Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 28 ledige stillinger i NCC i Danmark

Projektchefer/senior projektchefer til nordisk entreprenørgigant

Har du erfaringen til at tage hånd om projekter fra første plantegning til den sidste sten er lagt? Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Så bliv projektchef i NCC’s Byggeri Øst-afdeling, der hovedsageligt beskæftiger sig med nybyggeri inden for både det offentlige og private marked.

EL Projektingeniør til NCC Engineering, Søborg

Kollegial og fagligt stærk projektingeniør til nordisk entreprenørgigant Er du uddannet i den nye Installationsbekendtgørelse med dertilhørende DS/EN 60364, og er du trænet i at dimensionere og projektere El installationer i de nyere beregningsprogrammer? Har du samtidig lysten til at udvikle dig i et erfarent El team hos Engineering, så bliv en af vores nye El profiler i NCC, Engineering.

Kalkulationschef i NCC – form fremtidens byggerier på Sjælland

Vil du være en del af at udvikle og forme Østsjællands byggerier i en virksomhed, hvor der altid er tid til hinanden – og en fleksibel hverdag? Og har du erfaring med kalkulationer på store og komplekse byggeprojekter med en bred vifte af samarbejdspartnere? Bliv en del af NCC Byggeri Øst I Byggeri og Råhus Øst beskæftiger vi os med fagentrepriser, storenterpriser samt udviklingssager fra 10 til 400 mio.

Tilbuds- og udviklingskonsulent – vil du facilitere teamsamarbejde og vinde projekter til fremtidens samfund?

Har du kompetencer inden for samarbejdsfacilitering, og er du klar til at slippe dit skrivetalent løs? Så bliv tilbuds- og udviklingskonsulent i NCC Renovering. Her får du muligheden for at gøre os til en af de skarpeste spillere i byggebranchen, når det kommer til at styre og lede projekter og processer.

Arbejdsmiljøkonsulent til NCC Building

Har du solid erfaring som arbejdsmiljøkoordinator i byggebranchen, og stræber du efter at skabe branchens bedste arbejdsmiljø i samarbejde med engagerede kollegaer? Så bliv arbejdsmiljøkonsulent i NCC, og få en enestående mulighed for at sætte arbejdsmiljø og sikkerhed øverst på dagsordenen i en anerkendt entreprenørvirksomhed, hvor du samtidig får friheden til at styre din egen hverdag.

Alsidig Area Assistant til asfaltafdelingen in nordisk entreprenørgigant

Kan du holde pulsen nede og prioritere opgaverne korrekt, når de kommer ind fra både højre og venstre? Har du brede kompetencer inden for IT og økonomi – og gåpåmod til at lære endnu mere? Så er du måske den administrative allrounder, som vores Area Manager og Operation Managers står og mangler! Lige dele skemalagt og ad hoc Som Area Assistant er du det administrative anker, der holder vores hovedkontor i Herlev på plads, og du refererer dagligt til Søren Hansen, afdelingschef for København og Vestsjælland.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Til NCC Vejservice i København søges Fejechauffører M/K

Vi har travlt i vores fejeafdeling, så derfor skal vi have tilført ekstra ressourcer. Arbejdet foregår i og omkring Københavns midtby. Dagligt mødested er X-vej 5, 2300 Kbh.

Til NCC Vejservice i København søges en Formand M/K

Vi har travlt i vores fejeafdeling, så derfor skal vi have tilført ekstra ressourcer. Arbejdet foregår i og omkring Københavns midtby. Daglig mødested er X-vej 5, 2300 Kbh.

Produkttekniker til NCC Industry - Sektor Asfalt

Er du en erfaren laboratorie- eller procestekniker med kendskab til produktionsprocesser og produktsammensætning? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende hverdag i et uhøjtideligt miljø med dygtige kolleger at sparre med? Og vil du have en udadvendt rolle med stor frihed og mulighed for at kombinere høj faglighed og fordybelse med møder og samarbejde? Så bliv en del af NCC´s Asfalt   Som produkttekniker supporterer du vores entreprise, udarbejder og opdaterer recepter til NCC’s asfaltfabrikker.

Head of Communication Denmark

NCC is looking for a new Head of Communications in Denmark. We are looking for an experienced communication manager, with the ability to support the positioning and reputation of NCC in Denmark and in the Nordics.

NCC Industry søger Skibsassistenter

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark, Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Tekniske designere EL / VVS / HVAC til NCC Engineering

Har du sans for detaljen? Og kunne du tænke dig at få selvstændigt ansvar for 3D-projekteringer? Så bliv teknisk designer i NCC’s installationsafdeling. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

Site manager med personaleansvar, produktionsindsigt og økonomisk forståelse

Vil du prøve kræfter med en ny type lederstilling i NCC, hvor du kombinerer driftsledelse af råstofsproduktion med økonomisk planlægning? Og trives du med en hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse og er en del af et stærkt hold? Så bliv site manager i Region Syd.

NCC Civil Engineering søger maskinførerlærling M/K

Vi søger en maskinførerlærling til vores materielafdeling, der har base i Taastrup, hvor vi beskæftiger 18-20 medarbejdere. I NCC skal det være trygt at være lærling og elev.

NCC Asfalt Esbjerg søger en ny asfaltmedarbejder/tromlefører

Vi står foran sæsonopstart på vores asfalthold og mangler der til en tromlefører til et af vores små maskinhold (4-mands hold). Din baggrund er ikke så afgørende, men du skal kunne lide at arbejde i den frie natur og du skal være en god holdspiller.

Projektchef til NCC, Søborg

Inspirerende og fagligt stærk projektchef til nordisk entreprenørgigant Har du evnen til at tage hånd om projektet fra første plantegning til den sidste sten er lagt? Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Så bliv projektchef i NCC, Infrastructure.

Produktionsleder, NCC Søborg

Driftssikker og ansvarsbevidst produktionsleder til nordisk entreprenørgigant Har du evnerne til at planlægge den daglige produktion, så den kører fuldkommen gnidningsfrit? Og kan du holde overblikket og løse problemer, når produktionen går i knuder? Så bliv produktionsleder i NCC, Infrastructure.

Juniorcontroller

Er du ved af afslutte en økonomisk uddannelse eller har du netop færdiggjort en? Og kunne du tænke dig at lære alt, hvad der er værd at vide om økonomistyring i en stor international koncern? Så bliv vores nye Juniorcontroller i Stone Materials, en del af NCC Industry.

Projektchef til komplettering til et af Danmarks største byggerier

Projektchef til komplettering til et af Danmarks største byggerier Har du solid erfaring som projektchef for komplettering, og vil du være med til at sætte dit præg på et af Danmarks største byggerier? Kunne du tænke dig at være med helt fra starten af et projekt, der vil blive husket og refereret til i mange år fremover? Så er du måske vores nye projektchef for kompletteringspakken i NCC Byggeri Øst.

Praktikanter til Jakobsen & Blindkilde, en del af NCC, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige projektledere og driver dine egne fagentrepriser? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC Forsyning, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger til efteråret 2021.

Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC's VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i efteråret 2021 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2021

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til efteråret 2021.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marbre sort_hvid
Maria Brenaa

HR Manager, Byggeri Øst og supportfunktioner

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry