Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 15 ledige stillinger i NCC i Danmark

Praktikanter til NCC, Virtual Design & Construction, Efterår 2023

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende, og vil du have et indblik i hvordan en entreprenørvirksomhed bruger digitale værktøjer til at gøre byggeprocesserne endnu skarpere? Så bliv praktikant i NCC’s Virtual Design & Construction-afdeling i Aarhus eller Søborg.

Tømrere og bygningssnedkere søges til Vendelbocentret i Sindal

Byggeperiode 01.10.2022 – 01.08.2024 Som tømrer eller bygningssnedker hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

IT Service Manager – M365 Applications

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Service Manager (Product Owner) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Maskinfører til driftsanlæg hos NCC Industry, Råstoffer

Føler du dig 100 % hjemme bag rattet i en gummiged? Og vil du have beskidte hænder med ren samvittighed, når du passer vores sorteringsanlæg, knuser og mobilsigter. Så bliv vores nye kollega på søpladsen i Esbjerg.

Projektleder/projektchef – styr vores hoved- og totalentrepriser fra A til Z

Kunne du tænke dig at lede projekter, hvor du er involveret i alle byggeriets faser og discipliner fra start til slut – helt fra opstart over projektering til udførelse og aflevering?  Som en del af Jakobsen & Blindkilde, og dermed NCC, får du som projektleder eller projektchef mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi og innovative løsninger, der kan forbedre og optimere byggeriet.

NCC/Hercules Fundering søger Rammefører til funderingsmaskiner

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kolleger og et godt arbejdsmiljø? Vi søger personer med faglig erfaring med at køre rammemaskine og som har lyst til at blive ansvarlig for udførsel af opgaver fordelt over hele landet.

Projektchef til vand- og afløbsprojekter i NCC

Kunne du tænke dig at være projektleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Og har du lyst til at tage ansvar for produktionen på spændende vand- og afløbsprojekter? I NCC bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab og humor er en vigtig faktor, og hvor ”fun at work” er noget vi praktiserer.

Produktionsleder til vand- og afløbsprojekter i NCC

Kunne du tænke dig at være projektleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Og har du lyst til at tage ansvar for produktionen på Vand og kloakprojekter? Så bliv produktionsleder i NCC.

Vil du styre vores sprøjtebil og have en hverdag på farten?

Bliv en del af NCC og få en varieret hverdag på landevejen, hvor du: arbejder med et stærkt team, som sikrer god overfladebehandling af veje, stier, pladser m.m. lærer alt det, du skal kunne om vores maskiner arbejder mandag-torsdag.

Projektleder til tag- og facadearbejde – få en nøglerolle i Danmarks største træbyggeri

Vil du arbejde med alsidige facade- og tagdækningsentrepriser – bl.a. på Danmarks største træbyggeri, WoodHub? Kan du se fordelene ved at være ansat i en stabil virksomhed i meget positiv udvikling og med solid ballast til at udføre dit arbejde? Og vil du have mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi og innovative løsninger? Så bliv projektleder i NCC Danmark.

Projektleder – få en nøglerolle i Danmarks største træbyggeri

Vil du arbejde med alsidige apteringsprojekter på Danmarks største træbyggeri, WoodHub? Kan du se fordelene ved at være ansat i en stabil virksomhed i meget positiv udvikling og med solid ballast til at udføre dit arbejde? Og vil du have mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi og innovative løsninger? Så bliv projektleder i NCC Danmark.

Praktikant til NCC’s kommunikationsafdeling, efterår 2023

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie inden for kommunikation, marketing, branding, eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant, vi glæder os til at arbejde sammen med i efteråret 2023.

IT Compliance Specialist

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As Data Management Lead at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - are you ready to help us realize our digital transformation? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Lærlinge og elever 2023

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Mette Egesø

HR Manager, NCC Renovering, Engineering, Bæredygtighed, Strategi & Udvikling

Helle Brams

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry

Maria Brenaa

HR Manager, Supportfunktioner