Asfalt - Banevis af kvalitet og høj faglighed

Velkommen til NCC Asfalt. Hos os får du høj faglighed, kvalitet og fleksibilitet i alle former for asfaltarbejde. Uanset om du skal have hjælp til komplekse opgaver eller repareret nogle huller i asfalten, går vores erfarne specialister til arbejdet med samme dedikation og professionalisme.

Asfaltarbejde_NCC
Få et godt tilbud på din asfaltopgave

Har du en asfaltopgave, som du ønsker at kende prisen på? Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på dit asfaltarbejde.

DSC_4267
Asfaltarbejde

Hos NCC Asfalt fremstiller vi alle typer asfalt og er specialist i at udlægge asfaltbelægninger på alle veje og arealer. Fra de største motorveje til de mindste cykelstier. Fra lufthavne og P-pladser til broer. Fra fabriks- og lagerhaller til staldgulve.

NCC_asfaltfabrik_drone
Asfaltfabrikker

NCC er Danmarks største asfaltproducent. Med vores landsdækkende net af asfaltfabrikker er vi derfor altid tæt på vores kunder.

DSC_4257
Asfalt - Produktinfo

Hvad enten din opgave er stor eller lille, enkel eller kompliceret kan vi sammen finde en effektiv, holdbar og økonomisk løsning. Vi tilbyder et bredt spekter af produkter og ydelser, og vi skræddersyr gerne løsningen til dine behov og ønsker.

Hele vejen rundt om asfalt

Asfalt er et af verdens mest genbrugte materialer. Når en vej skal fornyes er der typisk 25 % genbrugt asfalt i det nye lag. Hvert år produceres der i Danmark nok asfalt til, at vi kan lave en 6 meter bred vej gennem hele jorden. Se hvordan vi arbejder med asfalt i Danmark – fra produktion til færdig vej.

Tilmeld dig nyhedsmailen
'Roads Ajour'