Asfaltering ved logistik- og lagerbygninger

Læg fundamentet til en velsmurt logistik- og lagerløsning.

Effektive logistikprocesser er komplekse størrelser, som er baseret på en række forskellige aspekter med hver sin centrale funktion. Men inden man planlægger for meget, er det en god idé at lægge det perfekte fundament. Ved at vælge slidstærke og velfungerende underlag og overfladebehandlinger kan man opnå en smidigere og mere effektiv drift. Her beskriver vi nogle af de forskellige løsninger og aspekter, som I bør overveje, når I skal vælge underlag til jeres logistikcenter og det omkringliggende område. I er meget velkomne til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad I har brug for. Vi sætter en ære i at udnytte vores ekspertise til at skabe skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde.

Indkørsler

Perfekte indkørsler, som optimerer jeres logistik.

En velanlagt indkørsel fremmer distributionen til og fra jeres logistikcenter.  Indkørsler med tæt trafik i form af lastbiler og andre tunge køretøjer kan let blive nedslidt og skæmmet af huller, især på de tider af året, hvor der er store temperaturudsving. Sikkerhed er noget, som NCC altid prioriterer højt. Vi sørger altid for en slidstærk og skridsikker asfaltløsning, som øger sikkerheden og forebygger unødvendige afbrydelser i jeres transportflow.

Adgangsområder

Skab en indbydende indgang til jeres virksomhed.

Du får kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Vi hjælper jer med at få det maksimale ud af indgangen til jeres logistikcenter ved at tage højde for både form og funktion. Området omkring indgangen er ofte det mest befærdede sted, så det kræver hårdføre løsninger. Ved at vælge de helt rigtige materialelag, blandt andet skridsikring, og praktiske egenskaber såsom farvet asfalt kan vi sikre, at trafikken flyder uhindret ind og ud.

Lagerfaciliteter

Kernen i et logistikcenter er lagerfaciliteterne.

Opbevarer I tunge beholdere? Så ved I, at oplagring er en kunst. Underlaget skal være konstrueret til at kunne holde til tunge statiske belastninger og samtidig kunne modstå en høj grad af mekanisk belastning. I særlige tilfælde kan varme forårsaget af mikrobiologiske processer forårsage skader. Hvis I ikke er helt sikre på, hvordan I skal tackle disse udfordringer, er der ingen grund til bekymring. Vi har omfattende erfaring med at udvikle utroligt slidstærke lagerløsninger, som er skræddersyet til vores kunders behov.

  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Vareind-/udlevering

Lastekajer, der kan holde til lidt af hvert

Tunge lastbiler og deres store, varme hjul slider vejbelægningen i stykker, hurtigere end man skulle tro. Hvis et tungt læs ryger på jorden ved et uheld, skal underlaget være så stærkt, at det ikke slår sprækker. Derfor skal man være ekstra omhyggelig, når man udvikler lastekajer. For at være på den sikre side anbefaler vi, at I vælger en slidstærk og robust konstruktion. Eftersom underlag i lastområder skal kunne holde til store statiske og mekaniske belastninger, er det en god idé at bruge farvemarkeringer til at angive, hvor man må læsse af.

Vi har ekspertisen til at skabe det robuste og slidstærke underlag, som I har brug for. For at gøre det nemmere at laste og læsse af anbefaler vi, at I ser nærmere på nogle af vores farveprodukter. I er meget velkomne til at kontakte os og få en snak om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

- Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Maskindepot/maskinlager

Giv jeres hårdtarbejdende maskiner et solidt fundament at stå på.

Gulvene i et maskindepot kræver lidt ekstra opmærksomhed. Vi hjælper jer med at konstruere et underlag, der kan holde til olieudslip, kemisk nedbrydning og tunge statiske belastninger fra hjul. Med vores hjælp kan I få et slidstærkt underlag, som er nemt at rengøre og kræver et minimum af vedligeholdelse. Kort sagt: En drømmebolig til jeres maskiner!

  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Medarbejderparkering

Lad jeres medarbejdere føle sig værdsatte fra det øjeblik, de parkerer.

Tilfredse medarbejdere er en forudsætning for enhver velfungerende logistikvirksomhed. Derfor er det værd at huske på, at deres arbejdsdag ofte begynder på parkeringspladsen. Vi sørger for, at underlaget kan håndtere kraftig nedbør, og vi sætter altid sikkerheden i højsædet og konstruerer underlag, der er skridsikre om vinteren og har tydelig afmærkning, som maksimerer sikkerheden. Parkeringspladser til medarbejdere anvendes som regel også af besøgende, og derfor kan det være den første side af din virksomhed, de kommer i kontakt med.

Havneområder

Effektiv logistik skal opbygges helt nede fra gulvet.

Den konstante strøm af tunge gaffeltrucks, der løfter og flytter store containere, gør havneområdet til et krævende arbejdsmiljø. Sikkerhed og velfungerende logistik går hånd i hånd, og derfor har valget af underlag stor betydning. Det skal være tilstrækkeligt slidstærkt til at kunne holde til høje statiske belastninger fra hjul og mekaniske belastninger. For at forebygge ulykker anbefaler vi et jævnt underlag med skridsikring.

  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Industrigulve/lagergulve

Lagergulve, som du kan regne med.

Der er mange brikker, der skal falde på plads, for at et lager skal komme til at fungere gnidningsfrit. Robuste og jævne underlag er en af nøglerne i dette indviklede puslespil. Vi finder den helt rigtige løsning gennem et tæt samarbejde med jer. Det kan for eksempel handle om at gøre gulvet så plant, at jeres varer og produkter kan opbevares sikkert. Et gulv i en lys nuance giver lagermedarbejderne et bedre overblik. Vi konstruerer et skridsikkert underlag, som er nemt at rengøre og tilstrækkeligt slidstærk til at modstå slitage fra mekaniske belastninger, kemisk nedbrydning og punktbelastninger.

  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®