Vejforum 2016 – smart og bæredygtig infrastruktur

Under temaet ”Smart og bæredygtig infrastruktur” slår Hotel Nyborg Strand dørene op for årets Vejforum den 7. og 8. december. Med inspirerende indlæg og en stand på konferencen byder NCC hele vejbranchen på et stort tag-selv-bord af faglig viden og bæredygtige løsninger inden for klimaveje, grøn asfalt og profilbeton.

Vejforum er den største nationale konference for alle aktører med tilknytning til vejsektoren i staten, kommunerne, hos rådgivere, entreprenører og leverandører samt studerende og undervisere på uddannelsesinstitutionerne. I år mødes over 1040 tilmeldte deltagere fra nær og fjern for at pleje faglige netværk, opdage nye innovative løsninger, få inspirerende idéer med hjem og deltage i fælles diskussioner med nøglepersoner fra vejsektoren.


Mød NCC på stand 117

På stand 117 står NCC-holdet klar til at inspirere, udfordre og dele ud af faglig viden om den nyeste teknologi og bæredygtige løsninger inden for vej og anlæg. På standen kan besøgende på Vejforum deltage i en Green Asphalt konkurrence og se principperne bag NCC’s klimaveje. Og så kan man blive klogere på profilbeton, som er en ny, effektiv og slidstærk løsning, der afløser traditionelle kantsten, og som lægges, armeres og støbes på stedet i én arbejdsgang.  Kom forbi NCC-standen til en snak om, hvordan vi sammen bidrager til en smartere og mere bærdygtig fremtid.  


Indlæg om genbrug og bæredygtighed i bred forstand

Konferencen omfatter op mod 80 faglige indlæg og en række workshops med diskussioner og mulighed for udveksling af erfaringer inden for både det tekniske og organisatoriske område.

Sammen med nøglepersoner fra vejbranchen biddrager Anders Kargo, Director – Customers & Sustainability i NCC, med et indlæg om hvordan bæredygtighed skal ses i et langt bredere perspektiv – blandt andet i forhold til diversitet, compliance og inklusion. Derudover medvirker Produktchef i NCC, Bjarne Bo Lund-Jensen, med et fagligt indlæg om optimering af bæredygtighed i asfaltrecepter. Her vil der blive stillet skarpt på genbrug i asfalt og test af asfaltbranchens nye sammensætninger af genbrugsmaterialer.