Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Elever på Bellahøj Skole fik glimt af deres fremtidige skole

NCC er godt i gang med en omfattende renoveringsopgave for Københavns Kommune. På Bellahøj Skole renoveres de eksisterende bygninger, samtidig med at der opføres en ny udskolingsbygning. Torsdag var der rejsegilde på den ny bygning

NCC bruger 17.800 timer for at forbedre sikkerheden

Onsdag er ”Awareness Day” på alle NCC´s arbejdspladser. Det sker for at mindske antallet af ulykker endnu mere i koncernen.

NCC udlejer sidste kontorkvadratmeter i nyopført ejendom i centrum af Aarhus

Horten Advokatpartnerselskab flytter ved årsskiftet ind i nyopført kontorejendom på Frederiks Plads i Aarhus’ absolutte centrum.

NCC styrker sin Renoveringsdivision vest for Storebælt med erfaren områdedirektør

Med ansættelsen af Mogens Nielsen som ny områdedirektør for divisionen Renovering Vest har NCC skabt det bedste udgangspunkt for yderligere vækst i den vestlige del af landet. Han begyndte hos NCC i august

NCC skal opføre eksklusive lejligheder for Danica i Hellerup

Danica Pension og NCC har indgået kontrakt om opførslen af 50 liebhaverlejligheder med en attraktiv placering lige nord for København. Kontrakten er på 373 mio. kr.

Det sker i NCC

NCC skaber interesse for byggebranchen hos skoleelever – 7.B. på besøg på NCC’s byggeplads i Hirtshals

NCC gør en masse for at skabe viden og interesse om byggebranchen som arbejdsplads – der er nemlig brug for flere hænder og hoveder både nu og i de kommende år. Og man kan ikke møde børnene for tidligt.

NCC opruster med ny markeds- og projektdirektør

Nana Ejlers starter den 1. december i NCC som ny markeds- og projektdirektør med fokus på store, komplekse projekter, der går på tværs af alle fire forretningsområder: Building, Infrastructure, Industry og Property Development.

NCC reducerer tomgangstid på maskiner i grusgrave

NCC’s maskintunge forretningsområde Råstoffer har gjort en aktiv indsats for at reducere mængden af tomgangstid – en indsats der har resulteret i en halvering af maskinernes tomgangstider i diverse grusgrave, stenbrud og søpladser i den vestlige del af Danmark. I 2019 besluttede man i forretningsområdet at fokusere på tomgangstider og nedsatte et mål om at komme ned under 15 %.

Komplekse opgaver er ikke nødvendigvis store opgaver

NCC’s forretning dækker over mange typer af opgaver inden for byggeri og anlæg, og selv om vi er blandt de få, der har muskler til de helt store projekter, er det også vigtigt for os at være konkurrencedygtige på de mindre opgaver

NCC og SMET vinder kontrakt på Kalvebod Brygge Skybrudstunnel

HOFOR og Frederiksberg Forsyning har valgt konsortiet NCC/SMET som hovedentreprenør på byggeriet af den 1,3 km lange Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser under skybrud.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark