Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

Herningmotorvejen får klimavenlig og støjreducerende asfaltbelægning

Herningmotorvejen (M66) får ny, klimavenlig asfaltbelægning, der både sparer på udgifterne til brændstof, reducerer CO\2\-udledningen og nedsætter trafikstøjen fra vejen. NCC udfører opgaven for Vejdirektoratet og udlægger i disse dage den helt særlige asfalt på strækningen mellem Herning og Ikast. 

NCC går den grønne vej og introducerer CO 2 -beregner i asfaltprojekter

NCC har udviklet en CO2-beregner, som skal motivere kunder til at træffe et grønnere valg, når der skal lægges nye asfaltbelægninger på landets veje. Samtidigt skal CO2-beregneren hjælpe kunder med at dokumentere reduktionen af CO2-udledning i deres asfaltprojekter.

Jakobsen & Blindkilde skal udvide Thyhallen

Udvidelsen af Thyhallen på 3.500 kvadratmeter omfatter en hal i fuld størrelse og en multihal samt en renovering af den eksisterende opvisningshal. Det hele er en del af helhedsplanen om et moderne regionalt center for livskvalitet.

Jakobsen & Blindkilde opnår markant milepæl med ISO-certificering

Kulminationen på to års målrettet integrationsarbejde munder nu ud i en ISO-certificering af Jakobsen & Blindkilde, der blev en del af NCC i 2018. Certificeringen er en flot bedrift, der har krævet en stor indsats fra mange sider.

EnviDan og Jakobsen & Blindkilde skal udvide Mariagerfjord Renseanlæg

Anlægget bygges i et innovativt design med fokus på bæredygtighed, reduktion af CO2-udledningen og et sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Udvidelsen er startet og ventes færdig i foråret 2021.

Det sker i NCC

Henrik Thomas Pedersen: ”Jeg har altid kørt store maskiner”

Mød Henrik Thomas Pedersen fra Kolding Asfaltfabrik – En habil truck- og gummigedsfører, som trives bedst med et afvekslende arbejde og derfor er et godt match til stillingen som procesmedarbejder på fabrikken i Kolding.

Anders Hansen: ”Der er virkelig ikke to dage, der er ens."

Mød Anders Hansen – landmåler i NCC og en fast del af teamet på Kyst 12 ved Tuborg Strand i Hellerup. Her har han arbejdet fast i et år, hvor det stærke sammenhold og den alsidige hverdag har gjort stort indtryk på ham.

Nicolai Clausen: ”Man kommer langt med en tegning”

Mød Nicolai Clausen, der er sjakbajs for betonsjakket på projektet Ålebækken i Virum. Her arbejder NCC med Lyngby-Taarbæk Kommune som bygherre med at opføre to bassiner på i alt 5.000 m3, som en del af et projekt, hvor et renseanlæg skal udvides, og området anlægges som en rekreativ park for offentligheden

Mads Bertelsen: ”Jeg er imponeret over mine kolleger ude i marken”

Mød Mads Bertelsen – ny i asfaltbranchen. Ikke desto mindre er Mads en dedikeret supervisor i vores asfaltteam i Kolding og har gennem sit arbejde i NCC fået den dybeste respekt for kollegerne, der hver dag knokler ude på vejene.

Indledende arbejder giver stor aktivitet på byggepladsen for Nyt Hospital Nordsjælland

Det nye supersygehus i Hillerød er en af NCC’s helt store byggepladser. Som hovedentreprenør er NCC til stede med adskillige forretningsområder og mange spidskompetencer

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark