Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 18 ledige stillinger i NCC i Danmark

Håndværker/arbejder til fjernvarmeprojekter i NCC

Har du lyst til at samarbejde med et team på fjernvarmeprojekter, hvor du bl.a. udfører gravearbejde og spunsning? Og kunne du tænke dig at indgå i en af de førende entreprenørvirksomheder i Danmark og Norden? Så bliv en del af NCC.

Skibsinspektør til nyoprettet stilling

Vil du sikre, at vi får lavet de rigtige forebyggende indsatser i tide på vores flåde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en selvkørende enhed, hvor vi går op i ordentlighed – både i forhold til sikkerhed og godt kollegaskab? Så bliv skibsinspektør i NCC Industry.

Miljø- og klimakonsulent – vær med til at skabe rammerne for dit job

Har du arbejdet med miljø og klima i flere år? Og kunne du tænke dig at bringe al din erfaring i spil og være med til at sætte dagsordenen for miljø og klima i NCC Civil Engineering Danmark? Her er om noget en nyoprettet stilling, hvor du selv kan tegne rammerne.

Produktionschef – skab din egen afdeling for rør- og smedearbejdere inden for fjernvarme

Vil du opbygge et nyt team af smede fra bunden? Og vil du være med til at støtte op om den grønne omstilling, når dit hold er med til at udføre fjernvarmeprojekter? Så bliv vores nye produktionschef inden for fjernvarme og gør os selvforsynende med arbejdskraft med smedefaglig baggrund.

Projektchef til Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC

Vil du bruge din erfaring i et anlægsmarked med stort vækstpotentiale? Hidtil har NCC Civil Engineering kun opereret på Sjælland, men med erhvervelsen af Jakobsen & Blindkilde står vi nu over for et stort marked i Jylland.

Projekteringschef til NCC Renovering Øst

Har du evnen til at lede projekteringen på store, komplekse renoveringsprojekter? Kunne du tænke dig at blive del af en frontløber i branchen – både i forhold til bygbarhed, digitalisering og samarbejdsformer? Og har du en drøm om at gøre karriere indenfor projekteringsledelse? Så bliv projekteringschef i NCC Renovering Øst.

Ejendomsudvikler til boligprojekter i hele landet

Vil du være med til at etablere vores nye afdeling for boligudvikling? Og brænder du for at udvikle og gennemføre store boligprojekter og byområder med omtanke for miljøet?  Så er du måske vores nye kollega i NCC Property Development.

Praktikant til kommunikationsafdeling i en af Nordens største entreprenørvirksomheder

Er du en ambitiøs studerende med en skarp pen og erfaring med SoMe/digitale medier? Er du godt i gang med dit studie indenfor kommunikation, marketing, branding, eller lignende? Brænder du for virksomhedskommunikation? Så er du måske den praktikant, vi glæder os til at arbejde sammen med i foråret 2023.

Bliv bæredygtighedskonsulent på nogle af Danmarks største byggerier

Vil du være med til at gøre byggerier mere bæredygtige samtidig med, at du udvikler dig inden for DGNB-certificeringer og livcyklusvurderinger? Kom og bring din nysgerrighed, viden og erfaringer med bæredygtighed i spil på nogle af Danmarks største byggerier.

IT Security Architect to NCC

Do you want to be part of a transition journey? Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? Do you want to be responsible for IT Security architecture? As an IT Security Architect at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Entrepriseledere og entreprisechefer til styring af installationer på større projekter i NCC

Har du erfaring med styring af installationer på større byggeprojekter, og vil du have et tæt samarbejde med den øvrige byggeledelse? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på helt unikt projekter, der kræver et højt fagligt niveau på alle fronter? Så bliv entrepriseleder eller entreprisechef i NCC Danmark A/S - Byggeri Øst.

Praktikanter til NCC, Forsyning, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Bæredygtighedschef til NCC Byggeri Vest

Kunne du tænke dig at være med til at videreudvikle en af branchens førende entreprenørvirksomheder? Så skal du læse videre, for vi har jobbet, hvor du får lov til at præge den bæredygtige udvikling indefra.

Praktikanter til NCC, VDC, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb i den digitale side af byggebranchen? Har du modet til at hjælpe os med at sætte ekstra skub på den digitale udvikling? Så bliv praktikant i NCC’s VDC-afdeling og lær, hvordan en entreprenørvirksomhed bruger de digitale redskaber til at gøre vores processer endnu skarpere.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2022

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os ”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme.

Praktikanter til NCC, El-afdeling i Renovering, Efterår 2022

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, der brænder for at arbejde med renovering. Renovering er en spændende disciplin, fordi du, i processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid kan være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge eller under det gamle gulv.

IT Service Manager - Digital Workplace Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? We are looking for a driven and experienced IT Service Manager for our product area Digital Workplace Tools (based on Microsoft 365).

Lærlinge og elever 2022

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.

Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry