Tænd et lys for dem, der har allermest brug for det

I stedet for at sende julekort eller julegaver til kunder og medarbejdere donerer NCC hver jul en million svenske kroner til organisationer, som gør en stor og engageret indsats for at forbedre tilværelsen for dem, der har det sværest.

Hvad er så årets julegave? I år har vi udvalgt tre organisationer, som hver dag gør en indsats for, at verdens absolut fattigste mennesker kan få et lille glimt af håb om en bedre fremtid. Forskellige dele af verden kræver forskellige strategier, men fælles for dem alle er, at de også bidrager med viden og aktiviteter, der fungerer som hjælp til selvhjælp. Det er fællesnævneren for de organisationer, som i 2016 modtager en juledonation fra NCC.

NCC’s medarbejdere stemmer i julemånedens første uger på den organisation, som ligger deres hjerte særligt nær. Den organisation, som vi i virksomheden sætter allerstørst pris på, får 750.000 kr., mens de to andre får lov til at dele de resterende 250.000 kr.

Læs mere om de organisationer, som vi har nomineret i år:

  • Hand in hand
  • Ingeniører uden Grænser
  • Projekt i Mutomo

Samtlige organisationers arbejde gør os varme om hjertet. Vi håber også, at vores engagement vil inspirere andre til selv at bidrage til disse eller andre organisationers arbejde.

I ugen op til jul løfter vi sløret for den organisation, som vores medarbejdere ønsker at tildele den største check. Det er en ekstra stor og flot indpakket julegave, som altid er lige dejlig at overrække, og som vi selvfølgelig følger op på i det kommende år.

Vil du se, hvad de foregående års juledonationer har bidraget til? Se et udpluk her: