Vi søger løbende nye medarbejdere

NCC har rigtig mange spændende projekter i gang både i Øst- og Vestdanmark, så hvis du er på udkig efter nye udfordringer, er der gode muligheder for, at du kan finde dem hos os

Ledige jobs i NCC:

Praktikanter til NCC Råhus, Jylland Syd, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikant til NCC, VDC, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter? Byg fremtiden hos os.

Praktikanter til NCC Forsyning, Forår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Hop i arbejdstøjet og bliv en del af vores hold! Som praktikant hos NCC Forsyning lærer du at styre projekter, holde fremdrift og du får indblik i tilbudsarbejdet, hvis det interesserer dig.

Praktikanter til NCC, Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn, Efterår 2020

Er du ingeniør-, konstruktør- eller byggekoordinatorstuderende, som brænder for at omsætte teori til praksis, kan vi tilbyde 10 praktikantstillinger i efteråret 2020 hos NCC i afdelingen Byggeri & Råhus, Storkøbenhavn.

Praktikanter til NCC, Hercules, Efterår 2020

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Tømrere til NCC Nørresundby

Kunne du tænke dig at arbejde på spændende byggeprojekter i Nordjylland ?   Som tømrer hos NCC, bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Byggepladskoordinator til stort byggeprojekt i Aarhus

Vil du være med på et unikt byggeprojekt med en fantastisk placering ved Aarhus havn? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, der prioriterer godt samarbejde og kollegaskab?  Så bliv byggepladskoordinator i NCC Byggeri Midt/Syd.

Employer branding- og onboarding-specialist

Har du lyst til at udvikle og eksekvere processer på tværs af en stor organisation med en bred målgruppe? Så er stillingen som employer branding- og onboarding-specialist i NCC måske noget for dig? Her får du ansvar for koncepter, aktiviteter og processer og spiller en central rolle i kommende medarbejderes første møde med NCC.

Business supporter til Hercules Fundering

  Vil du være med til at udvikle vores forretning ved løbende optimering og vedligeholdelse af vores ledelsessystem, processer og certificeringer? Og kunne du tænke dig at være med til at drive forandringer, samtidig med at du skaber orden og gør hverdagen nemmere for alle vores medarbejdere i Hercules? Så bliv vores nye business supporter i Hercules Fundering.

Production engineer

  Har du erfaring med projektledelse og optimering af produktion, procesflows og logistik? Og kunne du tænke dig at analysere og forbedre produktionsprocesser? Så bliv production engineer i NCC Industry.

NCC Road Services A/S søger en Salgschef til udbygning af vores afdeling for specialer

Kunne du tænke dig at være med til at udbygge et vækstområde i en af Danmarks førende virksomheder inden for drift og vedligeholdelse af vejnettet? Dit primære arbejdsområde bliver i første omgang som salgschef for Profilbeton, som er et af vores specialer.

Praktikanter til NCC, Byggeri Vest, Jylland Nord, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? I Byggeri Vest, Jylland Nord kan vi tilbyde 3 praktikantstillinger til efteråret 2020.

Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2020

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter? Byg fremtiden hos os.

Lærlinge og elever 2020

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

dsc_5635
Claus Rosendahl

HR Manager, NCC Byggeri Øst

Marianne_Bryrup_NCC77222
Marianne Bryrup

HR Manager, NCC Byggeri Vest

sandra
Sandra Skou

HR Manager, NCC Infrastructure

gitgre4
Githa Greve

HR Manager, NCC Industry Øst, NCC Property Development, NCC Group

lars
Lars Salsburg Carlsen

HR Manager, NCC Industry