Peter Rantil Smith er ny områdedirektør for NCC Renovering Vest

Den 1. marts tiltræder Peter Rantil Smith som Områdedirektør for Renovering Vest i NCC. Han kommer fra en stilling som Sektionsdirektør i MTH, hvor han i mange år har haft ansvaret for renovering og egenproduktion tømrer og murer

Med ansættelsen af Peter Rantil Smith sætter NCC nyt fokus på renovering i Vestdanmark, og med den nye områdedirektør får NCC en mand på posten, der brænder for både renovering og ledelse af komplekse projekter.

”Vi glæder os over, at vi får en dygtig og erfaren mand med på holdet,” siger Mogens Nielsen, direktør i NCC Byggeri Vest. ”Peter kender vores marked og vores kunder, og han har stor viden om renovering.”

Peter Rantil Smith har gennem de senere år arbejdet målrettet og med stor succes på at udvikle en renoveringssektion, så det er en mand med den helt rette baggrund, der nu får opgaven med at opbygge en renoveringsenhed i NCC Byggeri Vest.

”Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med renovering, forbedring og fornyelse af den eksisterende bygningsmasse i Danmark,” siger han, ”og en masse dygtige nye kolleger i NCC Danmark står klar til at hjælpe mig videre på rejsen. Jeg ser frem til at lære dem alle at kende.”

48-årige Peter Rantil Smith er uddannet ingeniør og bor i Silkeborg med to hjemmeboende teenagere.