Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Projektudvikler til erhvervsprojekter

NCC Property Development, Gladsaxe Kom indenfor hos en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg. Her får du mulighed for at udvikle store og spændende erhvervsprojekter, og samtidig være en del af et stærkt fagligt miljø.

Tømrer til stort byfornyelsesprojekt i Aalborg

Vil du være en del af NCC Building og sætte første og sidste hånd på et 2-årigt byfornyelsesprojekt til et 3-cifret millionbeløb? Du får naturligvis en fastansættelse, hvor du starter med byfornyelsesprojektet beliggende i Aalborgs Grønlænderkvarter.

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du elektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise. Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

Murer til stort byfornyelsesprojekt i Aalborg

Vil du være en del af NCC Building og sætte første og sidste hånd på et 2-årigt byfornyelsesprojekt til et 3-cifret millionbeløb? Du får naturligvis en fastansættelse, hvor du starter med byfornyelsesprojektet beliggende i Aalborgs Grønlænderkvarter.

HR-specialist til Business Solution

Vil du være en del af et voksende team i en nordisk HR-organisation? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du hjælper kolleger på tværs af organisationen – fra den øverste ledelse til det nærmeste skrivebord? Vi har mange spændende projekter på tegnebrættet, og du får rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi løser dem.

Entrepriseleder til Energirenovering Øst

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag på byggepladsen, hvor du bliver en del af en frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv entrepriseleder i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Praktikanter til NCC ProjektDesign, Forår 2018

Er du ingeniør-, konstruktør– eller arkitektstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i ProjektDesign, Byggeri Vest, med reference til vores kontor i Aarhus. ProjektDesign, Byggeri Vest, er en del af NCC Danmark A/S.

Projektleder til Energirenovering Øst

Vil du have en bred og udfordrende projektlederrolle, hvor du får alle dine kompetencer i spil inden for en bred vifte af faglige discipliner? Og kunne du tænke dig at blive en del af en frontløber i byggebranchen, der stiller alle de ressourcer til rådighed, du har behov for, og tilbyder gode udviklings- og karrieremuligheder inden for både projekt- og linjeledelse? Så bliv projektleder i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Senior projektchef til Energirenovering Øst

  Vil du have det overordnede ansvar for store, komplicerede projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv senior projektchef i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Aarhus

På kontoret i Århus har vi brug for en erfaren ankermand som tovholder for konstruktionsprojektering. Vi er i en spændende vækst, og har brug for en selvstændig og dynamisk person, der kan være med til opstart af afdeling i Århus.

Entrepriseleder til Energirenovering Vest

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag på byggepladsen, hvor du bliver en del af en frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv entrepriseleder i Energirenovering Vest i Aarhus.

Projektleder til Energirenovering Vest

Vil du have en bred og udfordrende projektlederrolle, hvor du får alle dine kompetencer i spil inden for en bred vifte af faglige discipliner? Og kunne du tænke dig at blive en del af en frontløber i byggebranchen, der stiller alle de ressourcer til rådighed, du har behov for, og tilbyder gode udviklings- og karrieremuligheder inden for både projekt- og linjeledelse? Så bliv projektleder i Energirenovering Vest i Aarhus.

Senior projektchef til Energirenovering Vest

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplicerede projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv senior projektchef i Energirenovering Vest i Aarhus.

Praktikanter til NCC Building, Kolding, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Building i Kolding. NCC udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt-, Syd- og Østjylland, samt på Fyn.

Tilbudsingeniør til NCC Hercules

  Har du kendskab til geoteknik og erfaring inden for tilbudsgivning? Og vil du have ansvar for større projekter i en stilling, der byder på variation i opgaverne og mulighed for at videreudvikle dit salgstalent? I Hercules Fundering udfører vi alle former for funderings- og vandbygningsarbejder såsom spuns, rammede beton- og stålpæle, københavnervægge, jordankre, slidse- og sekantvægge samt grundvandssænkning i forbindelse med byggegruber, tunnelering m.

Praktikanter til NCC Structural Design, Forår 2018

Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde en praktikantstilling i vores projekterende konstruktionsafdeling i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark og projekterer en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, El-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for El-installationer.

Praktikanter til NCC Energirenovering, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S, og du bliver en del af en enhed, der består af ca.

Praktikanter til NCC Infra, Forsyning, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde 1 praktikantstilling i vores Forsynings-afdeling i Søborg. Forsyning er en del af NCC Danmark A/S. Vi skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 4 praktikantstillinger i vores Beton & Råhus-afdeling i Storkøbenhavn. Beton og Råhus udfører større jord–, kloak- og insitu-betonarbejder, montage af betonelementer, samt renovering af betonkonstruktioner og styring af mindre fagentrepriser.

Praktikanter til NCC Civil Engineering, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende? Har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Så bliv praktikant i NCC Civil Engineering.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, VVS-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for VVS-installationer.

Praktikanter til NCC Byggeri Øst, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Byggeri Øst-sektion i Storkøbenhavn. Byggeri Øst er en del af NCC Danmark A/S.

Tilbudsmedarbejder til NCC Beton og Råhus, Aarhus eller Kolding

Kom indenfor hos en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg. Her får du mulighed for at lave tilbudsberegninger på NCC’s råhusprojekter i milliardklassen og samtidig være en del af en afdeling i vækst.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Udviklingsdirektør, NCC Danmark

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V
lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest

Jupitervej 4, 6000 Kolding