Foto: Kontraframe

NCC's rolle i samfundet

NCC's produkter og tjenester skaber værdi i mange sektorer af vores samfund. Vores bidrag bygger på vores evne til at styre komplekse byggeprocesser baseret på vores erfaring og ekspertise. Vores projekter inden for byggeri og anlæg er meget forskellige, men har det fælles mål at skabe et positivt resultat for vores interessenter

Residential buildings at Rudsberget in Karlstad Foto/illustration: Linn Malmén

NCC bygger attraktive boliger, som flere har råd til, og vi ligger helt i front, når det handler om effektivitetsøgning og reduktion af byggeomkostninger uden at gå på kompromis med boligkvaliteten. Bæredygtig renovering af ældre boligområder og udvikling af inkluderende bydele er andre vigtige komponenter i vores udbud.

Læs om NCC's udbud til boligområdet
NCC employee at work at Venjar - Eidsvoll. Foto/illustration: Andreas Faye-Schjøll

Infrastruktur – ekspertise inden for konstruktion af byløsninger, veje, tunneller, jernbaner og broer

Hvis infrastrukturen stopper med at fungere, stopper resten af samfundet også. NCC’s udbud omfatter både smarte løsninger til byens trafik samt veje, tunneller og broer, som forbinder byen med omgivelserne. Målet er at gøre det sikkert og enkelt at rejse.

Læs om NCC's udbud inden for infrastruktur
Operation room in Höglandssjukhuset. Foto/illustration: Joakim Kröger

Bygninger til sundhedssektoren

NCC kan levere hele spektret af løsninger til sundheds- og plejesektoren. Alt fra specialhospitaler til sundhedscentre. Vi håndterer komplekse projekter, der er underlagt omfattende krav, som involverer mange interessenter, herunder kunder, medarbejdere, skatteborgere og patienter.

NCC's udbud inden for sundhedsbygninger
Four people in a meeting room. Foto/illustration: Joakim Kröger

Kontorer

På en attraktiv arbejdsplads bidrager både de fysiske og sociale omgivelser til virksomhedens og medarbejdernes trivsel. NCC har en vifte af koncepter til kontorarealer og ligger helt i front, når det handler om udvikling af fremtidens arbejdspladser. Vi bygger kontorer, der matcher de højeste bæredygtighedsstandarder.

Læs mere om vores kontorudbud
school

Skoler

Behovet for god undervisning og stærke skoler er af afgørende betydning for vores samfund. I tæt dialog med kommuner, undervisere og elever skaber NCC miljøer, der forbedrer indlæring gennem et udbud, som både omfatter nye bygninger og renovering af alt fra børnehaver til universiteter.

Læs mere om NCC's udbud inden for skoler
Interior at Säffle swimming facility. Foto/illustration: Joakim Kröger

Fritids- og sportsfaciliteter – nicheekspertise

NCC skaber meningsfuld fritid for mennesker og tilbyder alt fra cykelstier, sports- og svømmefaciliteter til inspirerende miljøer til shopping og anden rekreation.

NCC's udbud inden for fritids- og sportsfaciliteter
Facade of the Vantaa City museum. Foto/illustration: Juha Rahkonen

Offentlige bygninger – byggeri og renovering

NCC har omfattende erfaring med at bygge og renovere forskellige typer offentlige bygninger NCC er markedsledende i Finland inden for bygningskonservering.

Læs mere om vores udbud inden for bygninger
Asphalt paving machine. Foto/illustration: Erik Mårtensson

Industriel produktion – asfalt

NCC producerer asfalt i en vifte af kvaliteter og med forskellige egenskaber – standardprodukter samt højt specialiserede produkter. Vores asfalt er egnet til alt fra landbrug og cykelstier til motorveje og lufthavne.

Læs mere om NCC's udbud inden for asfalt
Stone quarry Foto/illustration: Jens Panduro

Industriel produktion – råstoffer

NCC tilbyder jord- og gravearbejde, anlægsarbejde, pilotering samt innovative og bæredygtige råstoffer. Vi leverer råstoffer til alt fra garageindkørsler og mindre veje til større infrastrukturprojekter. NCC fokuserer også på udvikling af nye, højt forarbejdede produkter, herunder innovative vejmaterialer, der reducerer risikoen for oversvømmelse. Reel værdi, der ændrer samfundet.

Læs mere om vores udbud inden for råstoffer
Three people talking in an office. Foto/illustration: Erik Mårtensson

Partnering

Partnering er en samarbejdsform, der involverer effektivt samarbejde mellem forskellige aktører i et byggeprojekt. Partnering er baseret på fuld ærlighed og åbenhed blandt de involverede partnere.

Læs mere om partnering