Vores kultur

En kulturel rejse rundt i NCC

For at øge værdien for kunderne, realisere synergier på tværs af forretningsområderne, styrke kompetencerne og opbygningen af faglige færdigheder har NCC vedtaget en række eksempler på ønsket adfærd; vores "Star behaviors". NCC's Star behaviors fungerer som vejledende retningslinjer for vores handlemåde, muliggør forandringer og gør NCC til en stærkere og bedre virksomhed. 

I disse videoklip kan du se, hvad det vil sige at arbejde i NCC, og hvordan vores Star behaviors udspiller sig i hverdagen på vores byggepladser og kontorer, og hvad de betyder for vores NCC-kolleger.

Sammen med vores vært, den finsk-svenske komiker André Wickström, møder vi flere af NCC’s medarbejdere og besøger lokaliteter i Sverige, Finland, Norge og Danmark, mens vi bliver klogere på, hvad det er, der gør NCC til en fantastisk virksomhed.

André the Explorer - det her er NCC

Følg med komikeren André Wickström, når han udforsker vores firmakultur.

André the Explorer: We build together

Hvad er nøglen til succes, når mennesker med vidt forskellige job bygger noget sammen? Følg med komikeren André Wickström, når han finder ud af det.

André the Explorer: Passion for construction

Hvad gør, at så mange synes, det er spændende at arbejde på et byggeprojekt. Følg med komikeren André Wickström, når han undersøger det.