Alfa Company House, Skejby

Sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus.

I Alfa Company House, Skejby er I tæt på både letbane og motorvej. Samtidig er I en del af Aarhus’ nye attraktive erhvervsområde.

NCC Property Development har erhvervet et af de sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus. Grunden er på i alt 48.000 m² og kan bebygges med op til 24.000 m² erhvervs- / undervisningsbyggeri, Company House eller domicil. Grunden hvor den nye Company Park skal etableres er Tueager, som ligger mellem Skejby Sygehus og Vestas nye hovedkvarter.

Gode rammer med stor fleksibilitet

Company Park i Skejby bliver moderne, fleksible kontorhuse, der tilbyder perfekte rammer for jer som enkelt firma, men som også skaber mulighed for synergi mellem forskellige virksomheder under samme tag.

Ejendommene bliver udformet med henblik på fleksibilitet i indretning og en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse.

Fælles fordele

Som lejere deler I kantine, konferencelokaler, stort mødelokale og mulighed for fitness med andre virksomheder. På den måde kan I sikre jer en højere standard og en bredere vifte af faciliteter, end hvis I hver især skulle have etableret det samme. Der er afslappende fællesarealer, hvor jeres medarbejdere kan mødes og knytte værdifulde kontakter på tværs af brancheskel.

Et erhvervsområde i særklasse

Området i Skejby har præcis de kvaliteter, som skal til for at skabe et attraktivt erhvervsområde. De 3 Company Houses, som NCC allerede har opført i Skejby, har et samlet areal på 20.000 m² og bliver på nuværende tidspunkt udlejet som kontor, lager og logistik, retail og undervisningsbyggeri.

  • Der er sket en kolossal udvikling i Skejby de seneste 7 år. Vi har i den periode udlejet og opført 3 Company Houses og 1 domicil i Skejby.
  • De nuværende lejere i Skejby Company House er de bedste ambassadører for området og for vores Company House-koncept. Dels er de glade for den gode tilgængelighed i området, dels trives medarbejderne i de nye, moderne lejemål med de mange fælles faciliteter.
  • Flg. virksomheder bor i Skejby Company Houses; COK, Energi Danmark, Maersk, DNU, HP, Eniro, Topdanmark, Codan, 3M, NNIT, Prevas, Vestas og Dansikring.

I forbindelse med udbygningen af Skejby Sygehus anlægges der nye veje i området - og sammen med den nye letbane fra Aarhus C, som får station lige op ad det nye erhvervsområde, bliver der optimale adgangsforhold.

Få mere at vide

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder for at få adresse i Skejby Company Park.

Tueager 1 Interior-b_lille
Allan_Schouv_Jakobsen_NCC77193
Allan Schouv Jakobsen

Kundedirektør, NCC Property Development

Data
  • By: Aarhus
  • Projekt-type: Kontor
  • Projekt-status: Til leje
  • Kontor: 24000 m²
  • Ledigt kontorareal: 500-1400 m²
  • Certifikater: DGNB Guld
  • Arkitekt: GPP Arkitekter

Brochure

Kontakt

Læs mere om vores privatlivsbeskyttelse