Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Nyt laboratorium i Fredericia skal styrke asfaltkvaliteten i Danmark

Med et endnu stærkere fokus på udvikling og kvalitetssikring af asfalt indvier NCC i dag sine nye laboratoriefaciliteter tæt på Lillebæltsbroen. Det sker på baggrund af beslutningen om at samle alle asfaltlaboratorier under ét tag med en central placering i Fredericia.

Første store sprængning ved nyt stenbrud på Bornholm

NCC tager hul på de første store sprængninger ved udvidelsen af det eksisterende stenbrud på Bornholm. Første sprængning blev til i alt 10.000 tons granit, der skal anvendes i både asfalt, beton og skærver til nye veje i Danmark.

Færøsk tunnelprojekt til milliarder skudt i gang

For nylig blev arbejdet på Eysturoyar-tunnelen sat i gang med et brag, da den første sprængning blev overværet af flere hundrede fremmødte færinge. Eysturoyar-tunnelen er den første af to undersøiske tunneler, som NCC skal bygge i Færøernes største infrastrukturprojekt nogensinde. Næsten 2,1 milliarder DKK har Færøerne lagt på bordet for to de undersøiske tunneler på hhv. 11,2 og 10,5 km.

Ovntørret sand fra NCC skal bekæmpe glatføre i Billund Lufthavn

Mere end 120 ton ovntørret sand fra NCC skal bekæmpe glatføre i Billund Lufthavn. Produktet er nyt på det danske marked og kommer fra NCC’s nye fabrik i Køge. Sandet skal anvendes som et alternativ til saltning og samtidig leve op til lufthavnens særlige krav til kvalitet.

Skal Lindevangsparken på Frederiksberg vinde Bæredygtig Beton Prisen?

Klimaløsningen ved Lindevangsparken på Frederiksberg er blandt tre nominerede til at vinde Bæredygtig Beton Prisen, som brancheorganisationen Dansk Beton i Dansk Byggeri uddeler for femte gang. Du kan være med til at bestemme, hvem der vinder ved at stemme på din lokale favorit.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark