Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Produktion og Logistik udvikler til Asfalt Industry NCC, Syd

Vil du være med til at forny branchen, så er du måske vores nye Produktion og Logistik udvikler i Asfalt Industry NCC? Vil du være en del af en af Nordeuropas førende virksomheder inden for asfalt? Er du stærk i din person og er du parat til at forny branchen igennem effektiviteten og nye bæredygtige løsninger? Så er du muligvis en af vores nye procesudviklere, der kan bidrage til at bane vejen for effektivisering af asfaltudlægning, uden at vi i udlægningen skal løbe hurtigere.

Indkøber til NCC Industry i Kolding

Har du solid erfaring som indkøber inden for anlægsarbejder, industri- eller ingeniørvirksomhed, og vil du have en rolle med stort selvstændigt ansvar i en af Danmarks førende industrivirksomheder? Så bliv en del af NCC Industry.

Fagligt stærk studentermedhjælper til NCC Property Development A/S

Vores studentermedhjælper skal læse videre i udlandet, så har du forretningsforståelse, skarpe analytiske evner og et højt ambitionsniveau? Vil du udfordre din faglighed i et studiejob med en stejl læringskurve og gode fremtidsperspektiver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, der skal hjælpe os med research, analyse og salgsplanlægning på udlejningsområdet.

Akkordelektrikere til NCC Building

  Så har vi fået gang i vores projekter og har brug for dig. Er du elektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise.

Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Aarhus

På kontoret i Århus har vi brug for en erfaren ankermand som tovholder for konstruktionsprojektering. Kan du lave statiske beregninger og sikre at produktionsgrundlaget på byggeprojekter er i orden? Så er der her en stilling, der byder på ansvaret for eget område, og hvor du er med fra idéstadie til færdigt byggeri.

NCC Industry søger procesmedarbejder til asfaltfabrik ved Kalundborg

Til vores asfaltfabrik i Gammelrand søger vi en dygtig procesmedarbejder – også kaldet ”blandemand” - til at indgå i vort produktionsteam. Hovedopgaven i jobbet er at styre blandingsprocessen, når vi producerer asfalt.

VVS-ingeniør med 5 års erfaring til Teknik Rådgivning

Er du udannet VVS-ingeniør, VVS-tekniker eller tilsvarende, og har du erfaring med projektering af VVS og ventilationsanlæg? Kunne du tænke dig en udfordrende stilling som projektingeniør i en dynamisk afdeling, hvor du varetager alle aspekter af VVS-projekteringen fra projektudvikling, tilbud, projektering, opfølgning og aflevering? Så bliv Projektingeniør i NCC Engineering.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V