NCC sætter fokus på bæredygtighed i international konkurrence blandt studerende

Årets ’Sustainergies Cup’ - en global konkurrence for studerende i bæredygtighed – begynder i dag. Deltagerne vil få opgaver inden for bæredygtighed, og de skal give idéer og konkrete løsninger, som kan bruges i erhvervslivet.

NCC, som er en af konkurrencens sponsorer, efterspørger studerendes forslag til, hvordan virksomhedens tusindvis af byggepladser kan bruges til at skabe både lokal, social og miljømæssig værdi.

"De studerende er vores fremtid, og det er derfor fantastisk vigtigt at inddrage dem i udviklingen af NCC's arbejde med bæredygtighed. Vi er nødt til at tænke anderledes for at møde morgendagens udfordringer. At samarbejde med studerende, som endnu ikke er præget af en traditionel tankegang i branchen, kan give os nye perspektiver. Vi ønsker nye tanker og ideer, som ikke er prøvet før, " siger Christina Lindbäck, chef for Corporate Sustainability i NCC.

Det er femte gang, der afholdes 'Sustainergies Cup', og konkurrencen tiltrækker både nationale og internationale studerende.

"Vi ønsker en konkurrence, der kan inspirere. I samarbejde med NCC vil de studerende modtage en udfordring, baseret i den konkrete virkelighed for at sikre ekstra engagement. Idéerne kan være med til at gennemføre innovative løsninger, "siger Simon Werbart Flatø, projektleder i Sustainergies.

Deltag i Sustainergies Cup på www.sustainergies.se . 18. januar 2015 er sidste frist for bidrag til konkurrencen.

Prisoverrækkelse bliver afholdt den 20. februar 2015 sammen med en præmie på 25.000 svenske kroner.