Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Nicolinehus skyder i højden

Går man en tur ned på Aarhus Ø, bliver man mødt af et spektakulært byggeri, der skrider hastigt fremad. NCC har siden 2019 arbejdet på opførelsen af Nicolinehus for Bricks A/S, og byggeriet er nu for alvor i en fase, hvor de visuelle fremskridt er tydelige.

NCC afleverer renoveringen af Mølleparken i Frederikshavn

Til den aftalte tid har beboerne nu fået deres flot renoverede boliger i Mølleparken afdeling 2 tilbage, og de kan glæde sig over en gennemgribende opfriskning af deres boliger.  

NCC underskriver kontrakt på kontorknudepunkt i træ for Bygningsstyrelsen

NCC og Bygningsstyrelsen har underskrevet en betinget kontrakt om at bygge et nyt, statsligt kontorknudepunkt i Odense for Bygningsstyrelsen. Det nye kontorhus skal bygges i træ og får seks etager på samlet ca. 30.000 kvadratmeter med fokus på bæredygtighed.

Grundstenen er lagt til Genmabs nye hovedkontor i Valby

Genmabs nye hovedkontor er udviklet og bygges af NCC i samarbejde med arkitekterne Dissing + Weitling. Det hele står færdigt i begyndelsen af 2023. 

NCC udruller hybride asfalttromler

NCC har investeret i to nye hybride asfalttromler, som er blandt de tre eneste af sin slags i Danmark. Sammen med en række andre initiativer skal de nye tromler give erfaringer med, hvordan virksomheden bedst bidrager til at reducere CO2-udledning.

Det sker i NCC

Henrik Thomas Pedersen: ”Jeg har altid kørt store maskiner”

Mød Henrik Thomas Pedersen fra Kolding Asfaltfabrik – En habil truck- og gummigedsfører, som trives bedst med et afvekslende arbejde og derfor er et godt match til stillingen som procesmedarbejder på fabrikken i Kolding.

Anders Hansen: ”Der er virkelig ikke to dage, der er ens."

Mød Anders Hansen – landmåler i NCC og en fast del af teamet på Kyst 12 ved Tuborg Strand i Hellerup. Her har han arbejdet fast i et år, hvor det stærke sammenhold og den alsidige hverdag har gjort stort indtryk på ham.

Nicolai Clausen: ”Man kommer langt med en tegning”

Mød Nicolai Clausen, der er sjakbajs for betonsjakket på projektet Ålebækken i Virum. Her arbejder NCC med Lyngby-Taarbæk Kommune som bygherre med at opføre to bassiner på i alt 5.000 m3, som en del af et projekt, hvor et renseanlæg skal udvides, og området anlægges som en rekreativ park for offentligheden

Mads Bertelsen: ”Jeg er imponeret over mine kolleger ude i marken”

Mød Mads Bertelsen – ny i asfaltbranchen. Ikke desto mindre er Mads en dedikeret supervisor i vores asfaltteam i Kolding og har gennem sit arbejde i NCC fået den dybeste respekt for kollegerne, der hver dag knokler ude på vejene.

Indledende arbejder giver stor aktivitet på byggepladsen for Nyt Hospital Nordsjælland

Det nye supersygehus i Hillerød er en af NCC’s helt store byggepladser. Som hovedentreprenør er NCC til stede med adskillige forretningsområder og mange spidskompetencer

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark