Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 15 ledige stillinger i NCC i Danmark

Product Owner – Drones and Reality Capture

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Product Owner at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Solution Architect

Do you want to shape the future of construction through digital transformation? As a Solution Architect at NCC you'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization and innovation.

Practice Lead for IT Security

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As Practice Lead for IT Security at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikplads i NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Forår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så er du måske vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikant hos Renovering Vest i NCC.

Praktikpladser i NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få hands-on erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Storkøbenhavn.

Praktikplads i NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter hos Renovering i NCC.

Praktikplads i NCC, Byggeri, Jylland Nord, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få hands-on erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Nordjylland.

Praktikplads i NCC - bæredygtighed i ProjektDesign, Aarhus, Forår 2024

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende med en bæredygtig profil? Vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række af vores spændende byggeprojekter? Så bliv praktikant hos NCC ProjektDesign, hvor byggeprojekterne skabes.

Praktikplads i NCC, Virtual Design & Construction, Forår 2024

Vil du have en praktikperiode, hvor du får stort indblik i hvordan en entreprenørvirksomhed bruger digitale værktøjer til at gøre byggeprocesserne endnu skarpere? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC’s Virtual Design & Construction-afdeling i Aarhus.

Praktikplads i NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med funderingsarbejdet på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Hercules, hvor du arbejder med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikplads i Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Forår 2024

Praktikplads med opgaver inden for den grønne omstilling Drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark på et projekt hvor du får både den teoretiske og den praktiske del af arbejdet? Så er du måske vores kommende praktikant til Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland.

Praktikplads i NCC, Forsyning, Storkøbenhavn, Forår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Forsyning, hvor du lærer at styre projekter og at holde fremdrift.

Praktikplads i NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2024

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikplads som El-installatør til NCC, Storkøbenhavn, Forår 2024

Er du el-installatørstuderende og vil du prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så bliv en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til foråret 2024.

Lærlinge og elever 2023

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.