Medier

Velkommen til vores medie-afdeling. Her kan du finde pressemeddelelser samt nyheder om vores projekter, virksomheder og ansatte i Norden. Du kan også finde billeder, film, vores kanaler på de sociale medier og meget mere.

NCC´s Pressetelefon: +45 41 70 49 09

Pressemeddelelser

NCC vil bygge parkeringshuse i træ

NCC i Danmark har indgået en aftale med det franske arkitektfirma Graam, om et parkeringshus koncept i træ. Graam har allerede udviklet lignende projekter til det franske marked, og erfaringerne derfra viser, at CO\2\-udledningen halveres.

Bygningerne rejser sig flot ved Hirsehaven i Esbjerg

Tiden er fløjet af sted siden byggeriet af de 132 moderne lyse boliger blev sat i gang, og nu har der allerede været rejsegilde.

NCC afslutter montagen af Lysningen i Viborg

Det nye skole-, idræts- og kulturcenter i Lysningen får monteret store trædragere på betonsøjler hen over idrætshallen.

NCC skal lægge ny asfalt på Storebæltsbroen

Efter 25 år vender NCC tilbage på Storebæltsforbindelsens Vestbro for at udskifte de gamle, udtjente belægninger. Opgaven skal udføres for Sund & Bælt og kræver blandt andet en stærk asfalt, der kan holde til stor trafikbelastning.

NCC har nået de første store milepæle på Hørkær i Herlev

På Hørkær 8 i Herlev går byggeriet af nye lejeboliger støt fremad, og man kan allerede nu få en fornemmelse af det spændende nye boligområde.

Det sker i NCC

NCC’s asfaltenhed sikrer sig endnu en motorvejsstrækning for Vejdirektoratet

Asfaltsæsonen er skudt i gang, og NCC har netop vundet en ny opgave for Vejdirektoratet. Denne gang er turen kommet til Midtjyske Motorvej M64, hvor NCC skal udskifte de eksisterende asfaltbelægninger med nye, lyddæmpende og CO2-reducerende slidlag.

God fremdrift på HOFORs skybrudstunnel i København

NCC er sammen med belgiske SMET godt på vej gennem den første af to strækninger af den kommende Kalvebod Brygge Skybrudstunnel.  Tunnelen skal håndtere de store mængder regn, det forventes at fremtiden vil bringe.

Stærke Signe skal på arbejde dybt nede i jorden

Maskinen, der skal bore første etape af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel under Frederiksberg og Vesterbro i København, er netop blevet døbt og begynder nu sit underjordiske arbejde.

Farvel til efterårets praktikanter

Julen står for døren, og det betyder at NCC snart skal tage afsked med efterårets dygtige praktikanter.

NCC ansætter Peter Andreas Sattrup som områdechef for ressourceforvaltning og klimapåvirkning i Danmark

Peter Andreas Sattrup begynder den 2. januar og skal fortsætte NCC’s arbejde med forvaltning af ressourcer og påvirkning af klimaet. Det er et kundekrav og en helt integreret del af NCC’s forretning.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark