Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 20 ledige stillinger i NCC i Danmark

Flisemurere søges

Kunne du tænke dig at arbejde på spændende byggeprojekter i Nordjylland? Som murer hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Asfaltørelev søges til NCC Industry i Kolding

Vores sæson for asfaltarbejde nærmer sig sin begyndelse og dermed også tiden, hvor vi ansætter vores kommende asfaltørelever. Er du på udkig efter en elevplads, har du hos NCC Industry mulighed for at afprøve arbejdet, inden du binder dig for elevtiden, som starter omkring 1.

Senior projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplekse projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior projektchef i Renovering Øst i Søborg.

Senior produktionschef til Renovering Øst

Vil du have ansvaret ude på byggepladsen for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv senior produktionschef i Renovering Øst i Søborg.

Projektchef til Renovering Øst

Vil du have det overordnede ansvar for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen? Så bliv projektchef i Renovering Øst i Søborg.

NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som timelønnet formand for vores Micromatic asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Finansiel Controller / Business Partner til NCC Industry A/S - Sektor Asfalt

Du har flere års erfaring som revisor, du er færdig med HD og har haft dit første job som Controller i en større virksomhed. Nu er du parat til at blive den nye faglige go-to person i en af Danmarks største asfaltvirksomheder.

Praktikanter til NCC Forsyning, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

  As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Produktionsleder, Infrastructure, København

Produktionsleder til NCC, Sjælland  Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vand og kloak arbejder Og kunne du tænke dig at være produktionsleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Så bliv produktionsleder i NCC.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i efteråret 2021 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Kvalitets- og miljøkonsulent til NCC Infrastructure, Søborg

Kvalitets- og miljøkonsulent til NCC Infrastructure, Søborg   Har du erfaring med kvalitetsstyring, og vil du være med til at påvirke vores kvalitets-, miljø- og bæredygtighedskultur i en positiv retning?   I denne nyoprettede stilling får du et job i en anerkendt entreprenørvirksomhed, hvor vi er sammen om at skabe løbende forbedringer.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til efteråret 2021.

Arbejdsmiljøkonsulent til NCC Infrastructure, København

Arbejdsmiljøkonsulent til NCC Infrastructure, København    Vil du være med til at påvirke vores arbejdsmiljøkultur i en positiv retning – og få dine kolleger med på vognen, så de forstår vigtigheden af et sikkert arbejdsmiljø?  Her får du en enestående mulighed for, at sætte arbejdsmiljø og sikkerhed på agendaen i en anerkendt entreprenørvirksomhed, hvor du samtidig får friheden til at styre din egen hverdag.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Hercules, Efterår 2021

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

HR-administrator med kendskab til lønområdet

Er du struktureret og kvalitetsbevidst, og har du lyst til, sammen med dine kolleger, at udvikle HR Services? Så er stillingen som HR-administrator hos HR Services i NCC måske noget for dig? Vi leder efter dig, som trives med forskellige opgaver i løbet af dagen, og samtidig evner at arbejde effektivt og struktureret i en travl hverdag.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marbre sort_hvid
Maria Brenaa

HR Manager, Byggeri Øst og supportfunktioner

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry