Skejby Company Park - Nord for Århus

Sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus.

NCC Property Development har erhvervet et af de sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus. Grunden er på i alt 48.000 m² og kan bebygges med op til 24.000 m² erhvervs- / undervisningsbyggeri, Company House eller domicil. Grunden hvor den nye Company Park skal etableres er Tueager, beliggende mellem Skejby Sygehus og Vestas nye hovedkvarter.

For NCC har området i Skejby præcis de kvaliteter, som skal til for at skabe et attraktivt erhvervsområde. De 3 Company Houses NCC allerede har opført i Skejby, har et samlet areal på 20.000 m² og bliver på nuværende tidspunkt udlejet som kontor, lager og logistik, retail og undervisningsbyggeri..

  • Der er sket en kolossal udvikling i Skejby de seneste 7 år. Vi har i den periode udlejet og opført 3 Company Houses og 1 domicil i Skejby.
  • De nuværende lejere i Skejby Company House er de bedste ambassadører for området og for vores Company House-koncept. Dels er de glade for den gode tilgængelighed i området, dels trives medarbejderne i de nye, moderne lejemål med de mange fælles faciliteter.
  • Flg. virksomheder bor i Skejby Company House; COK, Energi Danmark, Maersk, DNU, HP, Eniro, Topdanmark, Codan, 3M, NNIT, Prevas, Vestas og Dansikring.

I forbindelse med udbygningen af Skejby Sygehus anlægges der nye veje i området og sammen med den kommende letbane fra Aarhus C, som får station lige op ad det nye erhvervsområde, bliver der optimale adgangsforhold.

Company Park i Skejby bliver moderne, fleksible kontorhuse, der tilbyder perfekte rammer som domicil for det enkelte firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag.

Hele huset bliver udformet med henblik på fleksibilitet i indretning og en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse.

Fælles fordele

Husets lejere deler kantine, konferencelokaler, stort mødelokale og mulighed for fitness. På den måde kan lejerne sikre sig en højere standard og en bredere vifte af faciliteter, end hvis de hver især skulle have etableret det samme. Der er afslappende fællesarealer, hvor de ansatte kan mødes og knytte værdifulde kontakter på tværs af brancheskel.

Letbanen

Planen er at første etape af letbanen, som skal stå færdig i 2017
Første etape af letbanen bliver efter planen en 12 kilometer strækning fra City ad Nørrebrogade og Randersvej via sygehuset i Skejby og frem til Lisbjerg. Her forbindes letbanen til Grenåbanen via en ny forbindelse til Lystrup.I City forbindes letbanen til Grenåbanen, og via Aarhus Hovedbanegård får den forbindelse til Odderbanen. Første etape af letbanen bliver et vigtigt element i udviklingen af nye byvækstområder i nord ved Lisbjerg, Elev og Skødstrup og i syd ved Beder og Malling.

Kontor til leje i Skejby Company Park Aarhus Foto/illustration: NCC
Data
  • By: Aarhus
  • Projekt-type: Kontor
  • Projekt-status: Til leje
  • Kontor: 24000 m²
  • Certifikater: DGNB
  • Arkitekt: GPP Arkitekter
Allan_Schouv_Jakobsen_NCC77193
Allan Schouv Jakobsen

Kundedirektør, NCC Property Development

Sommervej 31E, 8210 Aarhus V

Brochure

Kontakt