NCC deltager i årets DSE Messe på DTU

Endnu en gang deltager NCC på DSE messen på DTU i Lyngby. DSE messen er en slags speed dating for virksomheder og studerende fra de tekniske uddannelser. Årets messe bliver afviklet 16. og 17. marts 2016.

For NCC har de tidligere messer været en meget positiv oplevelse i forhold til at komme i dialog med de studerende. Der er et klar, gensidigt interessefællesskab mellem de deltagende virksomheder og de studerende, og de smitter af på aktiviteten og stemningen på messen.

"Der er rift om de dygtige studerende fra de tekniske uddannelser, og behovet for veluddannede unge mennesker forventes kun at stige i fremtiden. I byggebranchen har vi behov for ingeniører til mange spændende opgaver. Den bredde vil vi gerne vise på messen. I en virksomhed af NCC´s størrelse kan vi bl.a. inden for digitalisering og bæredygtighed tilbyde interessante opgaver. Vi glæder os til de to dage, og vi håber at komme hjem med en masse positive tilbagemeldinger fra de studerende," siger Trine Lykke Rebner, HR-specialist, Employer Branding og Onboarding hos NCC.

På messen byder NCC bl.a. på:

Kom og hør om droner og virtuelt design i byggeriet
Hør en drone-kaptajn fra NCC fortælle, hvorfor og til hvad, vi bruger droner i byggeriet. Måske bliver du overrasket?

Eksperter fra NCC´s VDC-afdeling (Virtual Design and Construction) demonstrerer brugen af 3D-briller. Prøv en virtuel tur ind i et byggeri.

Få en praktikplads
På årets messe medbringer NCC 12 praktikantopslag til praktikforløb, der starter til efteråret. Det er 20-ugers praktikforløb både Øst og Vest for Storebælt. Du kan se opslagene på messen, søge nu og sikre dig en af de eftertragtede praktikpladser med start i efteråret 2016.

Du kan også høre tidligere praktikanter fortæller om deres praktikoplevelser hos NCC og om det store ansvar, de oplevede at få i praktikantforløbet.

Kig forbi stand 81
På NCC´s stand kan du også:

  • Hente din egen, bæredygtige bambusfiberkop
  • Snuppe et medarbejderblad med hjem og læs lidt om NCC´s aktiviteter i hele Norden
  • Se film med spektakulære projekter, som NCC har gennemført eller har undervejs

Messen
DSE messen afholdes hvert år, og er blevet en fast tradition på DTU. Her har mere end 140 virksomheder og organisationer mulighed for at komme i dialog med de studerende og gøre sig synlige for de attraktive unge mennesker. Blandt udstillerne er både små og store virksomheder fra et meget bredt udvalg af brancher.

Du kan finde NCC på stand 81 i Hallen i Bygning 101, Anker Englundsvej 101E,2800 Lyngby