Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 20 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger til foråret 2022.

Data Management & Business Analytics Lead

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey.

Tilbudsleder til nordisk entreprenørgigant, NCC Søborg

Tilbudsleder til nordisk entreprenørgigant – Søborg Vil du arbejde med en bred vifte af spændende og komplicerede infrastruktur- og anlægsopgaver i en visionær koncern, der er en af Danmarks førende virksomheder inden for anlægsarbejde og beton? Så bliv tilbudsleder i NCC, der er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri, anlæg og ejendomsudvikling.

IKT leder til byggeopgaver og udvikling

Har du evnen til at bygge bro mellem Innovation, morgendagens teknologi og hverdagens praksis? Kunne du tænke dig at spille en central rolle inden for Virtual Design & Construction (VDC) hos Danmarks førende rådgivende entreprenør? Har du byggeteknisk indsigt og projektlederevner? Og vil du have et stort netværk af kvalificerede kollegaer i en stærk virksomhedskultur? Så bliv en del af NCC’s VDC-team, som gennemgår en spændende udvikling med flere store byggeprojekter og udviklingsprojekter i pipelinen.

VDC Developer til byggeopgaver og udvikling

Har du evnen til at bygge bro mellem Innovation, morgendagens teknologi og hverdagens praksis? Kunne du tænke dig at spille en central rolle inden for Virtual Design & Construction (VDC) hos Danmarks førende rådgivende entreprenør? Har du byggeteknisk indsigt og gode digitale færdigheder? Og vil du have et stort netværk af kvalificerede kollegaer i en stærk virksomhedskultur? Så bliv en del af NCC’s VDC-team, som gennemgår en spændende udvikling med flere store byggeprojekter og udviklingsprojekter i pipelinen.

Projektchef/Projektleder til Hoved- & Totalentrepriser

Vil du være nøglepersonen for forskellige byggeprojekter i en nyopstartet afdeling i rivende udvikling? Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke?   Så hop ombord på en spændende vækstrejse – tag roret og få vores byggeprojekter sikkert i havn.

NCC Industry søger asfaltmedarbejdere til vores Aarhus-afdeling

I Aarhus-afdelingen har vi rygende travlt, hvilket betyder at vi har brug for ekstra ressourcer og søger derfor nye kollegaer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Praktikanter til NCC, Engineering, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige konstruktionsingeniører, fagledere og tekniske designere? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Mandskab til gravning af fjernvarme, NCC, Sjælland

Kunne du tænke dig at arbejde ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Så bliv en del af mandskabet til gravning af fjernvarme i NCC.

Praktikanter til NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Forår 2022

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i foråret 2022 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Råhus, Jylland Syd, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Beton og Råhus, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og du har lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Forår 2022

Er du ingeniør-, konstruktør- eller maskinmesterstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til foråret 2022.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Maria Brenaa

HR Manager, Byggeri Øst og supportfunktioner

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry