Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Byggepladsassistent

Er du klar til en varieret hverdag i en blækspruttefunktion, hvor du dagligt vil få kontakt med mange mennesker på byggepladserne? Har du det gyldne overblik, og en hjælpsom og løsningsorienteret tilgang til akutte udfordringer? Har du fokus på at strukturere og følge op på tingene? Bliv en del af en stabil og ambitiøs arbejdsplads Som byggepladsassistent bliver du en del af NCC Infrastructure, Civil Engineering, som består af ca.

Kontorassistent til NCC Recycling

Kan du lide at have en travl hverdag præget af gejst, venlige drillerier samt fantastiske kolleger og kunder? Og kunne du tænke dig at drive vores administration i tæt samarbejde med 4 kolleger og servicere kunder, der indleverer genanvendeligt affald og jord?   Bliv en del af NCC Recycling I NCC Recycling tager vi medansvar for miljørigtig håndtering af affald.

Driftsleder til NCC Råstoffer

Er du en dygtig ingeniør eller maskinmester med lyst til ledelse, og har du erfaring med produktionsplanlægning, økonomi og kvalitetsstyring? Vil du spille en vigtig rolle hos en af de vigtigste spillere i den danske råstofforsyning? Som driftsleder hos NCC bliver du en del af en virksomhed, der vægter tillid og pionerånd højt.

Projekterende ingeniør til NCC Engineering

Kan du lave statiske beregninger og sikre at projekteringsgrundlaget på store og små byggeprojekter er i orden? Så få her en stilling, der byder på ansvaret for eget område, og hvor du er med fra idéstadie til færdigt byggeri.

NCC søger en chauffør til en fejemaskine i Favrskov-området

Jobprofil Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være: Fejning af kantsten i div. kommuner Fejning efter asfalt fræser Fejning af pladser for private Personprofil Vi forestiller os, at: Du har kørekort til biler over 3500 kg.

Senior IT Project Manager

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17 000 employees 2016. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

Digitalization Project Manager

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17 000 employees 2016. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

VVS-ingeniør med 5 års erfaring til Teknik Rådgivning

Er du udannet VVS-ingeniør eller tilsvarende, og har du erfaring med projektering af VVS og ventilationsanlæg? Kunne du tænke dig en udfordrende stilling som projektingeniør i en dynamisk afdeling, hvor du varetager alle aspekter af VVS-projekteringen fra projektudvikling, tilbud, projektering, opfølgning og aflevering? Så bliv Projektingeniør i NCC Engineering.

Produktion og Logistik udvikler til Asfalt Industry NCC, Syd

Vil du være med til at forny branchen, så er du måske vores nye Produktion og Logistik udvikler i Asfalt Industry NCC? Vil du være en del af en af Nordeuropas førende virksomheder inden for asfalt? Er du stærk i din person og er du parat til at forny branchen igennem effektiviteten og nye bæredygtige løsninger? Så er du muligvis en af vores nye procesudviklere, der kan bidrage til at bane vejen for effektivisering af asfaltudlægning, uden at vi i udlægningen skal løbe hurtigere.

Produktion og Logistik Udvikler til Asfalt Industry NCC, Nord

Vil du være med til at forny branchen, så er du måske vores nye Produktion og Logistik Udvikler i Asfalt Industry NCC? Så er du muligvis en af vores nye Produktion og Logistik Udviklere, der kan bidrage til at bane vejen for effektivisering af asfaltudlægning, uden at vi i udlægningen skal løbe hurtigere.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V