NCC Kundecenter

Velkommen til NCC’s Kundecenter. Vi er her for at hjælpe dig med dine bestillinger, fakturering og vejning af asfalt og råstofmaterialer.

Vores to Kundecentre har åbent alle ugens hverdage. Medarbejderne i Kundecentrene sidder klar ved telefonen og kan svare på spørgsmål til dine bestillinger og fakturering samt hjælpe chauffører med vejning af asfalt og råstofmaterialer som sand, grus, granit og betonit.

Åbningstider

  • Mandag - torsdag: 05:45 - 16:00         
  • Fredag: 5:45 - 15:00

Vejning af materialer

For at kunne yde en effektiv support til vores kunder bruger vi et nyt, digitalt system til vejning af asfalt og stenmaterialer. Systemet betjener elektronisk de chauffører, som henter og leverer materialer til og fra vores asfaltfabrikker, stenbrud og grusgrave. Det sker nemt og enkelt via vores vægte i læssemaskiner til råstofmaterialer og via terminaler på vores asfaltfabrikker.

Er du chauffør og har brug for hjælp til ind- og udvejning af materialer, kan du altid ringe til os i NCC's Kundecenter. Vi supporterer alle vores produktionsenheder i Danmark.

Fakturering

Har du særlige ønsker til dine faktura, hører vi gerne fra dig. Det kan for eksempel være, at du som fast kunde har behov for, at vi mærker dine faktura med et specifikt referencenummer. Kontakt os på Kundecentret, så vi kan hjælpe med den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.