Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC lægger klimavenlig asfalt på Fynske Motorvej

NCC’s asfaltmaskiner er netop rullet ud på den udbyggede del af Fynske Motorvej for at lægge kilometervis af klimavenlig asfalt. Den særlige type asfalt skal medvirke til at reducere CO\2\-udledningen fra vejene og dermed bidrage til en grønnere infrastruktur.

NCC vinder renovering af 144 boliger i Aalborg for ALABU BOLIG

Boligerne fra 1968 i bebyggelsen afdeling 18 skal renoveres fra inderst til yderst. Ordren er på 117 mio. kr. ekskl. moms.

NCC’s nye fræser har danmarkspremiere

Nyeste skud på stammen i NCC’s fræsermaskinpark er lidt af en ener. Faktisk den første af sin slags i Danmark. Med topmoderne udstyr leverer den nye maskine banevis af præcision, minimerer brændstofforbruget og gør arbejdet mere effektivt.

NCC sælger Road Services Danmark till Mutares

NCC sælger Road Services Danmark til investeringsselskabet Mutares, der er børsnoteret i Tyskland (Frankfurt Stock Exchange: MUX), og som tidligere har købt Road Services i Sverige og Finland. Handlen forventes at få en beskeden positiv indflydelse på resultat og cash-flow.

NCC er halvvejs med ny kontorbygning på Frederiks Plads i Aarhus

De sidste elementer er sat på den 12 etagers høje bygning, og råhusarbejdet er dermed afsluttet. I slutningen af året kan Nordea og KPMG flytte ind i højhuset i en af Aarhus’ nye centrale bydele. 

Det sker i NCC

Affald sorteres til UG på Marmormolen

Emballage, afskæring af gips, isolering, stål, betonrester og træ brugt til afspærringer, ramper og interimslukninger – der ”produceres” en masse affald på en byggeplads

State of the art renseanlæg på vej i Assens

Vores kolleger i Jakobsen & Blindkilde er specialister i at opføre renseanlæg. I løbet af de sidste 25 år har de opført adskillige anlæg landet over – og de er nu kommet på en af de mest komplekse renseanlægsopgaver hidtil med opførelsen af Assens Renseanlæg, der bliver et topmoderne anlæg med en cirkulær og bæredygtig produktion.

Det rumænske sprog var vejen ind – men gode kompetencer gav fast job

Da Alexandru Busega kom til Danmark fra Rumænien for fem år siden, stod han over for en stor udfordring i forhold til at få hul på en karriere. Han havde en drøm om at bruge sin uddannelse som bygningsingeniør, men det kan være svært at få foden inden for på arbejdsmarkedet, når man ikke er flydende på dansk

Nyt bæredygtigt kontorknudepunkt i Odense tildelt NCC

NCC har fået tildelt den spændende opgave med at opføre Bygningsstyrelsens bæredygtige 31.000 m2 store træbyggeri i Odense, der bliver et statsligt kontorknudepunkt med plads til 1.600 medarbejdere

NCC’s energivenlige asfaltfabrik skyder i vejret

Der er fuld fart på byggeriet af NCC’s nye, energivenlige asfaltfabrik i Glostrup. Fundamentet er støbt, de første elementer er monteret, og i denne uge starter arbejdet med at beklæde de udvendige facader. NCC opfører selv fabrikken ved hjælp af kompetencer på tværs af virksomheden.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark