Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 31 ledige stillinger i NCC i Danmark

Finance Manager til Business Control til NCC Asfalt

Brænder du for at sikre en solid analytisk økonomisk styring? Har du flair for samarbejde og ledelse? Så har du nu muligheden for at blive ansvarlig for vores danske controllerteam, der arbejder tæt sammen med vores 6 Areas i Danmark.

Geoteknisk designingeniør med erfaring i fundering

Må vi byde dig indenfor hos Hercules – en helt særlig afdeling i NCC, hvor du som designingeniør får både teori og praksis helt tæt på? Hos os får du mulighed for at se dine designs ført helt ud i livet i tæt sparring med vores produktion.

Indkøbschef til fremtidens infrastruktur i Danmark

Er du en kombination af strateg og operationel med relevant og længerevarende indkøbsbaggrund, så er det dig, vi søger til stillingen som indkøbschef hos NCC Infrastructure DK (Søborg).

Asfaltformand til NCC Vestjylland

Har du erfaringen til at lede et hold af asfaltmedarbejdere? Synes du også, at der er noget specielt ved at se morgendagens asfalt blive lagt? Og vil du lægge vejen i en stabil virksomhed? Ban vejen i Midtjylland/Vestjylland Som asfaltformand på et lille maskinhold får du en meget afvekslende hverdag, hvor du leder 3 asfaltmedarbejdere.

Personlig assistent og administrativ support til NCC Infrastruktur DK i Søborg

Vil du være en del af en virksomhed, hvor du får et godt job med gode, erfarne kolleger og et godt arbejdsmiljø? Vil du arbejde med en bred vifte af spændende PA- og administrative opgaver og bruge din store erfaring til at yde vigtig support til vores direktør og hans ledergruppe i tillæg til at være behjælpelig med administrative opgaver.

Business Controller NCC Building Nordics

Join us in shaping the future of Business Controlling at NCC Do you want to be part of a team steering the financial performance of our Business Area, driving the financial transformation, and developing the role of business controlling? If so, apply today for the role of Business Controller at NCC Building Nordics.

Praktikplads med opgaver inden for den grønne omstilling – Jakobsen & Blindkilde - en del af NCC, Midtjylland, Efterår 2024

Drømmer du om at arbejde med den grønne omstilling i Danmark på et projekt hvor du får både den teoretiske og den praktiske del af arbejdet? Så er du måske vores kommende praktikant til Jakobsen & Blindkilde i Midtjylland.

Praktikplads i NCC, Beton & Anlæg, Civil Engineering, Efterår 2024

Vil du være med til at drive den digitale udvikling og lære hvordan man planlægger og styrer komplekse anlægsprojekter? Så er du måske en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i NCC Civil Engineering.

Praktikplads i NCC – bæredygtighed i ProjektDesign, Aarhus, Efterår 2024

Er du ingeniør-, konstruktør- eller arkitektstuderende med en bæredygtig profil? Vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du arbejder med klima- og miljøtiltag på en række af vores spændende byggeprojekter? Så bliv praktikant hos NCC ProjektDesign, hvor byggeprojekterne skabes.

Praktikplads i NCC, Renovering Vest, Jylland Midt, Efterår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så er du måske vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikant hos Renovering Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Hercules, Øst- og Vestdanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med funderingsarbejdet på tæt hold? Så bliv en af vores kommende praktikanter i NCC Hercules, hvor du arbejder med design, tilbudsgivning og projektstyring på projekter i enten Øst- eller Vestdanmark.

Praktikpladser i NCC, Byggeri, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få praktisk erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende 15 ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Storkøbenhavn.

Praktikplads i NCC, Forsyning og anlæg, København/Sjælland, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter? Vil du prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion og samtidig få praktisk erfaring på et spændende projekt? Som praktikant i Forsyning og anlæg oplever du projekter i forskellige faser og stifter bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud.

Praktikplads i NCC, Asfalt, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, hvor du oplever en varieret hverdag, og hvor du stifter bekendtskab med asfaltbranchen på flere fronter? Udforsk asfaltbranchens verden sammen med os i en spændende og lærerig praktikperiode.

Praktikplads i NCC, Beton & Råhus, Syddanmark, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare skal overstås, men med ægte mulighed for at få praktisk erfaring på et stort byggeprojekt? Så bliv en af vores kommende praktikanter hos Beton & Råhus Vest i NCC.

Praktikplads i NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Brænder du for renovering, og synes du, at processen med at give gamle bygninger nyt liv, ikke altid være sikker på, hvad der gemmer sig bag de gamle vægge, eller under det gamle gulv er spændende, så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter hos Renovering i NCC.

