Udsigt over København fra en af kranerne på Papirøen.

Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

NCC har sat slutspurten ind på stort renoveringsprojekt i Aalborg

I maj 2021 satte NCC gang i arbejdet på en omfattende renoveringssag i Aalborg, hvor 144 boliger gennemrenoveres for ALABU BOLIG.

NCC skal bygge nyt wellnesshotel på Aarhus Ø

NCC har indgået kontrakt om at bygge et BIG designet Scandic-hotel på Aarhus Ø til ca. 1,3 mia. danske kr. Totalentreprisekontrakten er indgået med Bassin 7 Erhverv ApS, som er ejet af Anders Holch Povlsen, Rune Kilden & Stine Hindby

NCC har nået milepæl på byggeri på Aalborg Kaserne

På Aalborg Kaserne opfører NCC to nye bygninger for Forsvarets Ejendomsstyrelse; et nyt værksted og en multibygning. Det sker som et led i udviklingen af Forsvarets ”Grønne etablissementer”, der har til formål at mindske Forsvarets energiforbrug og CO\2\-udledning.

NCC afleverer biotek-domicil i Valby til Industriens Pension

NCC har nu overdraget Genmabs nye hovedsæde til Industriens Pension, der er ny ejer af ejendommen. Det kubeformede kontor på Carl Jacobsens Vej i Valby er tegnet af arkitekterne Dissing + Weitling.

NCC har indgået kontrakt om installationsentreprisen på Nyt Hospital Nordsjælland

NCC og Region Hovedstadens Center for Ejendomme har indgået kontrakt på installationsentreprisen, der er en del af tredje fase af byggeriet af Nyt Hospital Nordsjælland. Kontrakten er på 1,15 mia. danske kr.

Carl Johan Corneliussen

Pressechef, Kommunikation, NCC Danmark