Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

VDC_NCC56644

Ledige jobs i NCC:

Akkordelektrikere til NCC Building

Er du elektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise? Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat? Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver.

Praktikanter til NCC Energirenovering, efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende kan vi tilbyde et antal praktikantstillinger i vores Energirenoveringsafdeling i Storkøbenhavn. Energirenovering er en del af NCC Danmark A/S.

NCC DK søger en chauffør til fejemaskine i Vejle/Kolding området

Jobprofil Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være: Fejning af kantsten i div. kommuner Fejning efter asfalt fræser Fejning af pladser for private  Personprofil Vi forestiller os, at: Du har kørekort til biler over 3500 kg.

NCC Industry søger en faglært smed eller maskinarbejder til Avedøre

Til vores Søplads i råstof-afdelingen i Avedøre, Stamholmen 225 Hvidovr, søger vi en dygtig smed/maskinarbejder. Arbejdet består i drift og vedligehold af stenværk og sandanlæg, herunder svejsning, udskiftning af ruller på transportbånd, vedligehold af maskinpark, reparation af pumper og ad hoc arbejde med maskiner.

Kommunikationspartner

Her er muligheden for at gribe ansvaret for en partner kommunikationsrolle, hvor du arbejder for to af vores forretningsområder på tværs af Norden og med fokus på Danmark. Tag med på en spændende rejse hos NCC, hvor du sammen med dine nye kollegaer vil være med til at udvikle NCCs kommunikation.

Large Project Manager

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. For å møte nye kundekrav og økt utenlandsk konkurranse har vi organisert vår virksomhet i nordiske forretningsområder.

Assisterende entrepriseleder - vil du have ansvar og lære af de bedste?

NCC Byggeri Øst Erhverv Når du træder ind ad døren til NCC, har du valgt den rette indgang til byggebranchen. Hos NCC bliver du en del af Danmarks største entreprenørvirksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og uddannelse er højt prioriteret – og så har vi allerede et spændende projekt klar til dig.

Praktikanter til NCC Civil Engineering, Efterår 2017

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende? Har du lyst til at løse komplekse anlægsopgaver hvor faglige kvalifikationer, samarbejdsevner og gennemslagskraft skal gå op i en højere enhed? Så bliv praktikant i NCC Civil Engineering.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

Louise Sjøntoft, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
sandra
Sandra Skou

HR-manager, NCC Building

gitgre4
Githa Greve

HR-manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
dsc_5635
Claus Rosendahl

HR-manager, NCC Building

Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg
Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR-manager, NCC Building

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V