Asfaltering ved kommercielle ejendomme

Hvor sikkerhed og kreativitet går hånd i hånd.

Vores globale og digitaliserede verden giver alle større frihed til at vælge, hvad de vil købe, og hvor de vil arbejde. Det har skabt helt nye udfordringer for de aktører, der udvikler kommercielle ejendomme og de omkringliggende områder. På baggrund af jeres specifikke krav forvandler vi potentielle udfordringer til spændende muligheder og hjælper jer med at leve op til de stadig stigende krav hos den moderne forbruger, kontormedarbejder eller andre besøgende i indkøbscentre, butikker, kontorlokaler, restauranter og hoteller. Både i dag og i fremtiden.

Parkeringsanlæg

Parkeringsløsninger, der fungerer i al slags vejr.

Parkeringsanlæg er en af vores styrker, og vi er meget opmærksomme på, hvilken indvirkning dæk kan have på forskellige underlag. Graden af slitage varierer fra årstid til årstid, men den er som regel værst om vinteren, når bilerne kører med vinterdæk. Ved at vælge en af vores gennemtestede forseglede overflader får I optimale forudsætninger for at forhindre skader i asfalten, som ellers kan resultere i, at der trænger vand og kemikalier ind.

Ud over en høj ydeevne og slidstyrke bør komfort og sikkerhed også stå højt på ønskelisten, når man bygger et parkeringsanlæg. Vi hjælper jer med at udvikle et gennemtænkt belysningssystem og sikre, at skiltning og mærkning er på plads, så vi skaber et rum, hvor de besøgende har nemt ved at navigere og føler sig trygge og sikre. Mange af vores kunder vælger fartbump og overflader i lyse nuancer, da tendensen er, at de øger komforten og sikkerheden for både kunder og medarbejdere.

  • Asfalt til parkeringsarealer - Kontakt vores specialister ved valg af belægninger og metoder
  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Parkeringspladser

Indbydende parkeringspladser i al slags vejr.

Udendørs parkeringspladser bliver udsat for meget mere end bare en jævn strøm af kunder og deres køretøjer. Underlaget skal kunne holde til voldsomme vejrskift og store temperaturudsving. Vi kender alt til ekstremerne i det nordiske klimas fire årstider og ved nøjagtigt, hvad der skal til, for at jeres parkeringsplads skal kunne modstå alt fra bagende sol til øsende regn. Vores løsninger er baseret på underlag af høj kvalitet og slidstærke forseglede overflader, som opfylder jeres specifikke krav og behov.

Vi tager sikkerhed lige så alvorligt som vejret. Nøje gennemtænkt skiltning, afmærkning, fartbump og skræddersyede løsninger såsom farvede overflader er vores bidrag til fodgængeres og bilisters sikkerhed og komfort. Eftersom parkeringspladsen ofte er det første, den besøgende ser, skal den være så indbydende som muligt. Førstehåndsindtrykket er vigtigt.

  • Asfalt til parkeringsarealer - Kontakt vores specialister ved valg af belægninger og metoder
  • Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Gang- og cykelstier

Gør jeres gangstier til fodgængerens bedste ven.

Vil I gøre et godt indtryk og få kunder og kolleger til at føle sig velkomne, allerede inden de er trådt ind ad døren? Så er det en god idé at tænke lidt over, hvordan ruten frem til deres destination skal se ud. Vi hjælper jer med at skabe et underlag, der formidler de helt rigtige budskaber om jeres virksomhed, allerede inden man når frem til den.

Når det gælder æstetikken, overlader vi intet til tilfældighederne. Vælg mellem forskellige stenmaterialer og pigmenteringer, som løfter det visuelle udtryk og skaber et behageligt miljø, hvor folk gerne vil opholde sig. Kontakt os for at tage en snak om, hvad der vil fungere bedst for jeres projekt. Vi glæder os til at høre fra jer.

Indendørs gulve/foyerer

Slidstærke gulve, der holder sig pæne

Nogle gulve er nødt til at have superkræfter. Lobbyen på hoteller og indgange til indkøbscentre myldrer med mennesker og kræver gulve, der kan klare mosten. Det samme gælder forarbejdningsanlæg til eksempelvis fødevarer. Virksomheder som disse har brug for slidstærke og solide gulvløsninger, der holder sig pæne i årevis på trods af konstant og tung trafik. Det er også vigtigt, at gulvene er rengøringsvenlige og hygiejniske.

Vi hjælper jer med at finde frem til det perfekte gulv til krævende miljøer. Vores underlag er brandhæmmende og stærke nok til at holde til tung trafik. Har I brug for et skridsikkert underlag, en bestemt farve eller en særlig overfladebehandling, så kontakt os for et godt tilbud.

- Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®

Vareind-/udlevering

Lastekajer, der kan holde til lidt af hvert

Tunge lastbiler og deres store, varme hjul slider vejbelægningen i stykker, hurtigere end man skulle tro. Hvis et tungt læs ryger på jorden ved et uheld, skal underlaget være så stærkt, at det ikke slår sprækker. Derfor skal man være ekstra omhyggelig, når man udvikler lastekajer. For at være på den sikre side anbefaler vi, at I vælger en slidstærk og robust konstruktion. Eftersom underlag i lastområder skal kunne holde til store statiske og mekaniske belastninger, er det en god idé at bruge farvemarkeringer til at angive, hvor man må læsse af.

Vi har ekspertisen til at skabe det robuste og slidstærke underlag, som I har brug for. For at gøre det nemmere at laste og læsse af anbefaler vi, at I ser nærmere på nogle af vores farveprodukter. I er meget velkomne til at kontakte os og få en snak om, hvilken løsning der passer bedst til jer.

- Belægninger særligt velegnet til vejoverflader med høje krav til bæreevne og med de bedste egenskaber fra asfalt og beton: NCC Strongphalt®