Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Entrepriseleder til Energirenovering Vest

  Kunne du tænke dig en alsidig hverdag på byggepladsen, hvor du bliver en del af en frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv entrepriseleder i Energirenovering Vest i Århus.

Salgs- og entrepriseleder til Fræserafdeling, NCC Industry, Odense

NCC Industry er den største spiller på det danske marked indenfor fræsning og vi har forrygende travlt. Vi søger derfor en Salgs- og entrepriseleder til afdelingen i Odense, som består af 3-4 fræserhold.

NCC Industry søger procesmedarbejder til asfaltfabrik i Kolding

Til vores asfaltfabrik i Kolding søger vi snarest en serviceminded procesmedarbejder (blandemand) til at indgå i vort produktionsteam. Hovedopgaven i jobbet er at betjene vort processtyringsanlæg til asfaltfabrikken.

Entreprisechef til NCC Asfalt, Herlev

Kunne du tænke dig at spille en central rolle i en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Og vil du være med til at omsætte vores 2020-strategi til praksis og bidrage til at sikre, at vi forsat er den største asfaltleverandør i Danmark? Som entreprisechef hos NCC Asfalt bliver du en del af Nordens mest innovative og markedsledende asfaltentreprenører, og du kan være med til at forme din stilling og sætte retningen for dit område.

Entrepriseleder til NCC Asfalt, Herlev

Vil du have et job med stor frihed og masser af samarbejde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger?Hvis overblik, koordinering og godt købmandsskab er din stærke side, har du nu muligheden for at blive entrepriseleder hos NCC Asfalt i Storkøbenhavn.

Maskinformand til asfaltering

Vil du have et job med stor frihed og masser af koordinering, ledelse og samarbejde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som skaber sikre veje for trafikanterne og er frontløber inden for bæredygtige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive formand hos NCC Asfalt i Storkøbenhavn.

Praktikanter til Energirenovering Vest, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 1 praktikantstilling hos Energirenovering Vest. I Energirenovering Vest udfører vi alle former for renovering i fag-, hoved– og totalentrepriser med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget.

Projektchef / Senior Projektchef til NCC i Aalborg

NCC har travlt i Nordjylland hvorfor vi søger en ny kollega til spændende projekter. Er du interesseret i at arbejde i en dynamisk virksomhed med en god og uhøjtidelig tone, hvor selvstændig udførelse af arbejdet er forventet og en nødvendighed, så er jobbet som projektchef / senior projektchef måske noget for dig.

Er du vores nye asfaltformand…

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. Som asfaltformand til et af vore asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Udviklingsdirektør, NCC Danmark

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V
lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest

Jupitervej 4, 6000 Kolding