Rejsegilde for Danmarks første svanemærkede lejligheder

NCC fejrer, at toppen nu er nået på bæredygtigt boligprojekt på Krøyers Plads' Bygning B i København. Kommende beboere kunne kigge indenfor.

Håndværkere, rådgivere, naboer, bygherre, kommende beboere og andre interessenter kunne i denne uge fejre en af byggeriets milepæle.

Rejsegildet på det 6.100 kvm store boligprojekt ved vandet på Krøyers Plads på Christianshavn blev markeret med grillpølser, sodavand og taler.

Og det var en tilfreds Torben Modvig, adm. direktør for NCC Bolig og bygherre for projektet, som kunne dele roser ud til de mange involverede.

Glæden ved at kunne fejre rejsegildet var især stor, fordi projektet har en lang, turbulent historie bag sig og på mange måder skiller sig ud, fortalte han:

- 10 år og tre arkitektprojekter skulle der til, før NCC kunne præsentere det nuværende projekt til vores kunder. Men der er også tale om et helt særligt projekt, ikke bare på grund af en enestående beliggenhed. Vi har i NCC en klar vision om at levere bæredygtige løsninger, og det gør vi helt konkret her på Krøyers Plads med de første svanemærkede lejligheder i Danmark, sagde Torben Modvig.

De kommende beboere, som var mødt op, fik en rundvisning på byggepladsen og mulighed for at kigge indenfor, og nyde den flotte udsigt over byen.

Boligerne skal stå færdige til indflytning d. 15. oktober 2014.