65 familieboliger er skudt op centralt i Vejen

NCC har netop afleveret sin del af byggeriet Sveistrups Have, der består af 65 nye lejligheder i fem etager centralt beliggende og tæt på naturen omkring Vejen å. NCC har stået for opførslen af det såkaldte råhus samt murer- og stålarbejdet.

Ved Præstevænget i Vejen kan man nu for alvor se, at 65 nye lejligheder rejser sig. Der er tale om almennyttige familieboliger til Haderslevs største boligselskab, HAB, og de er så færdige, at beboerne er begyndt at flytte ind.

"Det har været et godt projekt at arbejde på i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre. Vi giver det videre nu, og i sidste ende håber jeg, at de kommende beboere bliver glade for at bo i lejlighederne," siger senior produktionschef Åge Møller fra NCC.

Alle boligerne har egen altan og elevatoradgang. Øverste bolig på femte sal har egen tagterrasse. Der er let adgang til bebyggelsen via egen stille adgangsvej fra Præstevænget samt fra stier i området. Desuden er der parkering tæt ved indgangene, og den er skærmet af lave hække. Nu mangler der bare noget arbejde med beplantning på udenomsarealerne.

Stedet ligger centralt i Vejen, men også nær naturen langs Vejen Å og fortidsmindet Kongehøjen. Bebyggelsen bindes ydermere sammen med stien langs Vejen Å

Byggeriet er tegnet af arkitekt Vallentin Haugland, og det er bygget i samarbejde med Ingeniørgruppen A/S og Kuben Management.

For yderligere information kontakt venligst: Carl Johan Corneliussen, Pressechef, Tlf.: 26152127, Email: carcor@ncc.dk
NCC´s pressetelefon: +45 41 70 49 09

Sveistrups Have_1
Sveistrups Have_2