Ny områdedirektør Thomas Krogh sammen med sektionsdirektør Lars Ørvad Nielsen

Ny områdedirektør i NCC Building Vest

Thomas Krogh kommer senest fra en stilling som direktør for forretningsområde Vest i Enemærke & Petersen A/S. Han har tidligere blandt andet været teknisk direktør i Jorton A/S og byggeleder, projektleder og afdelingsleder i Rambøll Danmark A/S.

Den 15. maj byder NCC velkommen til Thomas Krogh som ny områdedirektør i NCC Building Vest.

Han er uddannet bygningsingeniør (konstruktioner) og officer af reserven i Hæren. Siden 2001 har han arbejdet i forskellige lederstillinger med byggeledelse, projektledelse og organisatorisk ledelse på mange niveauer.

”Vi har travlt i Building Vest, og det har ført til, at vi over en længere periode har oplevet et behov for at styrke på ledelsessiden, så vi sikrer, at vi kan gribe de muligheder, der er i vores marked,” siger Lars Ørvad Nielsen, sektionsdirektør i Vest. ”Vi er rigtig glade for, at vi har ansat Thomas Krogh, fordi vi her har en erfaren leder, der også værdimæssigt passer godt til NCC.”

Thomas har stor erfaring både som rådgiver og udførende inden for bygge- og anlæg og har desuden arbejdet som selvstændig konsulent med forskellige opgaver indenfor forretningsudvikling. Han har arbejdet med udvikling og implementering af strategier, organisationsudvikling, udvikling af kunderelationer, marked og projektudvikling m.m.

”Jeg ser frem til at blive en del af NCC som områdedirektør i Building Vest, som jo allerede er et område i vækst og med stort potentiale til yderligere vækst,” siger Thomas Krogh. ”Jeg betragter NCC som et fyrtårn i dansk byggeri med kompetente medarbejdere og en stærk organisation. Byggebranchen rummer mange vigtige dagsordener, som skal adresseres og udvikles, og med afsæt i NCC’s gode markedsposition glæder jeg mig til samarbejdet og til at komme i gang”.

Thomas er 52 år, gift med Merete, som han har døtrene Emilie på 20 og Alberte på 16 år med. Familien bor i Odder.