrede ansøgninger. 

Ledige jobs i NCC:

Asfaltmedarbejder til NCC Industry A/S, Kolding

Broafdelingen i NCC Industry A/S i Kolding, søger en asfaltmedarbejder til Jylland/Fyn med mødested i Vejle. Vi forventer: at du er fleksibel mht. arbejdstid at du har et kørekort til min.

NCC Industry i Herning søger timelønnet asfaltarbejder til microhold i Midt- og Vestjylland

Vi starter dagen med at laste bilen med asfalt og friske forsyninger af frugt og vand på fabrikken. Herefter kører vi ud til kunderne, hvor vi laver alt fra opkørselsrampen hos Fru Hansen, håndlapning af slaghuller ved private virksomheder til render for entreprenører.

Montør til NCC Industry A/S

Med tilknytning til vores værksted i Glostrup, søger vi en montør – gerne med bopæl i nordvest Sjælland. I samarbejde med de øvrige montører, deltager du i arbejdet med at servicere og reparere virksomhedens asfalt– og entreprenørmaskiner på hele Sjælland.

Maskinformand til asfaltering

Vi er på udkig efter en erfaren formand, der er klar til at træde ind i rollen som leder for et hold dygtige asfaltører. Her er dit nye job, hvis: du har lyst til et varierende arbejde, hvor du samarbejder med entrepriselederne om asfaltopgaver rundtom i Vestjylland du vil være leder for et maskinhold på fem mand du har gåpåmod og er parat til at udfordre og præge vores processer.

Formand til asfaltering på Sjælland

Vil du have frihed og fast løn? Har du tjek på asfaltering og næse for forretning? Så har du nu mulighed for at blive formand for dit eget microhold hos os. Du får både friheden til at styre arbejdet i det daglige og sikkerheden i et godt bagland hos NCC.

Formand til asfaltering og afstribning

Vil du have friheden som selvstændig og trygheden i en fast løn? Er du håndværksuddannet med erfaring som arbejdsleder? Og har du flair for forretning og sans for salg og service? Så er du måske parat til at blive microholdsformand hos os.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Aarhus, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Byggeri Vest, Aarhus. Med udgangspunkt fra Aarhuskontoret varetager Byggeri Vest hoved- og totalentrepriser inden for større erhvervsbyggeri og boligbyggeri.

Praktikanter til NCC Byggeri Øst, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Byggeri Øst-sektion i Storkøbenhavn. Byggeri Øst er en del af NCC Danmark A/S. Vi udfører alle former for nybyggeri inden for hoved- og totalentreprise samt partnering i hovedstadsområdet.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 4 praktikantstillinger i vores Beton & Råhus-afdeling i Storkøbenhavn. Beton og Råhus udfører jord– og kloakarbejder, montage af betonelementer, udførelse af betonbroer, samt renovering af betonkonstruktioner.

Praktikanter til NCC Energirenovering Vest, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 1 praktikantstilling hos Energirenovering Vest. I Energirenovering Vest udfører vi alle former for renovering i fag-, hoved– og totalentrepriser med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget.

Praktikanter til NCC Infra, Forsyning, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger i vores Forsynings-afdeling i Søborg. Forsyning er en del af NCC Danmark A/S. Vi skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur.

Praktikanter til NCC Hercules Fundering, Efterår 2017

Hercules Fundering er en del af NCC og udfører fundering, pæleramning, byggegruber, grundvandssænkning og havnebygning. Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde 2-3 praktikantstillinger hos Hercules Fundering.

Praktikanter til NCC Structural Design, Efterår 2017

Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde en praktikantstilling i vores projekterende konstruktionsafdeling i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark og projekterer en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Projektchef til Energirenovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplicerede og spændende projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv projektchef i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Praktikanter til NCC Energirenovering, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus Vest, Kolding, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Beton & Råhus Vest i Kolding. NCC Beton og Råhus udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt-, Syd- og Østjylland, samt på Fyn.

Produktionsleder til Energirenovering Øst

Nyder du samarbejdet på byggepladsen og en alsidig hverdag? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er en frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv produktionsleder i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus Vest, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde ca. 3 praktikantstillinger i Beton & Råhus Vest. NCC Beton og Råhus udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt- og Østjylland.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger hos Byggeri Vest - Jylland Nord. NCC, Jylland Nord, udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise i region Nordjylland.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Jylland Syd, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger hos Byggeri Vest - Jylland Syd. NCC udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise.

Projektleder til W&E, Sjælland

Entreprise-/projektleder Har du teknisk viden og sans for projektledelse og økonomi? Kunne du tænke dig at varetage projekter inden for opgravningsfri renovering og boring af kloaker og vandledninger? Så bliv projektleder i NCC Infrastructure.

Maskinformand til asfaltering

Vi er på udkig efter en erfaren formand, der er klar til at træde ind i rollen som leder for et hold dygtige asfaltører. Har du lyst til: et varierende arbejde, hvor du samarbejder med entrepriselederne om opgaver rundtom på Sjælland at være leder for et hold på fire dygtige asfaltøre  Og har du gåpåmod og er parat til en hverdag med ledelse, koordinering og tæt kontakt til kunder og kollegaer, så er du måske vores nye formand.

Medarbejder til asfaltarbejde i NCC Industry

Vi har travlt og søger flere nye kollegaer til vores asfalthold. Her er dit nye job, hvis: Du vil arbejde i en virksomhed, der fokuserer på trivsel og sikkert arbejdsmiljø? Du har lyst til et varierende arbejde, hvor du kommer rundt på Sjælland? Du vil være en del af et fast team, hvor gode, dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring? En hverdag med gode kolleger Som asfaltør møder du i Herlev kl.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

Senior HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

Senior HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

Senior HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

Senior HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V