Vi søger lærlinge

Vi mangler dig!

Anlægstruktører sørger for at der gøres klar til byggeri. Jorden skal graves, flyttes og planeres. Der lægges dræn, etableres kloak og forsyningsledninger, og anlægges veje, fortove og cykelstier. Du vil lære at håndtere forskellige maskiner fx store og små gravemaskiner, dozere og rendegravere.

Bygningstruktører er med til at bygge byggerier i beton, som f.eks. boliger, havneanlæg, skoler, fabrikker samt andre bygningsværker.

Vigtigst er det at du har lyst til at arbejde praktisk, og at du kan samarbejde og er nysgerrig efter at lære og dygtiggøre dig inden for dit fag. Vi har brug for tre lærlinge i det midtjyske, og du kan begynde med det samme.Vi tager også voksenlærlinge.

For flere oplysninger kontakt:

Produktionschef Bertel Demant
tlf.: 40647489
E-mail bde@jakobsen-blindkilde.dk

Produktionschef Jens Kristian Mikkelsen
tlf.: 40647454
E-mail jenmik@ncc.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Video fra Skive Flis Central

Skive Flis Central er en totalentreprisen Jakobsen & Blindkilde udfører for Skive Fjernvarme, hvor der opføres et nyt flisfyret fjernvarmeanlæg. Bygningen er delt op i hhv. et flislager og en kedelhal, hvor der skal produceres fjernvarme til ca. 2.000 husstande. Bygningen får et arkitektonisk moderne udtryk og bliver en byport ved ankomst til Skive fra vest.

Jakobsen & Blindkilde udfører jord, kloak og beton i egenproduktion. Projektet startede sommeren 2022 og er forventet færdig i andet halvår af 2023.