25 års jubilæum hos NCC

Produktionsdirektør Jesper Gaarde kan fejre sit 25 års jubilæum i bygge- og projektudviklingsvirksomheden NCC Danmark fredag den 9. juni 2017

Jesper Gaarde, produktionsdirektør hos bygge- og projektudviklingsvirksomheden NCC Danmark, kan fejre sit 25 års jubilæum hos virksomheden fredag. I 1991 blev han færdiguddannet som akademiingeniør og startede sin karriere i NCC inden for beton og råhus.

Sidenhen har han været med til at opføre flere markante byggerier både i og udenfor Københavnsområdet som eksempelvis Frederiksberg Centret, tidligere domicil for ISS i Holte, insulinfabrik for Novo Nordisk i Kalundborg og det nye forbrændingsanlæg på Amager Bakke for ARC. I 2002 blev han udnævnt afdelingschef og fik dermed ansvaret for alle timelønnede jord- og betonarbejdere i afdelingen. Herefter blev han i 2016 blev udnævnt som produktionsdirektør.

I fritiden er han spejderleder i FDF, går på jagt og er formand for NCC’s jagt- og Naturforening. Han brygger selv øl og kryddersnapse, som ofte nydes i privaten i Vanløse sammen med hans hustru og tre voksne børn.

Der afholdes reception kl. 10.30-11.30 i NCC’s hovedkontor på Tobaksvejen 2a i Søborg.

Jesper-Gaarde-vert