Hospital og sundhed

Med NCC får du en erfaren projektpartner indenfor hospitalsrenovering. Vi kan bidrage til en fleksibel og effektiv proces, hvor brugerbehovene indarbejdes i projektet uden, at det betyder tids- eller budgetoverskridelser eller en lavere kvalitet i løsningerne – tværtimod. Vi tilbyder også projektoptimering og åbne kalkulationer efter ønske.

Hospitalsrenovering er en teknisk krævende disciplin og kræver specifik erfaring med området og med komplekse byggeprojekter.

Vi har gennemført hospitalsprojekter nok til også at vide, at god logistik og gennemarbejdede løsninger kun er halvdelen af projektet.

Hvis hospitalet ikke er fuldt funktionsdygtigt under renoveringen, hvis der ikke er informeret ordentligt i og udenfor organisationen, hvis brugere og andre interessenter ikke føler sig inddraget, hørt og respekteret, og processen og økonomien har været en dårlig oplevelse – så er det ikke en succes.

Kunsten er at håndtere de konflikter, som er naturlige i et byggeforløb på en måde, så den gensidige tillid øges Dennis Nielsen, Direktør, NCC Energirenovering, Hospital Og Sundhed