Praktikplads i NCC’s træbyggeri i Odense, Efterår 2024

Vil du være med til at bygge Danmarks største træbyggeri? Så er du måske vores kommende praktikant til vores projekt i Odense. Træbyggeri i stor skala er på vej frem i Danmark, og i NCC er vi meget stolte af at være i gang med banebrydende byggerier, der skubber på udviklingen af bæredygtige løsninger i den danske byggebranche.

Praktikplads som El-installatør til NCC, Storkøbenhavn, Efterår 2024

Er du el-installatørstuderende og vil du prøve din teoretiske viden af på nybyg- og renoveringsprojekter hos en stor entreprenør? Så bliv en af vores kommende praktikanter i el-afdelingen til efteråret 2024.

Praktikplads i NCC, Byggeri, Jylland Nord, Efterår 2024

Vil du have en praktikplads, som ikke bare er noget der skal overstås, men en ægte mulighed for at få hands-on erfaring på store byggeprojekter? Så bliv en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til byggerier i Nordjylland.

Praktikanter til NCC, Byggeri, Kalundborg, Efterår 2024

Er du en af vores kommende ingeniør- eller konstruktørpraktikanter til afdelingen Byggeri Øst i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med egenproduktion i vores råhus afdeling.

Entrepriseleder til Nyt Hospital Nordsjælland

Har du erfaring med styring og koordinering af indvendige entrepriser på større byggeprojekter? Og vil du have et tæt samarbejde med den øvrige byggeledelse i en stilling, der kræver et højt fagligt niveau på alle fronter? ”Du bliver en del af et team af meget kompetente kolleger og kommer til at sætte dit præg på et af Danmarks største byggeprojekter,” siger projektdirektør Niels Lopez Krogh Nielsen.

HR Manager til NCC Industry

Forretningsorienteret HR-profil Er du en passioneret og erfaren HR-professionel som gerne vil arbejde i en moderne organisation, med en ambitiøs ’People-agenda’? Trives du i en rolle som veksler mellem ’hands-on’ og strategiske HR-indsatser, hvor du dagligt kan understøtte og påvirke udviklingen? Betyder det noget for dig at arbejde i en virksomhed med stærke værdier og en klar politik i forhold til socialt ansvar, bæredygtighed og miljø? Så kan det være dig, vi søger som HR Manager til NCC industry i Danmark.

Category Manager Heavy machinery

Are you a procurement specialist and do you want to join NCC as Category Manager? Are you good at ensuring effective collaboration with stakeholders both internal and external, act with care and with passion to perform, follow up and follow through with clear communication - living by our star Behaviors?  Then it´s time to submit your application.

Garvet kompetencechef til TØMRER-ENTREPRISER i NCC Building – med kontor i Søborg eller Aarhus

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for TØMRERENTREPRISER og arbejde med optimale og bygbare løsninger? Så er du måske lige præcis den kompetencechef, vi går og leder efter.

Garvet kompetencechef til FACADER og TAGENTREPRISER i NCC Building – med kontor i Søborg eller Aarhus

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for FACADER og TAGENTREPRISER (lukket byggeri) og arbejde med optimale og bygbare løsninger? Så er du måske lige præcis den kompetencechef, vi går og leder efter.

Garvet kompetencechef til MURVÆRKS-ENTREPRISER i NCC Building – med kontor i enten Søborg eller Aarhus

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdskultur drevet af nysgerrighed, passion, kreativitet og professionalisme. Kan du se dig selv være et fagligt fyrtårn for NCC inden for MURVÆRK, og arbejde med optimale bygbare løsninger? Så er du måske lige præcis den kompetencechef, vi går og leder efter.

NCC søger en procesmedarbejder til asfaltproduktion

Har du lyst til at blive en del af teamet på en asfaltfabrik med et stærkt sammenhold, hvor du selv strukturerer opgaverne sammen med dine kolleger? NCC Industry A/S søger en procesmedarbejder til at indgå i teamet til drift og produktion af asfalt på vores asfaltfabrik i Odense.

Asfaltarbejdere søges til Sydjylland

Er du en erfaren asfaltarbejder, der brænder for at bidrage til at skabe veje, der holder i mange år fremover? NCC søger dedikerede asfaltarbejdere til vores ”flyver” hold i Sydjylland.

Områdechef NCC Råstoffer Øst

Vil du have ansvaret for fortsat at udvikle forretningen i Østdanmark for Nordens førende virksomhed inden for råmaterialer og bæredygtighed? Vil du være en del af den danske ledelse og drive dit eget lederteam mod fælles mål? Så har du muligheden som områdechef for NCC Råstoffer Øst.

Arbejdsleder til NCC/Hercules - Sjælland (grundvandssænkning)

NCC/Hercules er én af Nordens førende funderingsvirksomheder. Vi hjælper vores kunder med at lægge grunden til fremtidens bygninger og udfører arbejde inden for fundering og grundvandssænkning.

Lærlinge og elever 2024

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden, bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde. At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde.