Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 21 ledige stillinger i NCC i Danmark

Arbejdsledere til NCC Råhus: Aarhus, Kolding og Fyn

NCC har travlt i Jylland og på Fyn, hvorfor vi søger nye kollegaer til spændende konkrete projekter. Har du god byggeteknisk indsigt og det helt rette gemyt til at skabe en god dialog med dine samarbejdspartnere? Kunne du tænke dig – både selvstændigt og i team - at være med til at præge råhusarbejdet på vores store og mindre projekter i NCC? Så bliv arbejdsleder i NCC Råhus Vest.

Solution Architect for Integrations

 We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 12 praktikantstillinger i foråret 2022 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og du har lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Beton & Råhus Vest, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, El, Forår 2022

Er du el-installatørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb? I el-afdelingen i vores renoveringsenhed i Storkøbenhavn søger vi en praktikant til foråret 2022.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Beton og Råhus, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I vores renoveringsafdeling i Storkøbenhavn søger vi praktikanter til foråret 2022.

Praktikanter til NCC, Engineering, Forår 2022

Er du konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige konstruktionsingeniører, fagledere og tekniske designere? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Nybyg, Forår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Projekteringschef til NCC Building Vest

Kunne du tænke dig at lede projekteringen af større byggeprojekter, hvor du selv er med til at sammensætte dit drømmeteam og arbejder tæt sammen med mange interne og eksterne samarbejdspartnere? Hos NCC Building får du et bredt, professionelt netværk i byggebranchen og et stærkt fagligt forum af ligesindede projekteringsledere, som står til rådighed med sparring i hverdagen og hjælper dig godt i gang med jobbet.

Assisterende produktionsleder til NCC

Vil du arbejde med projektledelse inden for anlægsbranchen? Og er du god til at samarbejde med mange interessenter og koordinere større projekter? Kom med på holdet hos NCC og få en spændende hverdag som vores nye produktionsleder.

Projektchef til lukning til et af Danmarks største byggerier

Projektchef til lukning til et af Danmarks største byggerier Har du solid erfaring som projektchef for lukning, facade og tag, og vil du være med til at sætte dit præg på et af Danmarks største byggerier? Kunne du tænke dig at være med helt fra starten af et projekt, der vil blive husket og refereret til i mange år fremover? Så er du måske vores nye projektchef på lukningspakken i NCC Byggeri Øst.

Projekteringschef til nybyggeri, NCC Byggeri Øst

Har du evnen til at styre store, komplekse og innovative byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive del af en frontløber i branchen – både i forhold til bæredygtighed, VDC og samarbejdsformer? Så bliv projekteringschef i NCC.

Entrepriseleder/chef til lukning til et af Danmarks største byggerier

Entrepriseleder/chef til lukning til et af Danmarks største byggerier Vil du være med til at styre entreprisen for lukning, facade og tag på et af Danmarks største og mest komplekse byggeprojekter? Motiveres du af at have sikkerhedshjelmen på og få detaljerne til at spille i marken? Så er du måske vores nye entrepriseleder på lukningspakken i NCC Byggeri Øst.

ABA-tekniker til NCC Building – elafdeling

Er du uddannet elektriker eller lignende, og har du lyst til at specialisere dig inden for ABA og arbejde på store projekter i Københavnsområdet? Så har vi en stilling til dig i NCC Building, hvor du får mulighed for specialisere dig inden for ABA.

Mandskab til gravning af fjernvarme, NCC, Sjælland

Kunne du tænke dig at arbejde ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Så bliv en del af mandskabet til gravning af fjernvarme i NCC.

Driftssikker og ansvarsbevidst produktionsleder til nordisk entreprenørgigant, NCC

Har du evnerne til at planlægge den daglige produktion, så den kører fuldkommen gnidningsfrit? Og kan du holde overblikket og løse problemer, når produktionen går i knuder? Så bliv produktionsleder i NCC.

Projektassistent, NCC, Sjælland

Har du overblik og administrativt flair? Og er du klar til at blive den hjælpende hånd på byggepladsen, der får arbejdet til at glide?  Så bliv projektassistent i Beton og Anlæg.

Lærlinge og elever 2021

Lærlinge og elever 2021 I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Maria Brenaa

HR Manager, Byggeri Øst og supportfunktioner

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry