Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 20 ledige stillinger i NCC i Danmark

Proceskonsulent – vil du facilitere vores projektteams , når vi bygger fremtidens samfund?

Har du kompetencer i procesledelse og indenfor facilitering af interpersonelle processer? Har du lyst til at blive en kompetent sparringspartner for vores projektledere, hvor du understøtter tydelige, effektive processer, teamånd og arbejdsglæde igennem stuktureret og interpersonel facilitering? Så bliv proceskonsulent i NCC Byggeri Øst.

NCC søger Laborant til Dantonit-laboratoriet

NCC Industry A/S, søger en laborant til vores Dantonit Laboratorie. Jobbet er en fuldtidsstilling. Laboratoriet beskæftiger sig med produktionskontrol af rå-bentonit og diverse bentonitprodukter.

Entrepriseleder – hos NCC ligger dine veje åbne

Har du lyst til at planlægge, udvikle og højne niveauet for asfaltudlægning i Syddanmark? Og vil du samarbejde tæt med vores 3 entrepriseledere, dygtige sjak og kunderne?   Så bliv entrepriseleder i NCC.

IT Service Management Lead

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

IT Service Manager for Integrations

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!   We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til NCC, VDC, Forår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, og vil du have et indblik i hvordan en entreprenørvirksomhed bruger digitale værktøjer til at gøre byggeprocesserne endnu skarpere? Så bliv praktikant i NCC’s Virtual Design & Construction-afdeling Måske tænker du, at en entreprenør ikke er det rigtige sted for én, der interesserer sig for digitale værktøjer og digitale måder at arbejde på – men virkeligheden i NCC ser nok noget anderledes ud, end du lige forestiller dig.

El-installatør praktikanter til NCC, Storkøbenhavn, Forår 2023

Er du el-installatørstuderende, og vil prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så er du måske en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til foråret 2023 Som praktikant i vores el-afdeling får du et solidt indblik i den alsidige og udfordrende dagligdag, der er på en byggeplads.

Analyst - Supply chain risk and business support

Are you a dedicated person with a personal drive to be an integrated business partner and develop our supply chain work when it comes to risk – impact – data – analytics and develop our tools and process together with professionals?  Are you also good at ensuring effective collaboration with stakeholders both internal and external, act with care and with passion to perform, follow up and follow through with clear communication, - living by our Star Behaviors? Then it´s time to submit your application.

Praktikanter til NCC, Marmormolen i København, Forår 2023

Er du konstruktørstuderende, og vil du arbejde på et ambitiøst projekt med høje krav til tekniske og bæredygtige løsninger? På vores projekt på Mormormolen i København vil du få et udfordrende og udviklende praktikforløb med fokus på styring og planlægning, bæredygtighed og arbejdsmiljø.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2023

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Betonarbejdere søges til betonarbejder og elementmontage på Vendelbocentret i Sindal

Som jord & betonarbejder hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland. Velkommen til NCC Som struktør eller betonarbejder deltager du i mange forskellige projekter – fra renovering til nybyggeri.

Praktikanter til NCC Hercules Fundering, København, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende og synes du at fundering i egenproduktion, spunsramning, borede ankre, rammede og borede pæle og grundvandssænkning er spændende? Som praktikant i Hercules Fundering får du mulighed for at arbejde med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i København, blandt andet på vores projekt på Langelinie.

Praktikant til NCC’s kommunikationsafdeling (forår 2023)

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie inden for kommunikation, marketing, branding, eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant, vi glæder os til at arbejde sammen med i foråret 2023.

Praktikanter til opgaver inden for den grønne omstilling – Jakobsen & Blindkilde en del af NCC, Midtjylland, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark? I Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland, har vi mange spændende projekter inden for grøn energi.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC, Forår 2023

Vil du gerne have et indblik i, hvad det vil sige at bedrive byggeledelse, og i praksis lære hvordan man planlægger og styrer et byggeri? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2023

Som ingeniør-/konstruktørpraktikant i Forsyning i NCC kommer du til at opleve anlægsbranchen på tæt hold. Du vil få erfaring med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med fx både ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2023

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

Praktikanter til NCC, Byggeri i Nordjylland, Forår 2023

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du ved indtrædelse i projektteamet, assisterer og driver dele af projektet til kundens tilfredsstillelse? I vores afdeling Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til foråret 2023.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Forår 2023

Er du en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med enten entreprise- og projektledelse eller egenproduktion råhus.

Lærlinge og elever 2022

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry