Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

VDC_NCC56644

Ledige jobs i NCC:

Produkttekniker til NCC Industry

Er du en erfaren laboratorie- eller procestekniker med kendskab til produktionsprocesser og produktsammensætning? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende hverdag i et uhøjtideligt miljø med dygtige kolleger at sparre med? Og vil du have en udadvendt rolle med stor frihed og mulighed for at kombinere høj faglighed og fordybelse med møder og samarbejde? Så bliv en del af NCC´s asfaltdivison i Herlev.

Large Project Manager

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. For å møte nye kundekrav og økt utenlandsk konkurranse har vi organisert vår virksomhet i nordiske forretningsområder.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 4 praktikantstillinger i vores Beton & Råhus-afdeling i Storkøbenhavn. Beton og Råhus udfører jord– og kloakarbejder, montage af betonelementer, udførelse af betonbroer, samt renovering af betonkonstruktioner.

Praktikanter til NCC Beton & Råhus Vest, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde ca. 3 praktikantstillinger i Beton & Råhus Vest. NCC Beton og Råhus udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt- og Østjylland.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger hos Byggeri Vest - Jylland Nord. NCC, Jylland Nord, udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise i region Nordjylland.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Aarhus, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Byggeri Vest, Aarhus. Med udgangspunkt fra Aarhuskontoret varetager Byggeri Vest hoved- og totalentrepriser inden for større erhvervsbyggeri og boligbyggeri.

Praktikanter til NCC Byggeri Øst, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Byggeri Øst-sektion i Storkøbenhavn. Byggeri Øst er en del af NCC Danmark A/S. Vi udfører alle former for nybyggeri inden for hoved- og totalentreprise samt partnering i hovedstadsområdet.

Praktikanter til NCC Energirenovering, Storkøbenhavn, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S.

Praktikanter til NCC Energirenovering Vest, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 1 praktikantstilling hos Energirenovering Vest. I Energirenovering Vest udfører vi alle former for renovering i fag-, hoved– og totalentrepriser med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget.

Praktikanter til NCC Byggeri Vest, Jylland Syd, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger hos Byggeri Vest - Jylland Syd. NCC udfører alle former for nybyggeri og renovering i fag-, hoved- og totalentreprise.

Praktikanter til NCC Structural Design, Efterår 2017

Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde en praktikantstilling i vores projekterende konstruktionsafdeling i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark og projekterer en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Praktikanter til NCC Hercules Fundering, Efterår 2017

Hercules Fundering er en del af NCC og udfører fundering, pæleramning, byggegruber, grundvandssænkning og havnebygning. Er du ingeniørstuderende kan vi tilbyde 2-3 praktikantstillinger hos Hercules Fundering.

Praktikanter til NCC Building, Kolding, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger i Building i Kolding. NCC udfører alle former for nybyggeri i fag-, hoved- og totalentreprise i Midt-, Syd- og Østjylland, samt på Fyn.

Praktikanter til NCC Infra, Forsyning, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde 2 praktikantstillinger i vores Forsynings-afdeling i Søborg. Forsyning er en del af NCC Danmark A/S. Vi skaber bæredygtige løsninger til fremtidens infrastruktur.

Praktikanter til NCC Civil Engineering, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende? Har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Så bliv praktikant i NCC Civil Engineering.

Erfaren projekteringschef til nybyggeri

Kan du være med til at sikre, at vi når sikkert i mål med store byggeprojekter i størrelsesordenen kr. 50 mio. til 1 mia.? Og vil du være en del af en visionær virksomhed, der vil være first mover på at udvikle byggebranchen – både i forhold til bæredygtige løsninger og ved at gøre tingene på en ny og anderledes måde? NCC’s vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger.

Projekteringsleder til totalentrepriser og renovering

NCC Danmark A/S søger en erfaren projekteringsleder til vores ProjektDesign-afdeling i Aarhus. Hos NCC har vi travlt. Vi har spaden i jorden mange steder, og vi får samtidig flere og flere ordrer.

Projektchef til Renovering Vest

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplicerede og spændende projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som virkelig er frontløber i byggebranchen – en ægte samfundsbygger, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er nogle af nøgleordene? Så bliv projektchef i Renovering Vest i Aarhus.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

Senior HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

Senior HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

Senior HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

Senior HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V