Kongeeg indviet på Frederiks Plads i Aarhus

Frederiks Plads i hjertet af Aarhus fik onsdag den 31/10 et nyt samlingspunkt i form af en kongeeg, som er Aarhus Kommunes gave til Kronprins Frederik i anledning af H.K.H.’s 50 års fødselsdag.

Det smukke træ blev indviet af Kronprinsen, der fik hjælp af 100 skoleelever – og humøret hos de mange fremmødte strålede om kap med solen, der denne eftermiddag viste sig fra sin gavmilde side.

På Frederiks Plads har NCC opført et 4.700 kvadratmeters Company House i fem etager med fælles tagterrasse, stor fælles kantine, mødecenter og parkeringskælder. Ejendommen tager den 1. november 2018 imod sine første lejere - og er med undtagelse af to butikslejemål i stueetagen fuldt udlejet.

Frederiks Plads Company House tilbyder sine lejere en særdeles attraktiv placering i Aarhus’ absolutte centrum, høj synlighed i bybilledet og en lang række stærke fællesfaciliteter i høj kvalitet.

Frederiks Plads Company House bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommen lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.