Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Ledige jobs i NCC:

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2020

Er du ingeniør-, konstruktør- eller byggekoordinatorstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 10 praktikantstillinger i efteråret 2020 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Hercules, Efterår 2020

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC Råhus, Jylland Syd, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, VDC, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter? Byg fremtiden hos os.

Arbejdsledere til Beton & Råhus Vest, Kolding

Har du erfaring med betonarbejde og elementmontage? Og kunne du tænke dig at arbejde på spændende projekter i et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og gensidig respekt? Så grib muligheden for at blive én af vores nye arbejdsledere i Råhus Vest.

Tilbuds- og formidlingskonsulent

Tilbuds- og formidlingskonsulent til infrastrukturenhed i NCC, Søborg  Er du klar til at slippe dit skrivetalent løs i en stilling, hvor du giver infrastrukturprojekter form ved hjælp af din skarpe pen og giver bygherrer ro i maven gennem velformulerede tilbud?  Her bliver du stjernen inden for dit felt.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Midt, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2020.

Salgskonsulent til råstoffer

  Har du evnen til at tænke i løsninger? Og kunne du tænke dig en rolle, hvor du tilbyder de råstoffer, der skaber fundamentet for Danmarks vejnet og byggeindustri – og en grønnere fremtid? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i NCC Råstoffer – en del af NCC Industry.

IT Competence Manager

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Entrepriseleder til unikt byggeprojekt

Entrepriseleder til unikt boligbyggeri ved Tuborg Havn, byggeri Øst Er du drevet af at se de første spadestik blive til unikke boliger? Og kunne du tænke dig at sætte dit navn på et helt enestående og komplekst byggeprojekt af udlejningsboliger? Så bliv entrepriseleder på et komplekst og spændende byggeri med en dejlig udsigt til vandet.

Udlejningschef til NCC Property Development – en del af Nordens største entreprenørvirksomhed

  Har du lyst til at blive udlejningschef med ansvar for udlejning af udvalgte udviklingsprojekter hos NCC Property Development? Og er du den, der brænder for at skabe kendskab til vores igangværende og kommende projekter ved proaktivt at kontakte erhvervsmæglere samt større og mindre virksomheder.

Lærlinge og elever 2020

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry