Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Praktikanter til NCC Building, Kolding, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Building i Kolding. NCC udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt-, Syd- og Østjylland, samt på Fyn.

Entrepriseleder til Energirenovering Øst

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag på byggepladsen, hvor du bliver en del af en frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv entrepriseleder i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Projektleder til Energirenovering Øst

Vil du have en bred og udfordrende projektlederrolle, hvor du får alle dine kompetencer i spil inden for en bred vifte af faglige discipliner? Og kunne du tænke dig at blive en del af en frontløber i byggebranchen, der stiller alle de ressourcer til rådighed, du har behov for, og tilbyder gode udviklings- og karrieremuligheder inden for både projekt- og linjeledelse? Så bliv projektleder i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Senior projektchef til Energirenovering Øst

  Vil du have det overordnede ansvar for store, komplicerede projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv senior projektchef i Energirenovering Øst i Gladsaxe.

Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Aarhus

På kontoret i Århus har vi brug for en erfaren ankermand som tovholder for konstruktionsprojektering. Vi er i en spændende vækst, og har brug for en selvstændig og dynamisk person, der kan være med til opstart af afdeling i Århus.

IT Service Manager – IT Servicedesk

Group Operations Development & IT is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focus on optimized benefits delivered to the business as well as be innovative and drive digital transformation.

Koordinator til strategi og forretningsudvikling – 1-årigt barselsvikariat

Vil du have en rolle med stort selvstændigt ansvar i en af Danmarks førende industrivirksomheder? Og kunne du tænke dig en stilling, som du selv kan præge i en virksomhed, der virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene?Så bliv en del af NCC.

Controller til Infrastructure, Søborg

Senior-controller til NCC Infrastructure DK Kan du sikre, at projektøkonomien står knivskarpt, når vi melder budgetter ind til vores moderselskab i Sverige? Som controller for NCC Infrastructure i Danmark får du et solidt samarbejde med den danske organisation samt stor frihed og masser af faglige udfordringer.

Praktikanter til NCC Byggeri Øst, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Byggeri Øst-sektion i Storkøbenhavn. Byggeri Øst er en del af NCC Danmark A/S.

Arbejdsleder, Civil Engineering, Sjælland

  Erfaren arbejdsleder til specialprojekter i NCC Infrastructure, Civil Engineering   Er du en erfaren kloakmester eller anlægskonstruktør? Og vil du arbejde i et udviklingsorienteret og internationalt miljø, hvor du er en del af større, specialiserede anlægsopgaver inden for jord- og kloakarbejde på Sjælland? Så bliv en del af NCC Infrastructure, Civil Engineering.

Business Controller

NCC:s division Civil Engineering specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner med kunder framförallt inom den offentliga sektorn.

Salgs- og entrepriseledere til Odense, Kolding og Esbjerg

Vil du stå i spidsen for planlægning og udvikling af vores asfaltudlægning? NCC oplever stor vækst, så vi søger nu 3 salgs- og entrepriseledere til hhv. Odense, Kolding og Esbjerg.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 4 praktikantstillinger i vores Beton & Råhus-afdeling i Storkøbenhavn. Beton og Råhus udfører større jord–, kloak- og insitu-betonarbejder, montage af betonelementer, samt renovering af betonkonstruktioner og styring af mindre fagentrepriser.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, VVS-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for VVS-installationer.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Aarhus, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i Byggeri Vest, Aarhus. Med udgangspunkt fra Aarhuskontoret varetager Byggeri Vest hoved- og totalentrepriser inden for større erhvervsbyggeri og boligbyggeri.

Praktikanter til NCC Civil Engineering, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende? Har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Så bliv praktikant i NCC Civil Engineering.

Praktikanter til NCC Infra, Forsyning, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde 1 praktikantstilling i vores Forsynings-afdeling i Søborg. Forsyning er en del af NCC Danmark A/S. Vi skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur.

Praktikanter til NCC Energirenovering, Storkøbenhavn, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S, og du bliver en del af en enhed, der består af ca.

Praktikanter til NCC Hercules Fundering, Forår 2018

Hercules Fundering er en del af NCC og udfører fundering, pæleramning, byggegruber, grundvandssænkning og havnebygning. Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde 2-3 praktikantstillinger hos Hercules Fundering.

Praktikanter til NCC ProjektDesign, Forår 2018

Er du ingeniør-, konstruktør– eller arkitektstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i ProjektDesign, Byggeri Vest. ProjektDesign, Byggeri Vest, er en del af NCC Danmark A/S.

Praktikanter til NCC Structural Design, Forår 2018

Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde en praktikantstilling i vores projekterende konstruktionsafdeling i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark og projekterer en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Praktikanter til NCC Teknik Rådgivning, El-installationer, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde en praktikantstilling i Teknik Rådgivning hos NCC i Søborg. Vi søger en praktikant med kendskab til og interesse for El-installationer.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus Vest, Forår 2018

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde ca. 3 praktikantstillinger i Beton & Råhus Vest. NCC Beton og Råhus udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt- og Østjylland.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR Udviklingsdirektør, NCC Danmark

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V
lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest

Jupitervej 4, 6000 Kolding