Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Langsigtet planlægning giver holdbare veje

Prisen har ofte en indvirkning på valg af belægning, når kommuner og vejejere skal have fornyet deres veje. Valget falder på tynde lag asfalt for at få så mange m2 for pengene som muligt. Men det kan have kritiske konsekvenser for den nye belægnings holdbarhed og dermed koste dyrt på den lange bane.

Sunde medarbejdere er en god investering

Der er store gevinster at høste på både den økonomiske og menneskelige bundlinje ved at gøre en aktiv indsats for at fremme sundhed på arbejdspladsen. Derfor sætter NCC yderligere fokus på sundhed under koncernens fælles arbejdsmiljøuge. 

Ny forretningsområdedirektør i NCC

Flemming Carlsen er udnævnt til forretningsområdedirektør for Civil Engineering i NCC’s forretningsområde Infrastructure i Danmark. Med udnævnelsen får Flemming ansvaret for NCC’s store anlægsopgaver i Danmark. 

NCC ruster sig til fremtidig vækst

Ny organisation og krav om specialisering skal sikre NCC et endnu tættere forhold til sine kunder. Det sker som led i en ambitiøs vækststrategi.

Konceptet AkvaVejen skal sikre boligområder mod skybrud

Danmark har de seneste år mærket konsekvenserne af klimaforandringerne. Hyppigere kraftig regn og skybrud giver udfordringer i særligt de tæt bebyggede boligområder. Tårnby lægger nu vej til udviklingsprojektet AkvaVejen, som er et helt nyt koncept for klimaveje med integreret rensningsanlæg.   

Det sker i NCC

Henrik Thomas Pedersen: ”Jeg har altid kørt store maskiner”

Mød Henrik Thomas Pedersen fra Kolding Asfaltfabrik – En habil truck- og gummigedsfører, som trives bedst med et afvekslende arbejde og derfor er et godt match til stillingen som procesmedarbejder på fabrikken i Kolding.

Anders Hansen: ”Der er virkelig ikke to dage, der er ens."

Mød Anders Hansen – landmåler i NCC og en fast del af teamet på Kyst 12 ved Tuborg Strand i Hellerup. Her har han arbejdet fast i et år, hvor det stærke sammenhold og den alsidige hverdag har gjort stort indtryk på ham.

Nicolai Clausen: ”Man kommer langt med en tegning”

Mød Nicolai Clausen, der er sjakbajs for betonsjakket på projektet Ålebækken i Virum. Her arbejder NCC med Lyngby-Taarbæk Kommune som bygherre med at opføre to bassiner på i alt 5.000 m3, som en del af et projekt, hvor et renseanlæg skal udvides, og området anlægges som en rekreativ park for offentligheden

Mads Bertelsen: ”Jeg er imponeret over mine kolleger ude i marken”

Mød Mads Bertelsen – ny i asfaltbranchen. Ikke desto mindre er Mads en dedikeret supervisor i vores asfaltteam i Kolding og har gennem sit arbejde i NCC fået den dybeste respekt for kollegerne, der hver dag knokler ude på vejene.

Indledende arbejder giver stor aktivitet på byggepladsen for Nyt Hospital Nordsjælland

Det nye supersygehus i Hillerød er en af NCC’s helt store byggepladser. Som hovedentreprenør er NCC til stede med adskillige forretningsområder og mange spidskompetencer

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark