NCC opruster med ny markeds- og projektdirektør

Nana Ejlers starter den 1. december i NCC som ny markeds- og projektdirektør med fokus på store, komplekse projekter, der går på tværs af alle fire forretningsområder: Building, Infrastructure, Industry og Property Development.

Nana Ejlers' ansvarsområde bliver i samarbejde med NCC’s øvrige markeds-, kunde- og salgsorganisationer at udvide NCC’s samlede markedstryk. Det skal ske ved at samle kompetencer på tværs af hele organisationen i forbindelse med de fremtidige kombinerede bygge- og anlægsprojekter.

På nordisk plan kommer Nana til at arbejde med at koordinere og samle NCC’s egne erfaringer fra hele Norden i bestræbelserne på at gøre NCC i Danmark forberedt til fremtidens marked.

Nana har opnået en stor viden om bygge- og anlægsprojekter, først som arkitekt hos Henning Larsen Architects og Schmidt Hammer Lassen, så ni år som leder i bygherreorganisationerne i Københavns Kommune og Bygningsstyrelsen – heraf de fem som kontorchef.

Senest har Nana været i Rambøll med ansvar for ledelsen af de store projekter. Dér har hun opbygget Project Management Center of Excellence med fokus på kundeforståelse, performance, agilitet og diversitet. Nana kan derfor bidrage med et meget bredt perspektiv på de fremtidige projekter.

Nana er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har gennemført flere lederuddannelser, pt. er hun i gang med en Master of Business Development. Hun bor i København og er gift med Henrik Schødts, tilsammen har de fire børn.

For yderligere information kontakt venligst: Carl Johan Corneliussen, pressechef, tlf.: 26152127, e-mail: carcor@ncc.dk

NCC´s pressetelefon +45 41 70 49 09 samt NCC:s Mediabank