Fotos: Jonathan Grevsen

NCC afleverer 124 luksuslejligheder i Hellerup

Danicas 124 lejeboliger i Bakkedraget ved Tuborg Strandeng i Hellerup er den 1. september klar til at imod nye lejere, der bliver naboer til Øresund

Tre års byggeri har nået vejs ende for de 124 luksuslejligheder i Bakkedraget i Tuborg Strandeng i Hellerup. Byggeriet gik i gang i 2018 og den 1. september står lejelejlighederne, tæt på Øresund, klar til at tage imod lejere, der gerne vil nyde aften- eller morgensolen på altanen tæt på havet.

NCC har været totalentreprenør for Danica Pension på Bakkedraget og er det også på de andre projekter på Tuborg Strandeng:

”Med de store byggeprojekter på Tuborg-grunden, som NCC er så privilegeret at være totalentreprenører på, er vi virkelig med til at sætte et aftryk, som vi kan være stolte af. Boligerne på Bakkedraget er en del af et område, der både med hensyn til arkitektur, landskab og byggeri er kendetegnet af høj kvalitet og respekt for omgivelserne,” siger Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark.

”I NCC holder vi meget af disse store totalentrepriser, fordi vi her får mulighed for at vise vores styrker inden for komplekse byggerier, tidlig inddragelse og planlægning. Vi er meget glade for at få lov til at bygge for Danica, som er en bygherre, vi i NCC deler mange værdier med, og heldigvis har vi flere projekter sammen i de kommende år, før området står fuldt udbygget.”

Attraktive og populære lejligheder

De 124 lejelejligheder er bygget i 40 forskellige versioner, ligesom de varierer i størrelserne – fra godt 100 kvm. til over 200 kvm. Og den kombinationen, sammen med natur og vand tæt på byen, tiltaler åbenbart mange. Allerede inden lejlighederne officielt slår dørene op for udlejning er 50 af de 124 lejligheder lejet ud.

Niels Fribo, udviklingsdirektør i Danica Ejendomme, er meget tilfreds med den store interesse for at leje en bolig i Bakkedraget, men er omvendt ikke helt overrasket.

”Bakkedraget og Tuborg Strandeng er unik arkitektur, tæt på natur, havet og byen, og vil blive et vartegn for København og give vores pensionskunder et godt afkast. Vi ser frem til at byde velkommen til et meget attraktivt ejendomskompleks til glæde for beboere, vores pensionskunder og byen generelt,” siger Niels Fribo.

 

Bakkedraget_lille_01
Bakkedraget_lille_11
  • Foto: Jonathan Grevsen

  • Foto: Jonathan Grevsen

  • Foto: Jonathan Grevsen

  • Foto: Jonathan Grevsen

  • Foto: Jonathan Grevsen