Pressemeddelelser

Pressetelefon: +45 41 70 49 09

EnviDan og Jakobsen & Blindkilde skal udvide Mariagerfjord Renseanlæg

Anlægget bygges i et innovativt design med fokus på bæredygtighed, reduktion af CO2-udledningen og et sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Udvidelsen er startet og ventes færdig i foråret 2021.

NCC når ny milepæl i stort kabelprojekt for Energinet

I sidste uge nåede NCC en milepæl i et stort kabelprojekt, som udføres for Energinet. Her blev de sidste 800 m kabel udlagt med vandspuling. Projektet har lagt kabler fra Glentegården koblingsstation til Bellahøj koblingsstation, en strækning på i alt 7,5 km. Det blev festligt markeret med balloner, tak, ros og kage.

NCC afleverer Aalborgs nye skyline

De ikoniske højhuse Horisonten med de tre boligtårne er klar til at give de kommende beboere en overdådig udsigt over Nordjylland.

NCC har fokus på corona i den årlige sikkerhedsuge

I denne uge holder NCC sin årlige sundheds- og sikkerhedsuge. Sikkerhed er helt centralt for alt arbejde hos NCC og et område, der er fokus på hver dag. Alle skal kunne gå på arbejde uden at komme til skade.

NCC genvinder stor rammeaftale om vandledningsarbejder for HOFOR

Aftalen har en varighed på 20 måneder samt option på yderligere seks år. Det forventes, at der skal udføres arbejde for cirka 40 mio. kroner om året.

Carl Johan Corneliussen_02
Carl Johan Corneliussen

Pressechef, NCC Danmark