NCC på Building Green 2017

Building Green 2017 skydes i gang den 1. og 2. november i FORUM. Den grønne event tilbyder to dage spækket med aktiviteter, debatter og bæredygtige løsninger. Som udstiller på messen og topaktuelle indlæg på scenerne står NCC-holdet klar til at udfordre branchen og vise tyngden af vores bæredygtige løsninger på tværs af hele forretningen.

Når Building Green til november åbner dørene i FORUM, er det syvende gang i København, at branchen bydes velkommen til årets største markedsplads for bæredygtigt byggeri og energieffektive løsninger. Med mere end 170 udstillere og en lang række indlæg fra branchens toneangivende profiler er Building Green dermed blevet samlingsstedet for netværk, inspiration og viden i branchen.

Bæredygtigt byggeri, klimaveje, fjernvarme, klimasikring og meget mere…

Du kan møde NCC-holdet på stand 67, hvor medarbejdere på tværs af alle forretningsområder i NCC står klar til at inspirere, netværke og vise flere af vores bæredygtige produkter frem - lige fra klimaveje, fjernvarme, bæredygtigt byggeri til ”Green asphalt” og løsninger på klimasikring. Kom forbi til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi sammen bidrager til en bæredygtig fremtid.


Mød NCC i de grønne debatter og paneler

Under overskriften ”Hvornår skal bæredygtige byggerier handle om mennesker” åbnes den første debat på hovedscenen, som blandt andet skal danne rammen for de mere end 130 talere på messen.

Fra NCC deltager strategi- og udviklingsdirektør Martin Manthorpe i debatten ”Et bæredygtigt højhus er da lavet af Træ”. Derudover medvirker teknisk chef, Lars Møller Nielsen, i et indlæg om ”Cirkulær økonomi i byggesektoren – fra betonaffald til sekundære råstoffer”. Og områdechef i VDC, Morten Alsdorf, bidrager i en ”VIP Discussion” om teknologi, digitalisering og bæredygtighed.

Se hele programmet og læs meget mere om Building Green her  

Gratis tilmelding

Det er gratis at deltage.
Tilmeld dig her og spring køen over