Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Jakobsen & Blindkilde skal udvide Thyhallen

Udvidelsen af Thyhallen på 3.500 kvadratmeter omfatter en hal i fuld størrelse og en multihal samt en renovering af den eksisterende opvisningshal. Det hele er en del af helhedsplanen om et moderne regionalt center for livskvalitet.

Jakobsen & Blindkilde opnår markant milepæl med ISO-certificering

Kulminationen på to års målrettet integrationsarbejde munder nu ud i en ISO-certificering af Jakobsen & Blindkilde, der blev en del af NCC i 2018. Certificeringen er en flot bedrift, der har krævet en stor indsats fra mange sider.

EnviDan og Jakobsen & Blindkilde skal udvide Mariagerfjord Renseanlæg

Anlægget bygges i et innovativt design med fokus på bæredygtighed, reduktion af CO2-udledningen og et sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Udvidelsen er startet og ventes færdig i foråret 2021.

NCC når ny milepæl i stort kabelprojekt for Energinet

I sidste uge nåede NCC en milepæl i et stort kabelprojekt, som udføres for Energinet. Her blev de sidste 800 m kabel udlagt med vandspuling. Projektet har lagt kabler fra Glentegården koblingsstation til Bellahøj koblingsstation, en strækning på i alt 7,5 km. Det blev festligt markeret med balloner, tak, ros og kage.

NCC afleverer Aalborgs nye skyline

De ikoniske højhuse Horisonten med de tre boligtårne er klar til at give de kommende beboere en overdådig udsigt over Nordjylland.

Det sker i NCC

En velfungerende byggeplads er en forudsætning for et vellykket byggeprojekt

Byggepladsledelse er en disciplin, som NCC’s anlægsenhed har stor erfaring med, og som i stor stil bliver udført på byggepladsen for det kommende Mary Elizabeths Hospital. Et innovativt projekt, som skal samle børn, unge og gravide under ét tag på Rigshospitalets matrikel.

NCC ruller asfaltmaskinerne ud på Midtjyske Motorvej

Trafikanterne på Rute 18 på Midtjyske Motorvej kan se frem til en bedre køreoplevelse.

NCC vinder asfaltopgave på Øresundsbroen

NCC's asfaltafdeling i Sverige har indgået en aftale med Öresundsbro Konsortiet om belægningsarbejder samt mindre drift- og vedligeholdelsesarbejder af Øresundsforbindelsen.

Generationsskifte: Ny direktør i NCC Byggeri Vest

NCC’s byggeenhed, Building Danmark, har oplevet stor vækst gennem de senere år – det gælder også i Vest, hvor der løbende er arbejdet målrettet på at udvikle organisationen, så både ledelse og medarbejdere er godt rustet til fortsat vækst. Nu giver direktør Mogens Nielsen stafetten videre til sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen.

Sol, sommer og sort asfalt: Derfor er vi i vejen

Når sommervejret melder sin ankomst, ruller NCC’s asfalthold ud med maskiner på de danske veje. Sommeren er nemlig den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, og det er der en helt særlig grund til.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark