Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC ruller rød asfaltløber ud ved RAGNAROCK i Roskilde

Asfalt behøver ikke altid at være sort. I disse dage lægges en særlig rød asfalt foran rockmuseet i Roskilde. Asfalten skal give nyt liv til den eksisterende røde løber ved ankomstarealet og kickstarte besøgsoplevelsen for museets gæster.

NCC lægger CO\2\-reducerende asfalt på Holbækmotorvejen

NCC har kørt asfaltmaskinerne ud på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup for at lægge banevis af KVS (kendt som klimavenlig asfalt). Den særlige type asfalt er den eneste af sin slags i hele verden. Den skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra trafikken og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.

100 kilometermester i spuling af højspændingskabler

Spuling som metode til udlægning af højspændingskabler er ikke nogen ny teknik, men den fortsætter med at bevise sit værd i kombination med brugen af styret underboring. Ikke mindst i bymæssige områder giver metoden god mening

NCC afleverer 50 enestående lejligheder lige ud til Øresund

Tæt på Københavns centrum og med panoramaudsigt til Sverige står lejlighederne nu klar til beboerne. De er bygget i tre blokke på 12, seks og fire etager og boligerne svinger fra 163 til 288 kvadratmeter.

NCC har påbegyndt facadearbejdet på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC er nu for alvor i gang med lukningsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland, som blandt andet omfatter facadearbejde, hvor en væsentlig del af facadebeklædningen skal bygges i træmateriale.

Det sker i NCC

Holdbare veje til Greve Golfklub

NCC indgår tæt samarbejde med Hillerød og Halsnæs forsyningsselskaber i partneringaftale med Arkil<br /><br />

De to nordsjællandske forsyningsselskaber, Halsnæs Forsyning og Hillerød Forsyning, indgår partneringaftale med Arkil og NCC. De to entreprenører skal i de kommende år udføre fem store separatkloakeringsprojekter for de to forsyninger for cirka 600 mio. kr. Aftalen om det tætte samarbejde er til gavn for alle parter

Ny 2-meter fræser i fuld gang på Holbækmotorvejen

I de sene aften- og nattetimer knokler vores dygtige fræser-team på Holbækmotorvejen ved Høje Taastrup. I godt selskab med vores nye 2-meter fræser er vi i fuld gang med at fræse alt den gamle asfalt af den fem kilometer lange strækning, så motorvejen kan blive klar til at få ny CO2-reducerende asfalt (KVS).

Bentonit membran til udvidelse af deponi i Norge

Den norske producent af rustfrit stål, Eramet, har endnu en gang sat Dantonit på en spændende opgave.

Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

NCC har afleveret Rederi- og logistikvirksomhedens nye hovedsæde. Det er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark og DFDS.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark