Rekrutteringsprocessen i NCC

Det primære mål med vores ansættelses- og udvælgelsesproces er at sikre en gennemsigtig, effektiv og god ansættelsesproces, der kan hjælpe os med at vælge den rigtige kandidat baseret på kvalifikationer og relevans for jobbet. At tiltrække og rekruttere de allerbedste talenter er af største betydning for vores virksomheds succes.

NCC's rekrutteringsproces starter normalt efter ansøgningsfristen, medmindre andet er angivet i annoncen. Processen varierer alt efter, om du søger job som timelønnet eller som funktionær.

Vores ambition er at vende tilbage til alle ansøgere så hurtigt som muligt. I nogle tilfælde har vi mange ansøgere, og derfor kan udvælgelsen tage lang tid. Hvis du har spørgsmål om selve stillingen eller om status for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte den person, der er anført i jobopslaget.

Nedenfor beskriver vi de forskellige trin i vores rekrutteringsproces

Udvælgelse af ansøgninger

Vi gennemgår normalt alle ansøgninger efter ansøgningsfristen. Hvis du er en af de kandidater, der bedst matcher stillingens kravprofil, kontakter vi dig per telefon.

Hvis du ikke er en af dem, der er kommet videre i processen, vil du få besked via e-mail, så snart vi har mulighed for det efter ansøgningsfristen.

Jobsamtaler

Hvis du er en af de kandidater, der er blevet inviteret til første jobsamtale, kan du forvente at den varer ca. 1 time og finder sted med den ansvarlige leder. I slutningen af samtalen vil du modtage information om, hvordan rekrutteringsprocessen vil se ud fremadrettet. Læs mere om jobsamtaler i NCC her.

Hvis du går videre til anden samtale, får du tilsendt en personlighedstest og en problemløsnings/logisk test, som du skal besvare. Du bliver desuden indkaldt til endnu en samtale, hvor du sammen med leder og/eller en ansvarlig fra HR gennemgår testene.

Hvis du ikke går videre i processen, bliver du ringet op. Uanset om du ender med at få jobbet eller får et afslag, vil du altid få en tilbagemelding på eventuelle tests.

Referencer

Vi arbejder professionelt med vores rekruttering for at sikre det rigtige match. Udover selve samtalen og diverse test vil vi typisk også bede om referencer. 

Kontraktskrivning

I forbindelse med kontraktskrivning gennemgår vi NCC's vilkår og aftaler ansættelsesdato. 

Feedback - vi følger op på din oplevelse

Vi lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse med vores rekrutteringsproces. Vi gennemfører derfor jævnligt undersøgelser, hvor du, der har søgt et job hos os, vil blive bedt om at deltage. Da vi altid stræber efter at blive bedre, sætter vi stor pris på din feedback!