Ledige job

Vi er en stor virksomhed, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Ledige jobs i NCC:

Kalkulatør

Erfaren råhus-kalkulatør til Byggeri og Råhus Øst-afdelingen i Søborg Har du solid erfaring som kalkulatør? Kunne du tænke dig en selvstændig specialistrolle i en af Danmarks førende virksomheder inden for beton og råhus? Og vil du arbejde med komplekse og udfordrende opgaver i en stærk virksomhedskultur med gode udviklingsmuligheder? Så bliv en del af NCC´s afdeling Byggeri og Råhus Øst, der hører under Building.

Projekterende ingeniør til NCC Engineering på kontoret i Søborg

På kontoret i Søborg har vi brug for en erfaren ingeniør til konstruktionsprojektering. Vi er i en spændende vækst, og har brug for en selvstændig og dynamisk person.

Fagligt stærk studentermedhjælper til NCC Property Development A/S

Vores studentermedhjælper skal læse videre i udlandet, så har du forretningsforståelse, skarpe analytiske evner og et højt ambitionsniveau? Vil du udfordre din faglighed i et studiejob med en stejl læringskurve og gode fremtidsperspektiver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, der skal hjælpe os med research, analyse og salgsplanlægning på udlejningsområdet.

NCC Industry søger asfaltmedarbejdere til Microhold i det Nordjydske

Har du lyst til et alsidigt job og vil du gerne arbejde med asfalt, så er dette lige noget for dig! Arbejdsopgaver: I samarbejde med vores Microholdsformand er du medansvarlig for udlægning af mindre asfaltopgaver, lige fra opkørsels-rampen hos Fru Hansen, håndlapning af slaghuller ved private virksomheder til render for entreprenører.

Entrepriseleder til anlægsprojekter hos Jakobsen & Blindkilde A/S, Aulum - En del af NCC

Vil du spille en central rolle i vores naturgenopretningsprojekter, så Danmarks åer genvinder deres oprindelige slyngninger?   Så bliv entrepriseleder hos Jakobsen & Blindkilde, og få et team af erfarne og kompetente kolleger.

Lærlinge og elever til NCC, 2018

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5583-1
Louise Sjøntoft

HR direktør, NCC Danmark

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Building

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Building

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry Vest