Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Der er nu 11 ledige stillinger i NCC i Danmark

Landmåler

Landmåler Er du uddannet kort- og landmålingstekniker? Og kunne du tænke dig at være med til at planlægge hvilke opgaver du løser og hvornår? Så bliv landmåler med base i Valby.

Erfaren Senior Projektchef

Er du NCC’s nye senior projektchef til Christiansholm - København? Har du lysten og erfaringen til at have en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København? Motiveres du af at have et stort ansvar i en kompleks byggeproces, hvor du skal fokusere på dine egne leverancer i projektet samtidigt, som du skal koordinere med et stort antal andre aktører? Projektchef til nybyggeri Det går rigtig godt hos NCC, og vi skal  bl.

Timelønnede til NCC, Albertslund

Timelønnede til NCC, Albertslund   Vi har brug for grave-/kloakfolk og håndmænd (håndmand og dumperkørsel) til et fast projekt i Albertslund.  Alle kommer til at tilhøre den enhed, vi kalder Miljø – Rørteknik 2, der er ansvarlig for vandlednings- og kloakrenovering.

Arbejdsleder til NCC, Storkøbenhavn

Arbejdsleder til NCC, Storkøbenhavn  Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vandledningsarbejder i København? Og kunne du tænke dig at være daglig leder ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?  Så bliv arbejdsleder i NCC.

Tilbudschef til NCC Renovering Vest

Har du erfaring med kalkulation af renoveringsopgaver i hoved- og totalentreprise? Og kunne du tænke dig at gøre din indflydelse gældende både strategisk og praktisk i spidsen for vores tilbudsudarbejdelse? Så bliv tilbudschef i NCC Renovering Vest.

Senior Business Controller til NCC Industry A/S - sektor Asfalt

Du har solid erfaring med controlling i en større virksomhed. Nu er du parat til at smøge ærmerne op og blive den nye senior business controller i NCC Industry - sektor Asfalt.

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du akkordelektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise? Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

Senior IT Service Manager

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Sourcing Lead

We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Forretningsudviklingskonsulent/Business transformation manager

Har du erfaring fra byggebranchen og med at styre længerevarende transformationsprojekter? Og kunne du tænke dig en stilling i krydsfeltet mellem Operations og IT med fokus på forretningen?  Så bliv forretningsudviklingskonsulent i NCC.

Lærlinge og elever 2020

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry