Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC har sat slutspurten ind på stor renoveringssag i Albertslund

I februar 2020 underskrev NCC kontrakten på sin til dato største renoveringssag med Vridsløselille Andelsboligforening og BO-VEST, og kort derefter efter var skurbyen på plads og nedriverne i gang med de første boliger.

NCC har afleveret ny museumsbygning til Nordjyske Museer

En spændende og anderledes opgave er ført til ende. NCC har netop afleveret en ny museumsbygning til Nordjyske Museer, der for få dage siden slog dørene op til Koldkrigsmuseet REGAN Vest

NCC-selskabet Jakobsen & Blindkilde har afleveret Assens Renseanlæg

Assens Forsyning A/S har indviet sit nye moderne kombinerede biogas- og renseanlæg og har sat gang i produktionen. Otte mindre renseanlæg erstattes af det nye anlæg, der med sit cirkulære design vil minimere spildet i produktionen markant i forhold til traditionelle renseanlæg.

NCC’s Microhold bringer vejene i stand efter våd vinter

Vinteren er hård ved vores veje. Frosten og det våde vejr slider på belægningerne og skaber store huller i vejene. Og denne vinter er ingen undtagelse. NCC’s lokale asfalthold – Microholdet – er derfor trukket i arbejdstøjet for at udbedre skaderne.

NCC sætter tal på asfalts miljøpåvirkning

Der er bud efter EPD’er (miljøvaredeklarationer) på asfaltområdet. Nu udgiver NCC produktspecifikke EPD’er på i alt syv asfaltprodukter.

Det sker i NCC

God fremdrift på HOFORs skybrudstunnel i København

NCC er sammen med belgiske SMET godt på vej gennem den første af to strækninger af den kommende Kalvebod Brygge Skybrudstunnel.  Tunnelen skal håndtere de store mængder regn, det forventes at fremtiden vil bringe.

Stærke Signe skal på arbejde dybt nede i jorden

Maskinen, der skal bore første etape af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel under Frederiksberg og Vesterbro i København, er netop blevet døbt og begynder nu sit underjordiske arbejde.

Farvel til efterårets praktikanter

Julen står for døren, og det betyder at NCC snart skal tage afsked med efterårets dygtige praktikanter.

NCC ansætter Peter Andreas Sattrup som områdechef for ressourceforvaltning og klimapåvirkning i Danmark

Peter Andreas Sattrup begynder den 2. januar og skal fortsætte NCC’s arbejde med forvaltning af ressourcer og påvirkning af klimaet. Det er et kundekrav og en helt integreret del af NCC’s forretning.

2 års rejse frem mod nul ulykker i NCC Råstoffer

Forretningsområdet Råstoffer i NCC Industry kan i dag fejre 2 år uden en eneste ulykke med fravær. Det er et imponerende resultat, som kommer af et stærkt engagement og en fælles indsats fra både ledere og medarbejdere.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikationsafdeling, NCC Danmark