Vi bygger fremtidens hospitaler

Velfungerende hospitaler er afgørende i et velfærdssamfund. Vi har omfattende erfaring med at udvikle og opføre, udvide og renovere hospitaler i Danmark, samtidig med at den daglige sygehusdrift opretholdes til gavn for patienterne.

NCC har stor erfaring med at udvikle og bygge hospitaler. Vi har blandt andet opført en del af Odense Universitetshospital, Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, Esbjerg Psykiatrisk afdeling, en ny enhed på Rigshospitalet og på Herlev Hospital samt Viborg Sygehus.

Som rådgivende entreprenør er det vores fornemste opgave at skabe det rette overblik, så vi kan træffe de rigtige beslutninger i projektet. Vi udnytter vores store tværfaglige muskel, vi har som nordisk organisation. Det betyder, at du som kunde kan være helt tryg ved at få et byggeri i høj kvalitet, hvor vi har øje for dine behov. 

Hospitaler kræver særlige kompetencer

Vi har i NCC vist, at vi evner et bygge særligt komplicerede hospitalsbyggerier, hvad enten det er i form af et sammensat byggeri som Nye Nord i Horsens, et cirkulært råhus på Herlev Hospital eller komplicerede stål- og betonkonstruktioner på Rigshospitalet.

Det gælder ikke mindst det store komplekse byggeri af Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød.

At bygge hospitaler kræver en særlig ekspertise. Det stiller krav til logistik, til kompleksiteten af byggeriet og til at kunne bygge, mens hospitalet er i drift.