NCC er den mest attraktive entreprenør blandt ingeniørstuderende

Blandt ingeniørstuderende i Danmark er NCC den mest attraktive entreprenørvirksomhed at arbejde for. Det fremgår af magasinet Ingeniørens profilanalyse 2017. I denne uge modtog NCC prisen for andet år i træk.

Trine Lykke Rebner, Senior HR Konsulent og Employer Branding Ansvarlig i NCC er meget tilfreds med kåringen:

”Årets resultat er en fortsættelse af sidste års gode fremgang og er resultatet af en bevidst indsats over for de studerende. De er vores vigtigste succeskriterie, hvis vi skal vinde kampen om at forny branchen og være pioner på vores felt.”

I det hele taget er branchen under stærk forvandling. Entreprenørbranchen, der traditionelt har været lidt mindre populær end rådgiverbranchen, begynder nu at bide rådgiverne i haserne.  Det fortæller Malene Haugaard, Direktør i Engineering, NCC Building Denmark:

”NCC vil meget gerne involveres tidligere i byggeprojekterne og fungere som den rådgivende entreprenør, der kan tilbyde hele paletten. Vi har allerede banet vejen for fremtidens digitale byggeri, og går nu målrettet efter at udvide rådgiverrollen. Jeg ser mange nye og spændende jobmuligheder for de ingeniørstuderende i entreprenørbranchen i fremtiden, og det er klart, at vi ønsker de bedste.”

Ifølge nyhedsmagasinet Ingeniøren hænger entreprenørvirksomhedernes popularitet tæt sammen med antallet af medarbejdere i virksomhederne, idet størrelsen bl.a. er med til at øge kendskabet.

”For at øge kendskabet til NCC har vi gennem de seneste år lagt et stort arbejde i at være i direkte dialog med de studerende og møde dem i øjenhøjde. Det har vi i stor stil gjort i Dome of Visions, på Ingeniørhøjskolen i Aarhus, på DTU i København og ved at invitere de studerende på besøg her i virksomheden i løbet af året. Selvfølgelig er vi også tilgængelige på de sociale platforme. Det er vigtig for os at vise både vores bredde samt de muligheder, der er for de studerende i en virksomhed som NCC”, siger Trine Lykke Rebner.