Asfalt - Banevis af kvalitet og høj faglighed

Velkommen til NCC Asfalt. Hos os får du høj faglighed, kvalitet og fleksibilitet i alle former for asfaltarbejde. Uanset om du skal have hjælp til komplekse opgaver eller repareret nogle huller i asfalten, går vores erfarne specialister til arbejdet med samme dedikation og professionalisme.

 • Få et godt tilbud på din asfaltopgave

  Har du en asfaltopgave, som du ønsker at kende prisen på? Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på dit asfaltarbejde.

 • Asfaltarbejde

  Hos NCC Asfalt fremstiller vi alle typer asfalt og er specialist i at udlægge asfaltbelægninger på alle veje og arealer. Fra de største motorveje til de mindste cykelstier. Fra lufthavne og P-pladser til broer. Fra fabriks- og lagerhaller til staldgulve.

 • Asfaltafdelinger

  Vi har asfaltafdelinger i hele landet og er derfor altid lige i nærheden af dig. Kontakt din nærmeste asfaltafdeling og få en god pris på dit asfaltarbejde.

 • Asfaltfabrikker

  NCC er Danmarks største asfaltproducent. Med vores landsdækkende net af asfaltfabrikker er vi derfor altid tæt på vores kunder.

 • Asfalt - Produktinfo

  Hvad enten din opgave er stor eller lille, enkel eller kompliceret kan vi sammen finde en effektiv, holdbar og økonomisk løsning. Vi tilbyder et bredt spekter af produkter og ydelser, og vi skræddersyr gerne løsningen til dine behov og ønsker.

 • Asfalt- og vejlaboratoriet

  NCC’s laboratorium er akkrediteret til de fleste analyser inden for vejområdet. Laboratoriet ligger centralt placeret i landet lige ved Lillebæltsbroen og tæt på motorvejsafkørsel 59, Fredericia Syd.

Tilmeld dig nyhedsmailen
'Roads Ajour'