Danmarks største bæredygtige event kommer til Aarhus!

Aarhus kommer til at boble af grønne oplevelser og innovative løsninger, når Danmarks største bæredygtige event Building Green for første gang slår dørene op til Centralværkstedet i Aarhus den 29. og 30. marts 2017.

På onsdag løber Building Green af stablen i Aarhus – byen med den høje byggeaktivitet og ambitiøse målsætning om at være CO2-neutral i 2030. De mange forhåndstilmeldinger og en totaludsolgt udstilling er et tydeligt bevis på, at branchen har taget den bæredygtige event til sig – også uden for København.   

På Building Green samles alle aktører i byggeriet om en fælles vision om at øge ambitionsniveauet for bæredygtigt byggeri, anlæg og arkitektur i Danmark. Der er lagt op til netværksbygning og videndeling på et højt fagligt niveau i selskab med de største bæredygtighedsprofiler inden for byggeri, anlæg og arkitektur i både ind- og udland.

Et af hovedtemaerne er den cirkulære økonomi, hvor der vil blive stillet skarpt på, hvordan vi kan minimere det miljømæssige fodaftryk på kloden ved at spare mest muligt på ressourcerne. Der er derfor god grund til at kigge forbi de grønne haller den 29. og 30. marts.

Mød NCC på Building Green i Aarhus

Ligesom på Building Green i København kan besøgende møde medarbejdere fra NCC, som står klar til at udfordre branchen og vise tyngden af vores bæredygtige løsninger på tværs af hele forretningen. Kom forbi stand 52 og se principperne bag NCC’s klimaveje og Green Asphalt. Du kan også høre meget mere om Bæredygtigt Byggeri og blive klogere på Profilbeton, som er en ny, effektiv og slidstærk løsning, der afløser traditionelle kantsten, og som lægges, armeres og støbes på stedet i én arbejdsgang.  

Vi ses til en snak om, hvordan vi sammen bidrager til en smartere og mere bærdygtig fremtid. Se hvordan det så ud på Building Green i København 2016:  

Michael Brask

Salgschef, Råstoffer Fyn, NCC Industry