ATP Ejendomme og NCC giver stafetten til Scandic Hotels i Falkoner Centret

Den omfattende ombygning af Falkoner Centret er ved at være ved vejs ende, og til august åbner Scandic et gennemrenoveret hotel og konferencecenter i Falkoner Centret.

Mere end to års ombygning, renovering og tilbygning af Falkoner Centret på Frederiksberg er snart veloverstået. ATP Ejendomme og NCC overdrager inden længe ansvaret for driften til Scandic Hotels, der åbner det gennemrenoverede hotel og konferencecenter den 7. august 2019. ATP Ejendomme ejer fortsat ejendommen, mens NCC’s entreprenørarbejde afsluttes og Scandic vil stå for driften som hoteloperatør.

”Falkoner Centret har fået en gedigen ansigtsløftning, og med moderniseringen har vi nu en centralt beliggende ejendom, som danskerne og besøgende fra nær og fjern vil kunne få glæde af i mange år
fremover – både når man skal have en dejlig aften ude med god mad, musik og overnatning eller på konference i arbejdsøjemed,” siger Mette Munkedal Tange, projektchef, ATP Ejendomme.

Falkoner Centret, der er en fællesbetegnelse for ejendommen, er beliggende mellem Falkoner Allé, Sylows Allé, Sylows Plads og Howitzvej på Frederiksberg i København. Bygningen rummer både hotel, restaurant, koncertsale, butikker og kongresfaciliteter, der alle er blevet topmoderniseret i et samarbejde mellem NCC, ATP Ejendomme og Scandic Hotels. Herudover rummer bygningen også blandt andet butikker og kontorfaciliteter, der kun delvist har været omfattet af moderniseringen.

”Renoveringen af Falkoner Centret har været en spændende og udfordrende opgave, som vi er stolte af at have gennemført i et rigtig godt samarbejde med bygherre, arkitekt og rådgiver. Det er en renovering, der fornyer Falkoner Centret, og som giver et løft til hele kvarteret til glæde for både lejere, brugere og naboer,” siger Dennis Nielsen, direktør i NCC Renovering.

Hotel og konferencecenteret åbner officielt den 7. august, men allerede nu er det muligt at booke værelser samt møde- og konferencefaciliteter.

”Med Scandic Falkoner udfordrer vi igen opfattelsen af, hvad Scandic kan tilbyde sine gæster. Vi er stolte og ydmyge over den store opgave og ære, det er at drive hotel og konferencecenter i en så ikonisk bygning. Scandic er optaget af at skabe oplevelser på lige så højt niveau, som de fantastiske koncerter, shows, musicals og konferencer bygningen igennem årene har dannet ramme for. Vi glæder os meget til at byde gæster velkommen inden for,” siger Søren Faerber, Scandics adm. direktør i Danmark.

Fakta om Falkoner Centret:

  • Bygningens samlede areal udgør i dag 29.785 m2 fordelt på hotel, butikker og erhvervslejemål.
  • Antallet af hotelværelser øges fra 166 til 334.
  • Der bliver lobby og restaurant ud mod Falkoner Allé samt tre butikker på hjørnet mellem Sylows Allé og Falkoner Allé.

For yderligere info:

Scandic Hotels: Kommunikationschef Daniel Kirchhoff,
daniel.kirchhoff@scandichotels.com, tlf. + 45 22 47 28 60

ATP Ejendomme: Senior presserådgiver Maria Lindeberg, lin@atp.dk, tlf. + 45 24 99 84 55

NCC: Kommunikationskonsulent Anita Beilin Søe, anitbe@ncc.dk, tlf. + 45 42 64 07 70