Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Nicolinehus skyder i højden

Går man en tur ned på Aarhus Ø, bliver man mødt af et spektakulært byggeri, der skrider hastigt fremad. NCC har siden 2019 arbejdet på opførelsen af Nicolinehus for Bricks A/S, og byggeriet er nu for alvor i en fase, hvor de visuelle fremskridt er tydelige.

NCC afleverer renoveringen af Mølleparken i Frederikshavn

Til den aftalte tid har beboerne nu fået deres flot renoverede boliger i Mølleparken afdeling 2 tilbage, og de kan glæde sig over en gennemgribende opfriskning af deres boliger.  

NCC underskriver kontrakt på kontorknudepunkt i træ for Bygningsstyrelsen

NCC og Bygningsstyrelsen har underskrevet en betinget kontrakt om at bygge et nyt, statsligt kontorknudepunkt i Odense for Bygningsstyrelsen. Det nye kontorhus skal bygges i træ og får seks etager på samlet ca. 30.000 kvadratmeter med fokus på bæredygtighed.

Grundstenen er lagt til Genmabs nye hovedkontor i Valby

Genmabs nye hovedkontor er udviklet og bygges af NCC i samarbejde med arkitekterne Dissing + Weitling. Det hele står færdigt i begyndelsen af 2023. 

NCC udruller hybride asfalttromler

NCC har investeret i to nye hybride asfalttromler, som er blandt de tre eneste af sin slags i Danmark. Sammen med en række andre initiativer skal de nye tromler give erfaringer med, hvordan virksomheden bedst bidrager til at reducere CO2-udledning.

Det sker i NCC

Unge talenter skal rådgive ledelsen i NCC Building om bæredygtighed

Udvikling af fremtidens ledere er en vigtig opgave for os i NCC. For tredje år i træk sætter vi et hold unge talenter fra Norge, Finland og Danmark på en udviklingsopgave. De seks unge medarbejdere udgør vores Young Advisory Board 2021, og som navnet siger, skal de rådgive ledelsen. I år handler opgaven om bæredygtighed

En opgave ud over det sædvanlige

Vores dygtige folk fra NCC’s forsyningsdivision har været på en graveopgave lidt ud over det sædvanlige for Energinet

12.000 meters højdeforskel i brancheskift

Coronavirussen har haft en enorm indvirkning på manges jobsituation. Pandemien har lukket mange døre i form af fyringsrunder – men den har også budt på nye muligheder. For Laura Tørper Thers førte virussen til, at hun måtte forlade sit job som stewardesse i SAS. I stedet valgte hun at efteruddanne sig og begynde som kontorelev i NCC

Hvad sker der på vores asfaltfabrikker om vinteren?

Fra nytår til påske er der lavsæson for udlægning asfalt. Men selvom aktiviteten på vejene er begrænset i denne tid, er der fuld speed på vores asfaltfabrikker.

Overborgmesteren har taget første spadestik til ny skole på Amager

NCC har sat gang i byggeriet af en helt ny skole i gang på Holmbladsgade. Skolen skal rumme læring i dagtimerne og fritids- og foreningsliv resten af dagen

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark